Cauta in 21.294 retete
... lasa la crescut. Se spala gutuile si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca gutuile cu zaharul alb si cel vanilat. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dubleaza volumul. Pentru umplutura:amestecam dulceata cu nuca si scortisoara,pana ... din amestecul de nuca si dulceata.Se fac rulouri care apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cateva saptamani avem in magazine gutui. Eu am primit cadou de ... le-am folosit la aceasta dulceata ). Si ce sa fac cu atatea gutui? Am ... algo de tiempo. Ingrediente: 2 kg gutui zahar doua felii de lamaie ... doua lamai Se spala bine gutuile, se taie in patru si ... felii de lamaie. Se pune gutuile la fiert cu apa cat ... leaga si se adauga la gutui sa fiarba...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... Toate ingredientele, in afara de dulceata de capsuni, se pun intr ... suprafata.Se orneaza fiecare cu dulceata de capsuni si smantana, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gutuile se spala, se curata de coaja (optional), se taie pe jumatate si se scot cotoarele. Se lasa la cuptor intr-o tava pentru 45 de minute. Ciocolata se topeste cu untul in baigne marine si se adauga si putina apa (altfel se ingroasa prea tare siropul). Se scot gutuile din cuptor, se glazureaza cu siropul si se orneaza cu fistic marunti
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vreme la niste cornulete cu dulceata si untura . Si pentru ca ... au iesit niste cornulete cu dulceata si untura nemaipomenite! Evident ca ... unt, deci folositi cu incredere) dulceata de care aveti, dar sa ... , sa nu folositi, de exempu, dulceata de visine sau cirese; am pus intr-o tura dulceata de pere si in cealalta tura rahat ... ori cate un pic de dulceata. Rulati cornuletele...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se face o maia din faina, drojdie, sare, zahar, zahar vanilat si oua. Se framanta bine, iar la final se adauga putin ulei si se mai framanta inca 5 minute. Se lasa deoparte, iar cand coca si-a dublat volumul se fac turtitele. Se ia cate o bucata de aluat, se subtiaza cu sucitorul, se unge cu dulceata, apoi se unesc capetele, se preseaza bine pentru a nu se desface si se prajesc in ulei incins.Dupa ce s-au prajit pe ambele parti, se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... evitati reteta asta, pentru ca dulceata de merisoare nu este din ... la sfarsitul verii sa puneti dulceata de merisoare, coacaze, afine, alea ... ... daca nu ati avut, folositi dulceata cumparata, dar sa fie una ... de porc fara os (6 felii) - dulceata de merisoare - 2 cepe medii - 12 ... piper. Pe fiecare cotlet punem dulceata de merisoare, 2-3 lingurite, in functie ... in jurul rulourilor umplute...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... in forma rotunda. Crema mousse: Gutuile se curata bine de coaja ... din mijloc.Taiem bucati mici 4 gutui si le fierbem bine sa ... pentru a o aseza peste blat. Cand gutuile fierte s-au racit le pasam ... in putina zeama de la gutui apoi o topim si o adaugam la ... se incorporeaza in piureul de gutui.Blatul de tort se pune ... blatul cu zeama de la gutui indulcita sau cu alt sirop...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixam ingredientele intr-un castron.facem clatite si le umplem cu dulceata.Le impaturam in foarma de triunghi si le decoram cu putina dulceata si cateva fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt 2 oua esenta de vanilie dulceata de macese Framantati aluatul si ... cuptorul cu microunde 2-3 linguri de dulceata de macese si lichidul format ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se trec fructele prin jet de apa si se pun in cratita la fiert.Cand au inceput sa fiarba se adauga zaharul si continutul plicului de Gelfix.Se mai lasa 5 min sa fiarba,spumandu-se.Se obtin 4 borcane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
C o m p o z i t i a 1 : 8 oua, 150 g zahar, 150 g nuci macinate, 1 praf de copt, 2 linguri faina sau pesmet; C o m p o z i t i a 2: dulceata acrisoara de strugurei, visine etc; C r e m a: 200 g unt, 150 g zahar pudra, 2 linguri cafea naturala sau nes, 100 g nuci(alune) prajite Mod de preparare: Se face un blat din prima compozitie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face aluatul ca pentru paine si dupa ce a stat la dospit, se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se decupeaza bucatele mici cat pentru un corn. Se umplu cu gem si se ruleaza, apoi se aseaza in tava de copt. Se dau la cuptor pentru 30 de min si apoi se ung cu apa si miere pentru aspect de stralucire. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 albusuri, 2-3 linguri dulceata de visine, zmeura, fragi etc Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu dulceata la un loc. Se toarna in forma unsa si se coc la cuptor incet, timp de 10 minute si apoi la cuptor tare 20 minute. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune într-o punga sigilata bucati de banana si pepene galben la congelator (poti sa faci portii separate pe care sa le ai la îndemâna în frigider si sa faci rapid înghetata când ti-e pofta). Dupa ce s-au congelat se pun fructele în robotul de bucatarie cu putina miere daca vrei si se mixeaza bine pâna obtii o înghetata cremoasa. Poti sa o ornezi cu dulceata de trandafiri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 200 gr. zahar, fructe din dulceata Mod de preparare: Se taie ... felii de franzela, se ung cu dulceata de visine sau alta dulceata si se continua astfel pana se termina franzela. Se bat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina ,peste foaie se intinde dulceata si se presara nuca pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu zahar, ou, zahar vanilat, sare si stafide (dupa ce acestea au stat in prealabil in apa rece). Se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale, dar si pufoasa. Se modeleaza aluatul in forma de covrig, de bilute si se adauga rand pe rand in uleiul incins. Se servesc cu smantana si dulceata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro