Cauta in 21.294 retete
Mos Craciun inseamna copilarie, iar copiii merita din plin dulciuri special pregatite pentru ei. In plus, in aceasta perioada, si noi, adultii redevenim copii. De ce nu ne-am juca cu zahar, alune si nuci, pentru a face dulciuri speciale, de aroma carora sa ne bucuram cu totii? Madlene cu miere si stafide Cornulete cu unt Betisoare cu scortisoara Bezele cu migdale Turta dulce
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , post, dar fara dulciuri, nu se poate. Dulciurile ideale in post ... cu gemurile de toamna. Uneori, dulciurile traditionale pot fi transformate in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Astazi ,fiul meu Andrei implineste 10 ani.Nici nu stiu cand ... '' scolare dar ne bucuram ca Andrei e un copil tare bun,cuminte ... la scoala) dar si pentru Andrei caci nu stia cum va ... -a reusit ceea ce si-a dorit Andrei(in mare parte),si ca ...
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Se taie treimea inferioara a sparanghelului, se spala si se usuca pe un servetel de hârtie. Se pune uleiul de masline într-o tigaie mare, la foc mediu, se adauga sparanghelul si se gateste aproximativ 10 minute, amestecând din când în când. Când sparanghelul este aproape facut se adauga si semintele de pin. Se pune sparanghelul pe farfurii, apoi se presara parmezanul, sarea si piperul . Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartoful, morcovul si ceapa; se spala si se taie în bucati mai mari. Se pune un vas cu aproximativ 1 litru de apa la fiert; când apa da în clocot, se adauga legumele si un praf de sare. Se lasa sa fiarba 10 minute, se pune mazarea si se continua fierberea pâna se patrund toate legumele. Se adauga patrunjel si menta verde, apoi se paseaza amestecul cu blenderul, pâna când se obtine o pasta fina si cremoasa. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si zeama de lamâie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca într-un bol mic siropul de artar, sosul de soia, usturoiul, sarea si piperul. Se pune somonul într-un vas termorezistent si se toarna peste el amestecul de mai sus. Se acopera vasul si se lasa pestele la marinat, cel putin jumatate de ora (la frigider), trebuie întors pe ambele parti astfel încât marinata sa îl patrunda. Se încalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Se pune vasul cu peste în cuptor si se lasa 20 de minute (sau pâna când carnea se desprinde usor cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj. Rosiile se spala si se taie în patru. Usturoiul se curata si se taie marunt. Într-o tigaie mai înalta sau o oala se pune putin ulei de masline la încalzit, apoi se pune usturoiul si dupa câteva secunde se adauga rosiile. Se pune sare si se lasa sa fiarba la foc mediu timp de 20 de minute. Înainte de a lua tigaia de pe foc, se pun si frunzele de busuioc, se gusta si se condimenteaza cu sare si piper daca mai este nevoie. Pastele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spune clar: "Nu ai voie dulciuri!". Ce ne facem in acest ... panica, pentru ca avem o sansa... dulciurile dietetice. Sunt usor de preparat ... spune: "Ca sa nu consum dulciuri imi pacalesc papilele gustative cu ... in supermarketuri un fel de ...'dulciuri' dietetice in genul unor batoane ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
mireasa a vrut sa-si indulceasca si mai mult nuntasii cu o masa de dulciuri ,specialitati belgiene! ce dragut din partea ei. doar ca la restaurant nu vor sa mute mesele si am primit o masa prea mare ,deci am intins suporturile sa arate frumos. acestea au fost aranjamentele de flori de pe mese,culori deosebite.
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... Andrei-Damian este fratele lui Eric (pentru care am facut tortul ... cu ananas. La multi ani,Andrei-Damian,sa ai parte doar ...
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Dulciurile de Halloween nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea copiilor ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se spala fileurile de peste si se usuca bine cu un prosop de bucatarie. Se preîncalzeste cuptorul. Fileurile se pun într-o tava, potrivita ca marime, împreuna cu vinul, untul taiat cubulete si rosiile cherry taiate în patru. Pestele se pune la cuptor 7-8 minute la 200 grade C. Se serveste cald, împreuna cu o salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mancare principale, de prajiturile si dulciurile preparate cu multa dragoste. Eva ... acest sfarsit de an cinci dulciuri care vor face deliciul petrecerilor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care le-am transformat in dulciuri de groaza si va invit ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... voastra! Cum si eu sunt Andreea, am inceput sa primesc cadouri ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... , asa-i? Apoi cozonaci si alte dulciuri - o desfatare a papilelor gustative! Oricat de bune ar fi dulciurile cumparate, nimic nu se compara cu cele ... cateva dintre cele mai gustoase dulciuri de Craciun, retete traditionale din ... Ignat Mai multe retete de dulciuri gasesti mai jos: Tiramisu Tort ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cam greu reusesc sa mai postez din torturile realizate:)Spre exemplu acesta pentru copilul meu,Andrei -a implinit de curand 11 ani,iar tortul nu putea avea alta tema decat fotbalul :)Decorul a fost ales de el,la fel si interiorul :crema de cocos si crema de ciocolata cu visine (Andrei adora in ultima vreme aceasta combinatie ). La multi ani dragul nostru,sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capacelul ardeiului si se scot semintele. Vânata se lasa în coaja si se scoate miezul cu o lingura. Legumele se pun trei minute în apa clocotita cu putina sare, dupa care se scot si se lasa la scurs. În acest timp se scoate miezul rosiilor cu o lingura. Se pregateste umplutura: legumele se curata, se taie marunt si se pun la calit. Se lasa pe foc pâna se înmoaie usor. Se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca. Se adauga parmezanul si se amesteca bine. Se pune sare, piper si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se îndeparteaza frunzele exterioare si se taie anghinarele în jumatate, pe lungime. Se pun în apa cu sare si se fierb timp de 10-15 minute (este foarte important sa nu fie fierte complet). Apoi se scot si se pun la scurs. Anghinarele se asaza într-un vas termorezistent si se adauga supa de legume, fierbinte. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se presara deasupra anghinarelor împreuna cu putin piper proaspat macinat. Se adauga si brânza rasa si se introduc în cuptorul încins la 200...
Reţetă de pe retete.eva.ro