Cauta in 21.292 retete
Este vara, asta cred ca se poate simti de oricine si oricand. Ce ne place noua sa mancam in acest anotimp cel mai mult si cel mai mult? Exact... Inghetata. Este deliciosa, dulce si aromata, dar, mai mult decat atat, racoritoare... Este potrivita ca si meniu atunci cand iesi la restaurant, cand iesi in parc cu prietenii sau cand vrei sa te racoresti pe plaja. Recomandarea noastra astazi este sa pregatesti un astfel de preparat, care-ti va incanta papilele gustative si care te va ajuta sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 5 mere mari, taiate in cubulete struguri rosii, fara samburi 500 g compot de ananas - scurge de suc feliile de ananas si pastreaza, separat, sucul din compot; taie bucatele mici feliile de ananas 2 cani alune de padure Pentru sos: 2 linguri faina 1/2 cana zahar 1 ou 2 linguri margarina 1 cana suc de ananas, din compot Mod de preparare: 1. Amesteca primele patru ingrediente. 2. Intr-un vas, amesteca toate ingredientele pentru sos si lasa vasul pe foc, pana cand sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert mai usor de preparat Si-asa de bun& va spun ca nu exista La cumparaturi cand ati plecat Ingredientele sa fie-n cap de lista.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... de apa. In cupe de desert se pun alternativ capsuni si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Noptile prin Omis au fost intotdeauna dedicate plimbarilor, micilor cumparaturi (au fost zile cand mai si gateam in micuta noastra chicineta :P) ...parcului de distractii "al lui Bogdi" :)) ...si evident burekului :))))))) ...nu intotdeauna in ordinea asta, hi, hi... ...pe inserat... Micuta dar indestulatoarea piata...cu multe fructe, zarzavaturi... ...jucarii si suveniruri... Parcul de distractii vazut de pe pod... ...o poza in care apare trambulina, inca ademenitoare pentru puiul meu iubit...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Blatul: 6 oua, 1 cutie de instant puding de ciocolata, 1/2 pahar zahar Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Blatul - se separ albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile batute bine si cutia de instant puding. Se unge o tava de tort cu unt, se toarna in tava si se da la cuptor circa 20-25 de minute. Cind blatul , este gata se lasa sa se raceasca si se stropeste cu siropul de ness cafe. Crema: se bate frisca cu paharul de lapte si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
fulgi de ovaz, miere( sau zahar daca nu ai miere), nuci macinate, coaja de lamaie rasa, scortisoara, stafide, cacao Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele in proportia dorita ( in functie de persoana: mai mult sau mai putin dulce, mai aromat sau deloc, mai vartos sau mai fluid...) cu o ceasca ( cana) de apa fiarta si racita ( sau chiar fierbinte). Este un desert delicios si natural facut fara cuptor pe care il pregatesc de cate ori n-am timp si vreau sa mananc ceva...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In desertul la pahar, mascarponele si nutella Fac un cuplu ideal, ca pe scena Arsinel si Stela. INGREDIENTE pentru 4 borcane 250 gr de mascarpone 200 gr nutella 8 piscoturi savoiradi 100 ml lapte ingrediente pentru topping 200 gr amestec de fructe de padure (am folosit congelate) 2 linguri de zahar PLAN DE LUCRU desert [&] Post-ul DESERT LA BORCAN CU CREMA NUTELLA SI MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... . Ceea ce face deosebit acest desert  si ii da si numele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Am sa-ti dezvalui un secret, Dar te rog sa pastrezi discretia: Fara sa dai bani pe bilet, Poti savura o noapte la Venetia! INGREDIENTE pentru blatul de cocos 7 albusuri 6 linguri de zahar 60 gr nuca de cocos 6 linguri faina INGREDIENTE pentru blatul de cacao 4 oua 4 linguri de zahar 4 linguri [&] Post-ul PRAJITURA O NOAPTE LA VENETIA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 felie mare de dovleac, 5-6 linguri nuci macinate, 2 linguri miere, 2 linguri zahar tos, coaja si zeama de la o lamiie, putina sare Mod de preparare: Se curata dovleacul de coaja si seminte, se taie bucatele, se fierbe cu putina apa, zahar si sare. Cind este pe jumatate fiert, se adauga mierea, coaja si zeama de lamiie. Cind este gata se amesteca cu nucile macinate Mod de servire Se poate servi cald sau rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Crema de ciococolata Mousse de ciocolata Pannacottas ananas Pannacottas cu cirese Tiramisu cu pere Verinne cu doua dulceturi Verrine cu zmeura, pistic si migdale
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
5-6 pere mari, 100 gr. zahar, 1 pahar vin rosu, 1 varf de cutit scortisoara, zeama de lamiie Mod de preparare: Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la fiert vinul rosu cu zaharul, se leaga putin, apoi se adauga scortisoara si putina zeama de lamiie. Se toarna siropul peste pere si se da totul la gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 Martie. Vin zile cu soare multe Este anotimpul deserturilor cu fructe! INGREDIENTE 250 gr de mascarpone 200 ml lapte condensat 200 ml smantana pentru frisca fructe ( 1 banana, 1 kiwi si 250 gr capsuni) 10-11 piscoturi 200 ml lapte optional pentru presarat deasupra cativa fulgi de ciocolata PLAN DE LUCRU desert racoritor cu [&] Post-ul DESERT RACORITOR CU FRUCTE LA BORCAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
6-7 mere mari, 4 chifle, 4 linguri zahar tos, 1-2 oua, putina scortisoara, 2 linguri unt, 2 pahare lapte cu zahar vanilat, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se inmoaie chiflele in laptele indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar si cu zaharul vanilat. Merele curatate de coaja se taie in felioare subtiri, se inabusa in untul incins, impreuna cu restul de zahar si cu scortisoara. Se amesteca chiflele muiate si frecate cu merele inabusite, se adauga putin pesmet si se toarna intr-o forma...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau direct pe farfurii de desert, modelind pe fiecare cite un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cand te trezesti de dimineata, ti-e foame si nu te inspira nimic prin frigider... pui de-o salata reinterpretata de morcovi si mar. Zic reinterpretata pentru ca de data asta am schimbat ananasul cu marul. Si se poate sa mai fi pus si ceva in plus... Cu alte cuvinte, simplu, rapid si super bun. Dar mai ales hranitor! Acu' depinde cat de exigent esti in numaratul caloriilor... - am dat pe razatoare un mar verde; - si inca doi morcovei nu prea mari; - am pus o manuta de stafide; - o lingura de...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
7-8 mere, 7-8 nuci, citeva lingurite marmelada, citeva bucatele unt, citeva linguri zahar, scortisoara; Sosul: 3-4 oua, 4 linguri zahar tos, 1 lingura faina, zahar vanilat Mod de preparare: Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga altul intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, la urma albusurile spuma. Se toarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. smochine, 1 paharel de lichior, 1 paharel coniac, 100 gr. frisca Mod de preparare: Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul. Se lasa sa stea 2 ore la gheata sa se imbibe bine. Mod de servire Se serveste cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prajitura cu branza pentru copii intre 1 si 3 ani este o optiune dulce si sanatoasa pentru copilul tau, oferindu-i aportul de calciu atat de necesar dezvoltarii sale. Ingrediente: 4 oua 400 grame zahar 230 grame margarina/unt 100 ml lapte 450 g faina 1 kg branza dulce degresata 50 grame stafide 50 grame coaja de portocala (optional) 2 plicuri praf de copt 3 plicuri zahar vanilat 20 grame margarina/unt pentru tava Mod de preparare: Sfafidele se inmoaie in apa calduta. Separat se bat oula cu 1...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro