desert kilimanjaro
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
desert, desert rapid, desert de post, tort kilimanjaro, tort furtuna desert, reteta desert caimac libanez, kilimanjaro, desert rapid cu mere, desert fidea cu lapte, desert rapid cu lapte
... Placinta desert. Se amesteca branza cu zaharul dupa gust si cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparam sosul: se pune sucul de portocale cu zaharul si toate aromele la fiert pentru 20-25 minute, din momentul in care incepe sa fiarba. Se trage oala de pe foc si se adauga untul taiat cuburi si se amesteca pana se topeste. Se adauga felii de portocala si grapefruit. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider pana e nevoie de el. * pentru a obtine felii de portocale si grapefruit frumoase, fara coji si pielite, procedati ca in acest filmulet Pentru umplutura: se freaca mascarpone cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
7-8 mere, 7-8 nuci, citeva lingurite marmelada, citeva bucatele unt, citeva linguri zahar, scortisoara; Sosul: 3-4 oua, 4 linguri zahar tos, 1 lingura faina, zahar vanilat Mod de preparare: Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga altul intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, la urma albusurile spuma. Se toarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. smochine, 1 paharel de lichior, 1 paharel coniac, 100 gr. frisca Mod de preparare: Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul. Se lasa sa stea 2 ore la gheata sa se imbibe bine. Mod de servire Se serveste cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Briosele exista intr-o infinitate de forme si idei. Totul e sa respecte cateva reguli: ingredientele de baza si proportia corecta dintre ele. Adica faina, zahar, oua, praf de copt si unt (sau ulei). In rest, gusturile nu se discuta, iar libertatea e totala. Portii: 6 briose Timp preparare: 30 minute Ingrediente: 2 oua 110 gr de unt moale 130 gr de zahar 140 gr faina 2 linguri cacao 50 de gr ciocolata amaruie 1 plic de zahar vanilat 2 lingurite de praf de copt 3 linguri de lapte putina sare 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga altul intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, la urma albusurile spuma. Se toarna acest sos peste merele umplute si se da la cuptor 15-20 minute. - 7-8 mere, 7-8 nuci, citeva lingurite marmelada, citeva bucatele unt, citeva linguri zahar, scortisoara. Sosul: 3-4 oua, 4 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la fiert vinul rosu cu zaharul, se leaga putin, apoi se adauga scortisoara si putina zeama de lamiie. Se toarna siropul peste pere si se da totul la gheata. - 5-6 pere mari, 100 g zahar, 1 pahar vin rosu, 1 virf de cutit scortisoara, zeama de lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Capsunile spalate si curatate se taie in patru si se amesteca cu zaharul tos. Se bate frisca impreuna cu zaharul vanilat. Se sfarma bezelele si se pun impreuna cu frisca si capsunile (in straturi alternative) in 6 pahare de 300 ml. Se toarna deasupra lichiorul de oua si se garnisesc - eventual - cu frunze de menta. - 750 g capsuni, 2 linguri zahar pudra, 200 g frisca batuta, 1 zahar vanilat, 75 g bezele, 6 linguri lichior de oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul. Se lasa sa stea 2 ore la gheata ca sa se imbibe bine. Se serveste cu frisca. - 1/2 kg smochine, 1 paharel lichior, 1 paharel coniac, 100 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pepenele se curata de coaja. Menta se curata, se spala si se taie marunt. Se pastreaza cateva frunze pentru decor. Iaurtul se bate si se amesteca cu menta taiata marunt si miere. Separat, in 50ml vin se inmoaie gelatina se lichefiaza la bain-marie sau la foc mic si se adauga peste iaurt. Compozitia se pune in forme si se tine la frigider 3 ore. Separat, se pregateste sosul astfel: 2/3 din miezul de pepene se mixeaza cu restul de vin si se pune pe farfuria racita. In sos se adauga sfere din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Merele curatate se dau prin razatoare si se amesteca cu toate celelalte ingrediente. Se servesc in cupe. - 2 mere, 50 g nuci macinate, 2-3 linguri smantana, 1-2 linguri zahar pudra, 50 g stafide, zeama de lamaie, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Brinza de vaci impreuna cu fructele si zaharul se freaca cu dosul furculitei, pina cind se omogenizeaza, apoi compozitia se pune in cupe de sticla si se lasa la rece 2-3 ore.Dupa ce s-a racit, se modeleaza deasupra fiecarei portii cite o rozeta cu frisca. Se serveste rece. - 250 g brinza de vaci proaspata, 250 g fructe proaspete sau congelate, 100-150 g zahar, 200 ml frisca pentru ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mod de preparare : Punem gelatina sa se inmoaie, intr-o cana cu cateva linguri de apa rece. Topim ciocolata pe foc mic impreuna cu smanatana pentru frisca ; nu lasam sa fiarba. Cand se mai raceste un pic o amestecam cu gelatina si omogenizam bine. Dam la frigider, pentru o ora ,sa se ingroase. Scoatem crema de ciocolata si o mixam .Adaugam iaurtul si amestecam bine. Oprim zmeura pentru ornat (cata dorim) si restul o incorporam in compozitie, amestecand usor cu o paleta. Tapetam cu folie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face coca din apa minerala, faina si ulei. Daca inca se lipeste de maini se mai pune putina faina. Se lasa sa se odihneasca pana radeti dovleacul. Se rade dovleacul pe partea cu gauri mari si se amesteca intr-un castron cu zaharul si scortisoara. Daca aveti puteti sa-l radeti in robotul de bucatarie. Se tapeteaza masa de lucru cu faina. Se imparte coca in 2 parti egale. Se intinde prima foaie de lungimea tavii de aragaz. Se pune pe ea jumatate din dovleac si ruleaza, avand grija sa o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sec, 1/2 litru vin alb de desert, 1 pahar rom, 1 sticla vin spumos ... se completeaza cu vinul de desert, romul si vinul spumos sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... masa! Si amu ca am desertat tolba in ograda voastra, mi ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Un desert aromat si delicat. Ingrediente: 6 felii de paine, doua plicuri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ai nevoie numai de 2 ingrediente si in 5 minute ai terminat desertul potrivit pentru intreaga familie. Este gustos, sanatos si racoritor. Vezi cat de repede poti sa faci un desert fara batai de cap! Ingrediente - 2 linguri cacao pudra - 3 banane coapte - putina miere de albine (optional). Mod de preparare 1. Amesteci ingredientele in robotul de bucatarie. Se serveste imediat sau se lasa la rece si se orneaza cu frunze proaspete de menta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ultima suta de metri pregatirea desertului pentru masa de Paste. Ingrediente ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inceputul de saptamana cu un desert delicios si usor de preparat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro