Cauta in 16.218 retete
Încinge cuptorul la 190 de grade Celsius. Unge sau acopera cu foaie de copt o tava întinsa. Într-un bol, amesteca fulgii de cartofi, parmezanul, pudra de usturoi si sare dupa gust. Înmoaie bucatile de pui în untul topi sau în margarina, apoi da-le prin amestecul cu fulgi de cartofi. Pune bucatile de pui pe tava pregatita. Baga tava în cuptor si las-o timp de aproximativ 45-60 de minute, pâna când puiul este patruns si crusta a devenit aurie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tarus vertical. Donner kebap sta la baza altor mancaruri de fast food foarte populare la noi, gen shaworma sau gyros. Imigrantii turci ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , cartofi si sos tzatziki. Shaorma Apreciata ca etalon al mancarii fast food specifice Orientului Apropiat si nordul Africii, shaorma se bucura cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... -a luat pofta de un peste prajit. Asa, un peste stil fast-food, cu sos de usturoi, mancarea perfecta pentru o zi rece de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... nou Perugia, Umbria e regiunea, wiki, food of Umbria, variante mii. e timpul ... de atata istorie am dat buzna intr-o mica retea de fast-food local, alternativa studentului umbrian la shaorma, Testone . baietii astia fac ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com