Cauta in 21.308 retete
... se aseaza primul rand de foietaj, peste care se pune compozitia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se aseaza aluatul de foietaj intr-o tava rotunda cu fundul detasabil ... , adaugam totul peste aluatul de foietaj , iar restul de branza se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj (o foaie) - 100 gr migdale - 100 ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj - 250 gr de rosii cherry ... de carne peste aluatul de foietaj scos din cuptor. Punem apoi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Scoatem pachet de foietaj din congelator cu niste ore-n urma, dupa ... -o dara de faina, intinzi un foietaj din cele doua pe care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se asaza deasupra aluatul pentru foietaj. Se înteapa cu furculita din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... luatul de foietaj se lasa la decongelat la temperatura camerei. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la congelator. Ingrediente: - 400g aluat foietaj - 900g inghetata de vanilie cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Intinzi foaia de aluat de foietaj, presari zaharul ramas ( cantitatea de ... preferinta) si scortisoara. Aluatul de foietaj sa nu fie dezghetat complet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din Tunisia: 4 epices si cumin - foietaj de placinta - ulei de masline ... obtinuta. Se pune compozitia in foietaj, lipind cu apa. De preferinta ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... -45 minute sau pana cand foietajul este rumen. Se serveste calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleacul se spala, se curata de coaja, samburi, se portioneaza si se da prin razatoare.Intr-o tigaie se pune dovleacul, apa, zaharul. Se pune la foc mediu, se amesteca din cand in cand.Intre timp se unge un vas yena cu ulei se aseaza aluatul foietaj si se adauga compozitia de dovleac.Aluatul ramas in plus se taie fasii si se aseaza peste compozitia de dovleac.Se unge cu galbenus de ou si se introduce la cuptor cca. 45minute.Se presara zahar pudra si se serveste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... calduta. - 1 pachet de aluat frantuzesc (foietaj), 5 gutui, 200 g zahar, 500 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minute. - 1 pachet de aluat de foietaj congelat, 1 piept de pui, 350 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatam merele si le taiem cubulete mici.Le punem la calit impreuna cu zaharul pudra.Nuca o prajim un pic,apoi o taiem bucatetele.Adaugam peste mere nuca si stafidele.Le lasam la calit circa 10-15 minute la foc mic,pana se inmoaie bine merele. Inainte de a adauga merele peste foaia de aluat se adauga scortisoara. O parte din aluat o intindem intr-o forma de tarta si o coacem,pana devine usor aurie. Adaugam peste foaia de tarta merele.Din cealanta foaie taiem fasiute,pe care le punem ca un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mi intai se curata merele de coaja si se dau prin razuitoare la marimea dorita. Acestea se scurg foarte bine iar sucul astfel scurs il pastram. Merele razuite se aseaza pe fiecare foaie de foetaj dupa care se presara zaharul peste merele razuite. Luam fiecare foetaj in parte si il rulam astfel incat merele sa ramana in interior. Aceste rulouri le punem intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor. Se lasa pana ce foetajul se rumeneste frumos. Cand se scoate din cuptor se stropeste cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixam galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie.Adaugam si amidonul,dupa care turnam treptat si laptele rece.Punem compozitia pe foc mic pina se ingroasa amestecind continuu.Dupa ce s-a ingrosat luam crema de pe foc si o lasam la racit.Frisca se bate spuma.Jumatate din cantitatea de frisca se inglobeaza in crema.Punem crema peste o foaie,peste crema intindem frisca ramasa,iar cealalta foaie o sfarimam si o punem peste frisca.Cine doreste mai poate presara deasupra zahar pudra.POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este populara placinta cu branza (cu mici adaugiri din partea mea ) si este coapta in forma de chec ! Cireselor le scoatem samburii si le rupem / taiem jumatati. Branza de vaci se amesteca cu zaharul,zaharul vanilat si nuca de cocos.Adaugam cele 4 oua intregi si omogenizam bine. Foaia de aluat se taie in doua,o parte mai mare o decupam dupa interiorul formei de chec,iar cealalta parte mai mica,doar cat sa acopere umplutura de branza. Cu surplusul de aluat ,care se decupeaza dupa ce asezati...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se intinde aluatul se aseaza intr-o tava rontunda,se indeparteaza excesul de aluat ,apoi se intinde sub forma rotunda.Se inteapa cu furculita aluatul din tava se aseaza nucile macinate amestecate cu zahar si ciocolata rasa,deasupra se aseaza felii de portocala ,se pune restul de aluat deasupra.Se baga la cuptorul preincalzit la 180 C.Se serveste cu topping de ciocolata alba/neagra deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca oul cu uleiul, otetul si sarea si se adauga 250 ml de apa. Se incorporeaza faina si se framanta bine. Se intinde apoi o foaie care se unge cu jumatatea din cantitatea de unt, apoi se pune la fridiger aproximativ 30 minute. Se repeta operatiunea cu untul ramas si se pune din nou la frigider pentru alte 30 minute. In acest timp se rade dovleacul si se caleste impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Aluatul se imparte in 2 parti egale si se intind 2 foi intre care se aseaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro