Cauta in 16.330 retete
Într-un vas mare, de salata, amesteca salata verde cu sosul si brânza albastra. Adauga si fructele, apoi fisticul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. Rosiile si castravetii ii taiem felii. Ceapa rosie se taie fideluta.Salata o rupem cu mana. Adaugam maslinele si bucatile de ton. Facem un dressing din ulei de masline, otet din vin, sare si piper si asezonam salata. In mod normal salata nicoise contine si ansoa si fasole verde, noua insa nu ne plac nici una nici alta asa ca am...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taie rondele, se spala verdeata, salata se spala foaie cu foaie ... clocoteasca se adauga foile de salata taiate pe jumatate, maraul tocat marunt. Salata va fierbe foarte repede. Dupa 15 min se bat ... de pe foc. - 3 cepe potrivite, 3 oua proaspete, o legatura patrunjel, o legatura marar, 2-3 salate bogate, ulei, sare dupa gust, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Salata se spala si se rupe sau se taie mai marunt ... s-a calit ceapa adugam 2-3 linguri de faina.Adaugam salata si amestecam bine ... .Adaugam apa cat sa acopere salata si o lasam sa fiarba.Cand salata este fiarta punem sare dupa gust si laptele. Lasam sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Crapul se curata de intenstine si de solzi, se portioneaza, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare salata: Într-un bol de marime medie, amestecati ingredientele de mai sus. Se depoziteaza la frigider pâna la momentul servirii. Mod de preparare sandvis: Bagheta se taie pe lungime, se aseaza pe felia de bagheta salata, feliile de rosie, ceapa rosie, si salata de ton cu mere verzi. Se închide sandvisul cu a doua felie de bagheta si se serveste imediat sau se depoziteaza la frigider pâna la momentul servirii. Reteta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul si pune nucile într-un vas, la copt. Cu ajutorul unui robot de bucatarie, amesteca afinele, otetul, ceapa, zaharul si mustarul, pâna se obtine o pasta. Adauga treptat si uleiul si sarea cu piperul. Într-un bol pentru salataa, amesteca salata verde, merele si sosul de afine. Presara apoi nucile si este gata pentru a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... stoarceti lamaia. Spalati frunzele de salata si le uscati. Ghimbirul se ... fructele,cu exceptia frunzelor de salata,se pun intr-un castron ... ghimbirul .Amestecati bine . Frunzele de salata se aranjeaza pe farfurii si ... se pune cate o portie din salata pe care tocmai am pregatit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amarantul se spala bine precum orezul. Daca vrei sa capete o aroma de nuca coapta poti sa-l lasi câteva minute sa se prajeasca într-o tigaie. Apoi se adauga apa sau laptele vegetal, fulgii de cocos si putina sare. Se lasa la foc mic timp de 20 de minute pâna când absoarbe lichidul si devine lipicios. Poti sa ornezi budinca cremoasa cu nuci coapte, afine si putina miere de albine. Budinca de amarant se poate consuma calda sau rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune laptele la fiert împreuna cu coaja de lamâie si amarantul. Se lasa cratita la foc mic si cu capac. Dupa aproximativ 20 de minute, dupa ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc si se lasa la racit. Când budinca este calduta se amesteca mierea de albine si pudra de ghimbir. Foto: http://healthfoodlover.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele, se taie în bucati, se sareaza si se lasa deoparte pâna se pregateste zarzavatul. Se caleste în ulei ceapa taiata felii, iar când este transparenta se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; când acestea încep sa se înmoaie, se adauga rosiile, mazarea, fasolea verde taiata în bucati si piper. Când sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba înabusit la cuptor. Mâncarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe care ii folosim la salata alaturi de celelalte fructe. Curatam ... ://www.petitchef.ro/retete/altele/salata-de-fructe-in-cosulet-de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata salata verde, se spala foarte bine si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, impreuna cu usturoiul taiat feliute. Se caleste ceapa in untura, se stinge cu zeama in care a fiert salata si se adauga la ciorba. Se lasa sa fiarba 20 de minute .Se i-a vasul de pe foc, se potriveste gustul de sare si se acreste. Iaurtul, galbenusurile si faina se bat bine cu telul, adaugand treptat cate putina ciorba, apoi se toarna in vas odata cu mararul tocat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Salata se spala frunza cu frunza, apoi se taie in fasii ... sfarama si imprastie peste toata salata, iar maslinele se aseaza deasupra. In final, salata se condimenteaza dupa gust cu sare si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... placintele de orez, 2 feluri de icre si smantana (separat, intr-un ... felii subtiri), 750 g somon afumat (taiat felii subtiri), 250 g icre de crap, 250 g icre rosii, 500 g smantana groasa, marar verde pentru ornat. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pune somonul taiat bucatetele, crevtii, icrele, scoicile, tonul, porumbul fiert, salata verde, iar racul se pune la ... , un rac, scoici, 2 conserve ton, un peste cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , o data la 2-3 zile prinde bine o salata simpla de cruditati ca si ... imi place mie la aceasta salata este ca i se simte aroma ... era foarte aromat. Am servit salata cu biscuti digestivi, am descoperit ... , care s-au potrivit de minune salatei de cruditati. Pentru o varianta mai "light" a salatei, daca nu doriti sa folositi sos de usturoi sau ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... prepara 500 g de maioneza. Pune în salata 3/4 din maioneza si amesteca. Dupa ... ultimul sfert de maioneza ramas si cu alte legume decoreaza salata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro