Cauta in 16.331 retete
Se freaca 2 linguri de zahar cu galbenusurile pana cand amestecul devine spumos, apoi se adauga mascarpone si se amesteca bine, folosind mixerul. Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu un varf de sare. Cand s-au intarit, adaugam 2 linguri de zahar si zaharul vanilat si batem in continuare cu mixerul pana cand devine suficient de tare ca sa nu cada din vas. Spuma de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cerni faina de doua ori pentru a fi mai afanata. Incalzesti jumatate din cantitatea de lapte si il torni peste faina pentru a o opari. Pana se raceste, pui drojdia intr-o farfurie, peste ea pui putin zahar si lasi sa se inmoaie, dupa care o adaugi la faina, amesteci bine si lasi putin la crescut. Intre timp, separi galbenusurile de albusuri. Albusurile le bati spuma cu zaharul, mirodeniile, sarea si coaja rasa de lamaie, iar galbenusurile le amesteci cu putin ulei. Adaugi galbenusurile peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g nuci, 1 fir de cimbru verde, 75 ml vin alb, 4 oua, 40 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g faina, 150 g zahar, 135 g unt, 75 ml ulei, 150 ml lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 12 cotlete de miel (a circa 75 g), 1-2 linguri ulei de masline. Pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. Se amesteca apoi cu carnea tocata si cu untul si se pun intr-un castron la cuptor, in apa calda. Se fierb astfel, pina cind incep sa se rumeneasca deasupra. Se serveste calda. - 75 g taitei fara ou, 100 g carne de pasare, 1 ou, sare, 15 g unt. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata andivele, se spala si se oparesc in apa clocotinda cu sare. Fiecare andiva se ruleaza in cite o felie de parizer si se aseaza intr-o tava tapetata cu unt. Se presara deasupra cascaval ras, sarea, piperul si restul unt. Se da la cuptor timp de 20 de minute. - 600 g andive, 200 g cascaval, 200 g parizer, 75 g unt, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... moale din lapte de vaca, 75 g branza Roquefort (Bucegi). Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... uscat), 8 cotlete de miel (circa 75 g fiecare), 1/4 ardei iute, suc de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 7 oua, 1 1/2 lingura patrunjel tocat fin, 75 g unt, 2 linguri pesmet, piper, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g unt, 120 g gorgonzola, 90 g faina, 75 g alune pinje sau nuci. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), sare, piper, 2 linguri de untdelemn, 75 g telemea. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... patrunjel tocat, maioneza din 2 oua, 75 g brinza telemea, 2 lingurite smintina, o salata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vanilat, 150 g magiun, 1 lingurita rom, 75 g mac macinat, 8 lingurite zahar pudra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca faina, zaharul, praful de sare si margarina pana obtinem un aluat pe care il sfaramam in mana (firimituri) si-l tinem la rece 30 minute. Merele curatate de coaja si cotoare si taiate cubulete, le punem intr-un vas yena uns cu margarina. Peste mere si zmeura si mure punem aluatul facut firimituri, omogen peste toate fructele. Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am fiert Ravioli conform instructiunilor de pe pachet si apoi le-am strecurat.Le-am pun intr-un vas. Separat am fiert ouale ,tari.Dupa ce au fiert le-am curatat. Albusul l-am toacat marunt si l-am pus peste paste iar galbenusurile le-am pasat cu ajutorul unei furculite si apoi le-am amestecat cu smantana, obtinandu astfel un sos.In acest sos am mai incorporat vinul,cateva picaturi zeama de lamaie , masline fara samburi si am condimentat cu sare si piper dupa gust.Acest sos l-am adaugat peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se trece pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu gris si zahar. Se incinge cuptorul mediu si se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se amesteca untul moale cu zahar pana se dizolva zaharul dupa care se adauga ouale, coaja si zeama de lamaie si smantana. Se adauga faina eventual amestecata cu praf de copt stins cu zeama de lamaie si se amesteca. In caz ca aluatul nu are consistenta dorita mai adaugati faina. Se imparte aluatul in 2 si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru început, amesteca într-un castron cele doua tipuri de faina si zaharul. Topeste untul si adauga-l peste amestec, framântând aluatul pentru a se încalzi. Pune aluatul pe o suprafata presarata cu faina si întinde cu sucitorul o foaie groasa de aproximativ un centimetru. Cu ajutorul unei forme rotunde decupeaza foaia de aluat în mai multe rondele pe care trebuie apoi sa le întepi cu furculita si sa le asezi pe o tava îmbracata cu hârtie de copt. Coace biscuitii pâna când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe pastele. Intre timp, taie fin ceapa, curata usturoiul, zdrobeste-l putin cu lama unui cutit, iar apoi taie-l marunt. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, se adauga ceapa, usturoiul si jumatate de cimbru. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la inmuiat pana devin transparente. Se pun frunzele de spanac in tigaie si se prajeste pana isi lasa zeama. Adauga crema de branza si amesteca bine. Apoi, in aceeasi tigaie amesteca pastele cu compozitia care contine spanac si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro