french 75 coktail
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
coktail, french kiss, coktail de mure, french caffe, coktail alcoolizat, coktail martini, coktail cinzano, retete de coktail, french toast, french coffee
... ciocolata. - Pentru aluat: 150 g faina, 75 g unt, 3 oua, 1 lingurita zahar, 20 ... amara, 300 ml lapte, 4 galbenusuri, 75 g zahar, 30 g zeamil (Maizena), 30 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. ficat, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 75 gr. unt, 1 legatura verdeata, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de cartofi. - 6 medalioane de caprioara a 75 g, sare, piper, 1 ligura de ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 350 g surimi, 2-3 catei de usturoi, 75 ml vin, ulei, 250 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g brinza Roquefort (Bucegi). Pentru sos: 75 g brinza Roquefort (Bucegi), 1 lingura zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g melci in cochilie, 1 pepene galben, 75 g unt, 3 ardei capia, 3 rosii galbene ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - Clatitele: 1 lingura unt, 1/4 l lapte, 3 oua, 75 g faina, 1 lingura zahar. Umplutura: 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6 oua, 6 linguri lapte, 75 gr. unt, 3 legaturi de patrunjel, 3 legaturi de marar, sare, piper, 3 rosii (facultativ) Mod de preparare: Se bat ouale cu laptele. Se adauga verdeata tocata marunt, sare si piper. Se toarna compozitia in tigaia cu untul incins. Se amesteca cu furculita pana se prind ouale si se rastoarna. Se poate garnisi cu felii de rosii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g miere(salcim), 1 kg piersici, 5 miezuri simbure de piersica, 0,75 l apa, 0,75 l alcool de 80 grade, un varf de cutit de tanin Mod de preparare: Se spala piersicile, se toaca, se adauga miezurile si amestecam cu siropul de miere racit, in prealabil fiert cu apa si taninul si spumuit bine. Se adauga alcoolul si se lasa sa stea 14 zile, intr-un loc mai cald. Se decanteaza, se filtreaza si se trage lichiorul in sticle. Mierea folosita trebuie sa fie de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg ardei grasi; sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ras, un ou, 3 linguri pesmet, 75 g zahar, 3 linguri unt, 250 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : 300 g castraveti murati, 125 g smintina, 75 g unt, 100 g faina, 30 g sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucati piept de pui dezosat, 75 gr branza Roquefort, 1 pahar smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g unt, 250 g zahar pudra, o lamiie, 75 ml apa rece, 1 ou, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 300 g faina, praf de copt, 75 ml lapte, 3 linguri suc de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . carne de berbec, sare, 5 oua, 75-100 gr. piine, ciuperci, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tocata amestec (vita + porc), 1 ou, 75 g pesmet alb, 1-2 linguri mustar semi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
75 gr. taitei fara ou, 100 gr. carne de pasare, 1 ou, sare, 15 gr. unt Mod de preparare: Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. Se amesteca apoi cu carnea tocata si cu untul si se pun intr-un castron la cuptor, in apa calda. Se fierb astfel, pana cind incep sa se rumeneasca deasupra. Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 6 persoane: 2 dl orez ( 1 dl orez = 75 g), Mod de preparare: Se fierbe orezul cu apa si sare 10 min. Se adauga laptele, coaja de scortisoara si se fierbe incet, cu capacul deasupra 30 min. Se raceste si se adauga zaharul. Inainte de a se servi se amesteca cu smantana si zaharul vanilat batute frisca. Mod de servire Se serveste amestecat cu bucatele de portocale sau mandarine sau cu dulceata, alaturi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), 4-5 alune de padure, 1 lamiie, 75 g unt, 75 g zahar. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro