Cauta in 20.697 retete

eva ro horoscopul razbunarii

Pagina 4 din 5
Pune la fiert într-un vas sfecla si las-o aproximativ 20 de minute la foc mic pâna se înmoaie. Scurge apa si lasa la racit. Decojeste-o si taie-o bucati. Curata portocala si taie-o bucati. Într-un vas, amesteca bucatile de portocala cu sfecla si merele. Adauga uleiul, zaharul, sarea, usturoiul si foile de sfecla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a primi 4 mostre gratuit http://www.eva.ro/always Subiecte discutate pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toti fulgii de migdale. Sfat Eva : Daca vrei sa faci din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Serveste mancarea calda. Sfat Eva: Poti renunta la ardeiul iute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inainte se le servesti. Sfat Eva : Compozitia poate fi folosita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rece. Se obtin 6 portii. Sfat Eva: In loc de mazare, poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie felii piersicile si nectarinele si pune-le într-un vas de salata. Toarna peste siropul de agave. Adauga cimbrul, ghimbirul, sucul si coaja de lamâie. Amesteca si acopera vasul cu o folie de plastic. Lasa-l la frigider aproximativ o ora. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încalzeste cuptorul în prealabil. Într-un bol se amesteva faina, praful de copt, sarea si zaharul. Adauga untul si amesteca-l putin cu mâna, dupa care adauga oul si laptele batut. Adauga stafidele la final, dupa care întinde aluatul cu sucitorul si taie rotite cu ajutorul unui pahar. Se asaza în tava tapetata cu hârtie de copt si se lasa la cuptor aproximativ 20-25 de minute, pâna când se rumenesc deasupra
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu boabe de dulceata. Sfat Eva: Poti inlocui pudra de cacao ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gust, si amesteca bine. Sfat Eva: Se poate servi cu iaurt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... restul de patrunjel tocat. Sfat Eva. Poti acri ciorba cu o cana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , inainte de a te delecta. Sfat Eva: poti servi inghetata impreuna cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii macinati se amesteca cu untul topit, esenta de vanilie si zaharul, dupa care se preseaza în forma pentru tort. Înainte de a aseza crusta, tapeteaza tava cu putin unt si asaza pe fund foaie de copt. Se lasa la frigider pâna termini crema. Se mixeaza toate ingredientele în blender pâna obtii o crema omogena. Se toarna peste crusta si se lasa la frigider câteva ore. Se orneaza cu zmeura sau un sirop preparat din zmeura plus miere de albine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , in fata televizorului. Mai jos, Eva.ro a incercat si degustat pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... circa doua-trei ore. Sfat Eva: O poti orna si cu iaurt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Serveste, fara sa amesteci. Sfat Eva: Poti adauga cateva picaturi de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie, încalzeste uleiul de masline si caleste usturoiul si ceapa. Adauga supa, cartoful, broccoli si lasa-l la fiert. Da apoi focul mic si mai lasa la foc aproximativ 15 minte, pâna legumele devin moi. Pune amestecul obtinut în blender pâna obtii o supa. Toarna supa iar în tigaie si încalzeste-o. Adauga dupa gust sare, piper si nucsoara.
Reţetă de pe retete.eva.ro