Cauta in 16.939 retete
Este vara, asta cred ca se poate simti de oricine si oricand. Ce ne place noua sa mancam in acest anotimp cel mai mult si cel mai mult? Exact... Inghetata. Este deliciosa, dulce si aromata, dar, mai mult decat atat, racoritoare... Este potrivita ca si meniu atunci cand iesi la restaurant, cand iesi in parc cu prietenii sau cand vrei sa te racoresti pe plaja. Recomandarea noastra astazi este sa pregatesti un astfel de preparat, care-ti va incanta papilele gustative si care te va ajuta sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 5 mere mari, taiate in cubulete struguri rosii, fara samburi 500 g compot de ananas - scurge de suc feliile de ananas si pastreaza, separat, sucul din compot; taie bucatele mici feliile de ananas 2 cani alune de padure Pentru sos: 2 linguri faina 1/2 cana zahar 1 ou 2 linguri margarina 1 cana suc de ananas, din compot Mod de preparare: 1. Amesteca primele patru ingrediente. 2. Intr-un vas, amesteca toate ingredientele pentru sos si lasa vasul pe foc, pana cand sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
by Alice albinutza Stapelia variegata este o floare minunata, cunoscuta popular ca Steaua Serifului datorita florilor pe care le face. Astfel florile au un aspect ciudat sub forma de stea in cinci colturi de culoare purpurie, rosie sau galbena. Varietatea pe care o detin, gratie unei amice de la care am primit-o, are florile de culoare purpuriu-galben cu dungi. Florile au textura unei hartii cartonate si emana un usor miros neplacut, de putrefactie, miros care atrage insectele pentru...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Un desert mai usor de preparat Si-asa de bun& va spun ca nu exista La cumparaturi cand ati plecat Ingredientele sa fie-n cap de lista.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente 2 iaurturi caise 2 iaurturi visine 2 iaurturi capsuni 600 ml frisca lichida 6 linguri zahar pudra 200 gr caise 200 gr cirese 200 gr capsuni 3 plicuri gelatina Batem bine frisca cu mixerul. Cand incepe sa se intareasca adaugam zaharul si batem pana devine ferma. Impartim frisca in mod egal in trei vase diferite.In primul vas adaugam iaurtul de visine si ciresele facute piure cu ajutorul blenderului. Am ales sa pun cirese si nu visine fiindca ciresele sunt mai dulci si dau si o ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pentru a prepara crema trebuie sa începi prin a mixa bine galbenusurile cu zaharul. Apoi se adauga brânza mascarpone, amestecând bine compozitia. Se încorporeaza albusurile batute spuma, amestecând delicat cu ajutorul unei linguri de lemn. Se pune crema la frigider timp de doua ore. Pentru a prepara clatitele trebuie sa amesteci bine faina cu ouale, dupa care se adauga zaharul si untul topit. Apoi se toarna gradual laptele si se amesteca cu ajutorul unui tel pâna când nu mai sunt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In desertul la pahar, mascarponele si nutella Fac un cuplu ideal, ca pe scena Arsinel si Stela. INGREDIENTE pentru 4 borcane 250 gr de mascarpone 200 gr nutella 8 piscoturi savoiradi 100 ml lapte ingrediente pentru topping 200 gr amestec de fructe de padure (am folosit congelate) 2 linguri de zahar PLAN DE LUCRU desert [&] Post-ul DESERT LA BORCAN CU CREMA NUTELLA SI MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... . Ceea ce face deosebit acest desert  si ii da si numele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Crema de ciococolata Mousse de ciocolata Pannacottas ananas Pannacottas cu cirese Tiramisu cu pere Verinne cu doua dulceturi Verrine cu zmeura, pistic si migdale
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
5-6 pere mari, 100 gr. zahar, 1 pahar vin rosu, 1 varf de cutit scortisoara, zeama de lamiie Mod de preparare: Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la fiert vinul rosu cu zaharul, se leaga putin, apoi se adauga scortisoara si putina zeama de lamiie. Se toarna siropul peste pere si se da totul la gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 Martie. Vin zile cu soare multe Este anotimpul deserturilor cu fructe! INGREDIENTE 250 gr de mascarpone 200 ml lapte condensat 200 ml smantana pentru frisca fructe ( 1 banana, 1 kiwi si 250 gr capsuni) 10-11 piscoturi 200 ml lapte optional pentru presarat deasupra cativa fulgi de ciocolata PLAN DE LUCRU desert racoritor cu [&] Post-ul DESERT RACORITOR CU FRUCTE LA BORCAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... sau direct pe farfurii de desert, modelind pe fiecare cite un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cand te trezesti de dimineata, ti-e foame si nu te inspira nimic prin frigider... pui de-o salata reinterpretata de morcovi si mar. Zic reinterpretata pentru ca de data asta am schimbat ananasul cu marul. Si se poate sa mai fi pus si ceva in plus... Cu alte cuvinte, simplu, rapid si super bun. Dar mai ales hranitor! Acu' depinde cat de exigent esti in numaratul caloriilor... - am dat pe razatoare un mar verde; - si inca doi morcovei nu prea mari; - am pus o manuta de stafide; - o lingura de...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Briosele exista intr-o infinitate de forme si idei. Totul e sa respecte cateva reguli: ingredientele de baza si proportia corecta dintre ele. Adica faina, zahar, oua, praf de copt si unt (sau ulei). In rest, gusturile nu se discuta, iar libertatea e totala. Portii: 6 briose Timp preparare: 30 minute Ingrediente: 2 oua 110 gr de unt moale 130 gr de zahar 140 gr faina 2 linguri cacao 50 de gr ciocolata amaruie 1 plic de zahar vanilat 2 lingurite de praf de copt 3 linguri de lapte putina sare 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... curbeaza usor, dindu-i forma unui corn. Se unge pe deasupra cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un vas se mixeaza untul cu zaharul pudra, apa si oul pina rezulta o crema spumoasa. Se adau-ga sarea, doua lingurite de esenta de vanilie, sucul si coaja rasa de la lamiie, o jumatate de lingurita de praf de copt si se mixeaza. Se presara faina cernuta, se framinta totul pina cind rezulta un aluat omogen, potrivit de tare. Se acopera cu folie de plastic, se introduce la rece pentru 30 de minute, apoi se intinde o foaie groasa de un centimetru. Se decupeaza cornulete cu o forma speciala...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scobesc merele curatate de coaja. In locul gol se pune putina marmelada, jumatate miez de nuca si scortisoara. Merele umplute se asaza unul linga altul intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si zaharul vanilat, la urma albusurile spuma. Se toarna acest sos peste merele umplute si se da la cuptor 15-20 minute. - 7-8 mere, 7-8 nuci, citeva lingurite marmelada, citeva bucatele unt, citeva linguri zahar, scortisoara. Sosul: 3-4 oua, 4 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la fiert vinul rosu cu zaharul, se leaga putin, apoi se adauga scortisoara si putina zeama de lamiie. Se toarna siropul peste pere si se da totul la gheata. - 5-6 pere mari, 100 g zahar, 1 pahar vin rosu, 1 virf de cutit scortisoara, zeama de lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Capsunile spalate si curatate se taie in patru si se amesteca cu zaharul tos. Se bate frisca impreuna cu zaharul vanilat. Se sfarma bezelele si se pun impreuna cu frisca si capsunile (in straturi alternative) in 6 pahare de 300 ml. Se toarna deasupra lichiorul de oua si se garnisesc - eventual - cu frunze de menta. - 750 g capsuni, 2 linguri zahar pudra, 200 g frisca batuta, 1 zahar vanilat, 75 g bezele, 6 linguri lichior de oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie smochinele cuburi mici, se toarna deasupra paharelul de lichior si coniacul. Se lasa sa stea 2 ore la gheata ca sa se imbibe bine. Se serveste cu frisca. - 1/2 kg smochine, 1 paharel lichior, 1 paharel coniac, 100 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro