Cauta in 21.294 retete
Într-un vas larg, topeste untul, la foc mic. Toarna apoi zaharul si mesteca pâna când se topeste. Adauga bananele si lasa-le pe foc timp de 10 minute, pâna se fragezesc, învârtindu-le o singura data. Într-un vas de dimensiuni medii, amesteca înghetata de vanilie si romul. Asaza bananele pe un platou si stropeste-le cu sosul de zahar. Se servesc cu sos de înghetata si rom.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se amesteca biscuitii cu untul de cocos/palmier topit si cu zaharul brut, dupa care se preseaza în forma pentru tort. 2. Se mixeaza în robotul de bucatarie bananele, dupa care se adauga untul de arahide, semintele de chia si zeama de lamâie. 3. Se toarna crema peste blatul din biscuiti si se introduce la frigider câteva ore. 4. Se topeste la abur ciocolata fondanta cu multa cacao si se orneaza tortuletul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de joaca in bucatarie! :) Ingrediente 2 banane 1/2 ceasca de nuca de cocos ... frisca cu zaharul si tavaliti bananele curatate in frisca, apoi presarati ... generozitate nuca de cocos. Taiati banana feliute doar inainte de servire ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... isi dovedeste din plin utilitatea in realizarea acestui desert super rapid. Bananele si caramelul se ... faca rapid lipeala in acest desert usor de realizat de catre ... de preparare: 10 minute Ingrediente: 2 banane 4 linguri zahar brun 60 de ... de rom (optional) Preparare: Desfaceti bananele pe lungime, pe partea interioara ... ). Taiati cubulete untul. Umpleti buzunarul...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Maimutica Coada Lunga Se relaxeaza in jungla Atarnata de-o liana Isi ia desertul cu banana. INGREDIENTE pentru blat 5 oua 180 gr faina 100 gr zahar tos 50 ml ulei 1 plic praf de copt pentru ganache de ciocolata 200 ml smantana lichida 200 gr ciocolata cu 50% cacao pentru topping 200 gr frisca lichida [&] Post-ul PRAJITURA CU BANANE FRISCA SI CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... le strica o asemenea bunatate! :) Ingrediente 1 banana unt de arahide nuci susan ... sa faceti este sa taiati banana pe jumatate, sa o ungeti cu ... stocurile din camara voastra! :) Poate o sa iti placa si: Banana Sushi Desert cu banane si cocos ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... sa manance fructe, clatitele cu banane sunt delicioase pentru amandoi. Ce ... fi mai bun decat un desertul cu fructe ? Si pentru ca ... usor si repede: clatite cu banane. Ingrediente: Pentru aluat ai nevoie ... ; - sare. Pentru umplutura sunt necesare: - 3 banane; - 20 g unt; - zahar vanilat (un ... poti apuca de umplutura. Decojeste bananele (ai grija sa nu fie ... unt in tigaie si caleste...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... Bananele se taie în doua si se pun pe bete pentru înghetata ... mierea de albine. Se scot bananele de la congelator si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se amesteca. 2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu ... deschis. 4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile odata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol se paseaza cu furculita bananele, dupa care se încorporeaza ouale, amestecând foarte bine compozitia. Se adauga apoi sarea si untul de arahide, iar la final fulgii de ovaz si cei de ciocolata. Stropeste tigaia încinsa cu putin ulei si toarna câte un polonic din amestecul de clatite. Se întoarce apoi clatita pe partea cealalta. La final se orneaza cu rondele de banane, fulgi de ciocolata si sirop de artar. Foto: buzzfeed.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se orneaza cu rondele de banana si biscuiti cu vanilie, dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas, se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Într-un alt vas, se amesteca oul, laptele, uleiul si feliile de banana. Cele doua amestecuri se combina. Pune la foc mediu o tigaie unsa cu ulei. Se va adauga în tigaie aproximativ un sfert de cana din aluat pentru fiecare clatita. Tine clatita la foc pâna când este aurie pe ambele parti. Dupa ce sunt gata, clatitele vor fi stropite cu sirop de caramel din belsug.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara budinca si frisca potrivit indicatiilor de pe ambalaj. Într-un vas de sticla pentru servit, pune jumatate din cantitatea de piscoturi sfarâmate, apoi jumate din cantitatea de budinca, banane, capsuni si frisca. Repeta apoi cu restul de ingrediente astfel încât sa obtii un desert delicios pe straturi. Acopera si pune la frigider pentru câteva ore înainte de a servi. Poti aseza toate ingredientele stratificat într-un vas mare sau în mai multe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care am introdus in blender bananele si le-am mixat pana ... la spuma de oua, apoi bananele pisate si la urma faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pulpa de grapefruit decojita, bananele si sucul de portocale se pun la fiert într-o oala, unde se amesteca bine cu gelatina si cu sarea de lamâie. Cât timp este pe foc, compozitia se amesteca în continuu. În momentul în care dulceata capata o consistenta legata, se ridica oala de pe aragaz, se îndeparteaza spuma si se umplu imediat borcanele care, înainte de a fi depozitate la loc întunecat si racoros, se lasa pe capac circa 5 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bananele se taie în doua la jumatate. În locul unde ai taiat vei ... ând astfel patru bucati de banane pe bat. Înveleste-le în folie ... la doua, trei minute. Scufunda bananele congelate în ciocolata topita, astfel înc ... de cocos, asaza din nou bananele ornate în folie de aluminiu si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune toate ingredientele într-un blender si transforma-le în suc. Se serveste imediat!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in ea. Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si un praf de sare. Separat se freaca zaharul cu untul si ouale pâna se omogenizeaza perfect. Se pune compozitia obtinuta peste faina, se adauga bananele pasate bine, si se amesteca împreuna. Se toarna compozitia într-o tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor timp de o ora. Dupa jumatate de ora de stat la cuptor, se pun deasupra bucatile mici de ciocolata. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca în blender toate ingredientele pâna obtii un o consistenta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro