Cauta in 21.294 retete
Se încalzeste o tigaie uscata si se prajesc putin fulgii de ovaz, la foc mediu. Într-o cratita se pun fulgii prajiti împreuna cu laptele si se fierb la foc mic, aproximativ 10 minute, amestecând frecvent cu o lingura. Daca laptele scade prea mult, se poate adauga câte putina apa. Dupa aproximativ 5 minute de fierbere, se adauga sare. Sarea este foarte importanta pentru terciul de ovaz deoarece aceasta îi da un gust bun. Când s-a fiert se acopera si se lasa timp de 5 minute. Deasupra...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 150 g faina 100 g unt 50 g zahar 50 ml vin alb 300 g unt bicarbonat de sodiu 150 g zahar 50 g cacao 60 g faina Pentru crema: ciocolata menaj, 50 g zahar, 300 ml lapte, 3 galbenusuri de ou, 30 ml rom,500 g visine Pregatire: Pe planseta in mijlocul gramezii de faina se pun untul, zahar, oua, vin,bicarbonat de sodiu. Se framanta si apoi se intinde in foaie subtire. Sedecupeaza cu o forma de tort, iar din aluatul ramas se formeaza o margine,ca borul palariei. Se coace in cuptor la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
METODA DE PREPARARE ESTE IDENTICA CU PREPARAREA DULCETII DE CIRESE ALBE . ????? ????? , ????? ??????? ? ??????? ?????? ????????????? ??????? ??? ????????? ????????? ????????, ?????????? , ??????, ??????????. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Turta dulce: Turta dulce rustica: Fursecuri cu stafide: Fursecuri cu coacaze rosii Islere cu crema de ciocolata Fursecuri cu crema de rahat: Trufe de ciocolata: Rafaello: Panna cotta cu jeleu de portocale: Pere umplute in foietaj: Tiramisu la pahar: Fursecuri cu crema de ciocolata: Fursecuri pentru Craciun: Fursecuri vesele:
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Este o tarta foarte buna, simpla si economica Aluat: 150 g faina 75 g unt moale 1 ou un praf de sare 2 linguri apa -daca vreti sa fie dulce puteti pune 3 linguri zahar. -se amesteca faina cu untul, apoi oul si apa. se lasa la frigider 1 ora. -2 cutii pireu de mere (200g) daca nu aveti pireu il faceti acasa din 2 - 3 mere curatate si gatite cu zahar si scortisoara, dupa care mixati, gata pireul. -2-3 mere curatate si feliate -scortisoara si 1 pachet zahar vanilat Se face aluatul. Se intinde,...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se oparesc bine rosiile, dupa care se decojesc si se pun în blender. Se pune apa la fiert si în ea se adauga orezul spalat. Apoi se pun morcovii si telina. Dupa ce s-au fiert, legumele se scot si se adauga în blender, alaturi de rosii. Ghimbirul se curata de coaja si apoi se da prin razatoare fina. Se pune amestecul din blender peste jumatate din supa de legume, se adauga uleiul de masline si jumatate din busuioc, tocat marunt, si ghimbirul. Se fierbe la foc mic înca 15 minute. Daca supa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care bucatareste atatea minunatii la "Dulciuri fel de fel" . Cum e Miha ... sa intrati pe blogul ei : "Dulciuri fel de fel" ca nici ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Codul se spala si se usuca cu un prosop de hârtie. Într-o tigaie neaderenta se pune uleiul de masline si se caleste usor ghimbirul, apoi se adauga sucul de lamâie, mustarul si sucul de portocale. Se amesteca si se lasa la fiert un minut, apoi se adauga fileurile de cod. Se pune un capac pe tigaie si se lasa sa fiarba 6-8 minute la foc mic sau pâna când pestele este facut. Ai grija sa nu se sfarâme pestele. Când pestele este gata, se scoate din tigaie si se tine la cald. Portocala se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema de iaurt cu fructe de padure si crema ciocolata cu visine -9 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
300 - 450 g zahar (depinde cat de dulce il doriti, eu va recomand 300, dar sotul meu n-ar fi de acord cu asta :))) 450 ml lapte 1 lingurita sare 5 galbenusuri 2 plicuri drojdie coaja rasa de lamaie 2 plicuri zahar vanilat 250 g unt topit * laptele se fierbe impreuna cu zaharul, coaja de lamaie si zaharul vanilat; se lasa la racorit, iar cand se adauga la aluat trebuie sa fie caldut, nu fierbinte, nici rece * untul se topeste si se lasa la fel la racorit * galbenusurile se freaca usor cu...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Blat amandina insiropat cu sirop de zahar ars si migdale,crema de piersici imbracat in crema de ciocolata si ornat cu frisca ..
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat ouale, se adauga laptele acru, sarea, piperul, delikatul si faina, treptat, pana se obtine o crema asemanatoare cu smantana. Se toarna in tava de la cuptor, tava intinsa si putin adanca, unsa cu ulei. Dupa ce ati maruntit pastrama cubulete, maslinele si ciupercile, le presarati deasupra blatului lichid. adaugati in ploaie cascavalul si branza rasa, mai adaugati piper si dati la cuptor ptr aptox 45 min (se verifica din cand in cand). - Pastrama de pui, porc, carnaciori, salam dupa gust,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau de conserva 200 grame andrei gras 1 ceapa mare 200 grame ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
te culinare - Feluri de mancare - Dulciuri - Torturi - Tort rece cu cafea Mod de preparare: linare - Feluri de mancare - Dulciuri - Torturi - Tort rece cu cafea
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau orice alta aroma pentru dulciuri Mod de preparare: Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Batem albusurile de ou pana obtinem o spuma ferma, adaugam treptat zaharul si amestecam bine cu albusurile batute spuma . Punem coaja si sucul de lamaie , urmata de migdalele macinate si ciocolata rasa, amestecam ingredientele pana obtinem o pasta omogena . Pe tava de la cuptor am pus hartie de copt, iar cu ajutorul a 2 lingurite am facut cate o gramajoara , lasand spatiu intre ele. Optional putem pune pe fiecare gramajoara cate o migdala curatata de pielita maronie : ( un secret pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro