frunza de dafin
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
pune frunza de artar saramura, dafin reteta ulei de dafin, sarmale cu frunza de vie cu peste, sarmale in frunza de vita, frunza de vie, mancare de vita cu dafin, sarmale cu foi de dafin tocat, dafin reteta ulei de dafin pt tratament dureri, crap se pun in oala unde fierbe vinalb piper dafin
... cantitati : 500 g. fasole uscata 3 cepe 2 linguri ulei 1 lingura bulion 1 frunza de dafin Mod de preparare : Se alege fasolea cu bobul mare ... , se amesteca cu fasolea fiarta si se adauga bulion, o frunza de dafin, sare. Se tin sa dea cateva clocote impreuna. Nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1 catel mic de usturoi, taiat in bucati; 8 cani apa; 1 frunza de dafin; 6 boabe de piper (intregi); 1/2 lingurita cimbru uscat; 2 cartofi potriviti ... mare si piper, dupa gust; 6 frunze de patrunjel tocate. Mod de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de conserva, taiate felii; 1 cana vin rosu; 8 cani apa; 1 frunza de dafin; boia, dupa gust; 2 lingurite sos de soia; sare de ... conserva si, dupa cateva minute, se adauga vinul, apa, frunza de dafin, boia, sosul de soia, sarea de mare si piperul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Ingrediente si cantitati: 1 cana linte (rosie), uscata; 5 cani apa; 1 frunza de dafin; 2 lingurite ulei de legume; 1 ceapa potrivita, taiata marunt; 1 catel ... preparare: 1. Se pun intr-o oala de supa lintea, apa, frunza de dafin, sarea de mare si ... fiarba 10 minute. Inainte de a fi servita, se scoate frunza de dafin si se adauga sare de mare si piper, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... plante proaspete (leustean, patrunjel, marar, frunze de telina, etc), pune-le ... , a pastelor si a omletelor. Dafinul Frunzele uscate de dafin (cunoscut si sub denumirea de laur) sunt folosite ... legume si a fripturilor. Foile de dafin se folosesc si pentru condimentarea ... folosite atat radacina, cat si frunzele, ambele fiind la fel de ... care fac parte din familia...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : piper, usturoi, cimbru, foi de dafin, nucsoara; 1 cana cu vin alb ... lapte (fierbinte), sare, nucsoara si frunza de telina, foarte fin taiata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gust 1/4 lingurita cu cimbru uscat 1/2 lingurita cu maghiran uscat 1 frunza de dafin 5 cani cu supa de pui 1/4 ceasca smantana Mod de ... 10 minute. 2. Adauga cartofii, sarea, piperul, cimbrul, maghiranul si frunza de dafin, lasand totul pe foc, in oala acoperita, inca 12 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fire de marar uscat si frunze de visin care tin muraturile ... pun deasupra cateva boabe de piper, cativacatei de usturoi, 2-3 frunze de dafin si o creanga de marar uscat. Seleaga borcanul cu hartie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de usturoi, tocat; 3 cani ciorba de legume sau apa; 1 frunza de dafin; 1 1/2 cani lapte; 1 lingurita suc de lamaie; sare de mare ... mai lasa 1 minut. 2. Se adauga ciorba sau apa si frunza de dafin si se lasa sa fiarba, dupa care se reduce ... moale. Se ia de pe foc si se scoate frunza de dafin. 3. Se amesteca cu mixerul jumatate din supa pana se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustoase cu cartofi, ghimbir uscat pentru o aroma asiatica unica, frunze de dafin pentru supe si tocanite delicioase, dar si rozmarin pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg crap, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, foaie de dafin, 5-6 boabe de piper, 1 radacina de patrunjel, 1/2 kg cartofi, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se fierbe 20-25 minute, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul, pestele curatit. Se scoate pe o farfurie, iar imprejur se asaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau stelute si presarate cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se pune un buchetel de frunze de patrunjel. - 1 kg crap, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, foaie de dafin, 5-6 boabe de piper, 1 radacina de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... examenului celui mai important balalaureatul, dafinul (laurul) este originar din bazinul ... sunt pieloase. Aroma: Gustul dafinului (al frunzelor) este iute, aromat, condimentat si usor amarui. Frunzele proaspete sunt foarte amare. Utilizare: Frunzele de dafin nu lipsesc din rafturile ... cu semintele de mustar. Frunza de dafin, patrunjelul si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : opt cartofi mari, albi, de aproximativ aceeasi dimensiune, opt frunze de dafin uscate, sare, piper, cateva linguri de ulei. Preparare: - Spala ... sare si piper si infige in cartof o jumatate de frunza de dafin. - Acopera tava cu o folie de aliminiu. Da tava la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iute ( Eros Pista ) ulei Pentru fasole: 1 ceapa sare, piper, ulei 1 frunza dafin 3 linguri pasta de tomate rozmarin cimbru fasole boabe alba gata ... caliti ceapa, adaugati apa si dafinul. Lasati sa dea in clocot ... prinda bine aroma frunzei de dafin si abia apoi adaugati pasta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... zarzavaturi, 1,5 l. lapte, 400 gr. smantana, 1/2 l apa, 2 oua, sare, piper boabe, o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o legatura zarzavaturi, 1,5 l lapte, 400 g smantana, 1/2 l apa, 2 oua, sare, piper boabe, o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi, 1 ardei iute, 1 gogosar, bors ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr caractita, 4 lingurite ulei de masline, 2 cepe mari, taiate julien, sare, piper, o frunza dafin, 50 ml vin alb sec Mod de preparare: Se taie caracatita in bucati mici. Se caleste in ulei de masline aproximativ 10 minute, amestecand constant. Se adauga ceapa, sarea, dafinul si vinul. Se acopera vasul cu un capac, se lasa 15 minute, amestecand din cind in cind
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pachet lasagna (500 grame), o frunza dafin, o ceapa taiata, 1/4 ceasca ulei, 2 catei usturoi, taiati Mod de preparare ... cuptorul la 175 grade Celsius. Se caleste ceapa cu frunza de dafin in ulei pana ceapa capata o culoare aurie. Se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... unt un morcov si o ceapa taiate felii subtiri, o frunza mica de dafin, un fir de cimbru, unul de patrunjel, 2-3 catei ... . - 20 raci vii, 1 pahar vin alb, 1 lingura unt, 1 morcov, 1 ceapa, 1 frunza dafin, 1 fir de cimbru, 1 fir de patrunjel, 2-3 catei de usturoi, citeva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro