Cauta in 16.331 retete
... Se pregatesc mai intai legumele. Se taie cubulete si se fierb ... scoate. Se serveste alaturi de legumele trase in unt. Optional eu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 50 gr ulei carne de porc taiata cubulete 200 gr supa ... Caliti ceapa cu carnea de porc. Cand se rumenesc adaugati boiaua ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... curcan dezosata cartofi morcovi praz legume uscate sare piper Aceasta este ... forte. Dupa ce am curatat legumele si le-am asezat in ... aroma am presarat peste carne legume uscate si cateva rondele de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ... (cum fac eu) amestec din legume uscate macinate si sare. Mai ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... adaugam untul si sotam putin legumele .Adaugam sare,piper si ghimbirul ... grozav si o aroma minunata. Servim pestele alaturi de garnitura de legume ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; de data asta am ales legumele colorate, pentru ca stiu sigur ... i-am zis simplu: risotto cu legume . Ingrediente: - 4-5 linguri de orez - ceapa - morcov - dovlecel - rosie - supa de legume - 2 linguri de ulei de masline ... sticlos. Se adauga supa de legume treptat si se amesteca continuu, pana cand legumele si orezul absorb toata zeama. Se procedeaza asa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am facut o mamaliga rapida langa. Am folosit: 8 bucati cotlet de porc 1 punga ciuperci (galbiori) uscati 1 ceapa 1 morcov 1 gogosar o caciulie usturoi sare, piper ... si ele. Taiem carnea de porc cubulete si o adaugam si pe ea langa legume. Amestecand din cand in cand ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
ntr-un bol facem o marinada cu mustar, miere, sucul de portocala si putina coaja rasa, apoi punem pestele intorcandu-l din cand in cand; In tava punem cartofii fierti pe jumatate si taiati in sferturi, mazarea, ardeii taiati suvite, usturoiul pisat, ulei, sare, piper, amestecam totul. Deasupra punem pestele cu tot cu marinada si lasam la cuptor 30 minute. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de porc taiata cubulete ceapa vin cimbru faina ulei ... - in untura ramasa de la porc - caliti o ceapa. Puneti peste ea ... . Adaugati cimbrul si carnea de porc, lasand sa mai dea o data ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încinge cuptorul la 80 de grade Celsius. Pune în cuptor, la încalzit, un vas pentru servit, de marime medie. Încinge o tigaie mare la foc mediu. Unge cotletele cu ulei pe fiecare parte si pune-le în tigaie. Lasa-le timp de 5-6 minute, întorcându-le din când în când, sau pâna când sunt facute. Transfera-le în tava încalzita si tine-le la cald în cuptorul preîncalzit. Într-un bol mic, amesteca zaharul brun, sarea, piperul, scortisoara, nucsoara macinata. Adauga untul în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: crap legume dupa preferinta; eu am pus: morocvi, praz, porumb ... tigaie am adaugat si alte legume - conopida si morcovi mici. Am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ei cartofi stricati si miroase punga. Cu siguranta iti vei da ... , cele intregi, nelovite. Fructele si legumele din import vin o data pe ... mi-a spus seful departamentului fructe-legume al unui mare centru comercial ... zile . Asta este o conditie a eficientei. Legumele din import vin si mai ... de gros, o data pe saptamana. Legumele mai delicate, ca prazul, dovleceii ... saptamani" , explica...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orez 300 gr muschi de porc sare, piper 1 ceapa 1 morcov 1 ardei ... rumenita se adauga pe rand legumele taiate in fasii subtiri: ceapa ... lasa sa se caleasca putin legumele. Se adauga sosul de soia ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se toarna peste carnea cu legume si se dau toate intr ... : orez fiert. - 400 g carne de porc (taiata fasii), 1 cutie de ananas ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro