Cauta in 21.292 retete
Bananele se taie în doua la jumatate. În locul unde ai taiat vei insera batul de înghetata obtinând astfel patru bucati de banane pe bat. Înveleste-le în folie de aluminiu si pune-le la congelator timp de doua ore. Topeste ciocolata si untul într-un vas pus în apa fierbinte sau în cuptorul cu microunde, dupa preferinta. Daca optezi pentru cuptor seteaza timer-ul la 30 de secunde, scoate vasul, amesteca si introdu-l pentru alte 30 de secunde. Repeta procesul, astfel încât timpul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatim budinca conform indicatiilor de pe ambalaj,inlocuind laptele cu apa.Merele le curatam si le dam pe razatoare.Le stoarcem si le calim putin.Le adaugam reci in budinca si astfel obtinem o crema.Intr-o tava asezam un rand de biscuiti peste care asezam crema si acoperim cu biscuiti.Presaram zahar pudra vanilinat.Servim a doua zi.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sfert de ora, un mic desert delicios si gurmand. Eu cred ... s-a intarit, le dezlipiti si micul desert pentru o cafea calda este gata ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Un desert rapid (daca nu luam in calcul timpul petrecut la ... fructe exotice  din compot, acest desert face parte dintr-o familie mare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Din pacate nu mai stiu unde am gasit reteta asta. Parca in Bucataria pentru toti , dar nu as baga mana in foc. Oricum delicoasa reteta. Incepeti mai intai cu stratul de mere: razaliti 1 kg de mere , amestecati cu 2 lingurite de scortisoara si 50 de grame de unt si intindeti compozitia intr-o tava. Dati la cuptor la foc potrivit pana cand se evapora zeama lasata de mere. Intre timp pregatiti urmatorul strat - crema. Frecati bine 6 galbenusuri de ou cu 250 g de zahar si 1 lingura de zahar...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 2 oua 100 g stafide 100 g unt 82% moale 100 g zahar 350 g faina 1 praf de copt 1/2 lingurita sare O punga fulgi de porumb Mod de preparare : Inmuiem stafidele in putina apa calda. Batem bine ouale, adaugam zaharul, incorporam, apoi untul moale, putin cate putin, praf de copt si jumatate din faina. Totul se amesteca foarte bine, adaugam stafidele scurse, amestecam apoi punem restul de faina si amestecam din nou, se va forma un aluat nu foarte vartos, atat cat sa il luam in...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
2 mere, 50 gr. nuci macinate, 2-3 linguri smantana, 1-2 linguri zahar pudra, 50 gr. stafide, zeama de lamiie, vanilie Mod de preparare: Merele curatate se dau prin razatoare si se amesteca cu toate celelalte Mod de servire Se servesc in cupe
Reţetă de pe www.retete-bune.com
by Alice albinutza Stapelia variegata este o floare minunata, cunoscuta popular ca Steaua Serifului datorita florilor pe care le face. Astfel florile au un aspect ciudat sub forma de stea in cinci colturi de culoare purpurie, rosie sau galbena. Varietatea pe care o detin, gratie unei amice de la care am primit-o, are florile de culoare purpuriu-galben cu dungi. Florile au textura unei hartii cartonate si emana un usor miros neplacut, de putrefactie, miros care atrage insectele pentru...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
2 oua, 100 gr. sunca, 200 gr. ciuperci mici, putin unt, sare, piper, verdeata tocata Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata. Sunca se taie cubulete, iar ciupercile spalate se taie felii si se rumenesc putin in unt. Cind sunt gata se condimenteaza, se pun peste oua, impreuna cu sunca si se presara cu verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5-6 mere, 50 g stafide, 4 linguri alune macinate, 2 linguri zahar tos, 1 lamiie, 100 g frisca, 1 praf de scortisoara Mod de preparare: Merele curatate se dau pe razatoare, se amesteca cu zaharul, alunele macinate, stafidele, coaja rasa si zeama de lamiie si scortisoara. Mod de servire Se serveste cu cite o lingura de frisca In lipsa de frisca se pune mai mult zahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Este vara, asta cred ca se poate simti de oricine si oricand. Ce ne place noua sa mancam in acest anotimp cel mai mult si cel mai mult? Exact... Inghetata. Este deliciosa, dulce si aromata, dar, mai mult decat atat, racoritoare... Este potrivita ca si meniu atunci cand iesi la restaurant, cand iesi in parc cu prietenii sau cand vrei sa te racoresti pe plaja. Recomandarea noastra astazi este sa pregatesti un astfel de preparat, care-ti va incanta papilele gustative si care te va ajuta sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert mai usor de preparat Si-asa de bun& va spun ca nu exista La cumparaturi cand ati plecat Ingredientele sa fie-n cap de lista.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente si cantitati: 5 mere mari, taiate in cubulete struguri rosii, fara samburi 500 g compot de ananas - scurge de suc feliile de ananas si pastreaza, separat, sucul din compot; taie bucatele mici feliile de ananas 2 cani alune de padure Pentru sos: 2 linguri faina 1/2 cana zahar 1 ou 2 linguri margarina 1 cana suc de ananas, din compot Mod de preparare: 1. Amesteca primele patru ingrediente. 2. Intr-un vas, amesteca toate ingredientele pentru sos si lasa vasul pe foc, pana cand sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se spala verdeata, se curata si se toaca marunt. Se curata usturoiul, se piseaza si se amesteca cu sare si putin ulei de masline. 2. Branza proaspata se mixeaza cu smantanasi cu 4 linguri de ulei de masline. Se adauga sare daca mai este nevoie si se lasa la rece. 3. Se spala castravetii, se sterg bine de apa si se dau pe razatoare, se storc bine si se amesteca in jumatate din cantitatea de branza si cu mararul. Somonul se taie cubulete, se stropeste cu ulei de masline, otet balsamic si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 2 iaurturi caise 2 iaurturi visine 2 iaurturi capsuni 600 ml frisca lichida 6 linguri zahar pudra 200 gr caise 200 gr cirese 200 gr capsuni 3 plicuri gelatina Batem bine frisca cu mixerul. Cand incepe sa se intareasca adaugam zaharul si batem pana devine ferma. Impartim frisca in mod egal in trei vase diferite.In primul vas adaugam iaurtul de visine si ciresele facute piure cu ajutorul blenderului. Am ales sa pun cirese si nu visine fiindca ciresele sunt mai dulci si dau si o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
fulgi de ovaz, miere( sau zahar daca nu ai miere), nuci macinate, coaja de lamaie rasa, scortisoara, stafide, cacao Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele in proportia dorita ( in functie de persoana: mai mult sau mai putin dulce, mai aromat sau deloc, mai vartos sau mai fluid...) cu o ceasca ( cana) de apa fiarta si racita ( sau chiar fierbinte). Este un desert delicios si natural facut fara cuptor pe care il pregatesc de cate ori n-am timp si vreau sa mananc ceva...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru a prepara crema trebuie sa începi prin a mixa bine galbenusurile cu zaharul. Apoi se adauga brânza mascarpone, amestecând bine compozitia. Se încorporeaza albusurile batute spuma, amestecând delicat cu ajutorul unei linguri de lemn. Se pune crema la frigider timp de doua ore. Pentru a prepara clatitele trebuie sa amesteci bine faina cu ouale, dupa care se adauga zaharul si untul topit. Apoi se toarna gradual laptele si se amesteca cu ajutorul unui tel pâna când nu mai sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ceea ce face deosebit acest desert  si ii da si numele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 felie mare de dovleac, 5-6 linguri nuci macinate, 2 linguri miere, 2 linguri zahar tos, coaja si zeama de la o lamiie, putina sare Mod de preparare: Se curata dovleacul de coaja si seminte, se taie bucatele, se fierbe cu putina apa, zahar si sare. Cind este pe jumatate fiert, se adauga mierea, coaja si zeama de lamiie. Cind este gata se amesteca cu nucile macinate Mod de servire Se poate servi cald sau rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ornat, celelalte se asaza in pahare si se presara cu zahar ... servire Crema se toarna in pahare, peste bucatelele de mere. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com