cum se prepara vinul de strugurei negrii
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
cum se prepara pastrama de oaie, icre de pastrav cum se prepara, cum gatim o rata, cum se marineaza slanina in borcane, limba de vita cum se curata, cum se prepara carnea de capra, cum se curata melci, cum se face crema mascarpone, covrigi opariti cum se fac la campulung muscel
... si amesteca cu grija. Adauga vinul si crengutele de cimbru, acopera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in reteta precedenta. Dupa 4-6 saptamini, vinul se trage in sticle care ... intr-un loc racoros.Coacazele negre contin o mai mare cantitate de vitamina C; este un vin tonic. - 1 l suc de coacaze, 2 l apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . boabe de struguri albi si negri, 200 gr. zahar tos, 1 lingurita margarina, 250 ml. vin, zahar vanilat, scortisoara Mod de ... si se amesteca bine. Separat, vinul se fierbe cu scortisoara si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se mai adauga putin unt, vinul alb, iar la sfarsit peste ... se varsa ulei de trufe negre. - 1 felie carne de vita, faina ... , sare, piper, un strop de vin alb, 1 lingura ulei de trufe negre. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi ... de porc, adaugati sosul de vin in care s-a marinat muschiul, prunele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Mai apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se amesteca bine. Separat, vinul se fierbe cu scortisoara si ... inghetata de vanilie. - 1/2 kg prune negre, 1/2 kg boabe de struguri albi si negri, 200 g zahar tos, 1 lingurita margarina, 250 ml vin, zahar vanilat, scortisoara, Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ceapa devine sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi nature.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 8 - 10 minute si se adauga vinul alb. Dupa ce alcoolul s-a evaporat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune vinul cu zaharul într-o tigaie la fiert, mestecând pâna când zaharul s-a dizolvat. Lasa aproximativ 2 minute la foc si apoi pune-o deoparte. Amesteca pepenele, capsunile, strugurii si menta într-un vas pentru salata. Toarna amestecul cald cu vin peste si amesteca. Acopera-l si lasa-l în frigider la racit aproximativ 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii de lamaie. Sosul de vin: usturoiul se curata, se toaca ... si verdeata uscata. Se adauga vinul- eu am avut rose demidulce ... se stropesc cu sosul de vin si se lasa la rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g fulgi de ciocolata, 50 ml vin rosu. Mod de preparare: Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . masline, 7-8 cepe, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 4-5 rosii sau 2 linguri bulion, 1 lingura ... se fierbe impreuna cu carnea, vinul, sare, piper si foaia de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. zahar, 3 oua, 70 gr. pesmet, 1 paharel vin rosu, 1 bucatica scortisoara, 250 gr. frisca, 25 gr. unt Mod de preparare: Se freaca 35 gr. zahar cu galbenusurile pana se face spuma. Se adauga 50 gr. pesmet si albusurile batute. Se pune la cuptor intr-o forma unsa cu unt si presarata cu restul de pesmet. Dupa ce se scoate din cuptor, se toarna pe deasupra vinul fiert cu zaharul ramas si cu scortisoara. Mod de servire Se garniseste cu frisca
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 l vin alb, 250 gr. zahar, coaja de la o lamiie, 2-3 varfuri de cutit de cuisoare, 50 ml coniac Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele (in afata de coniac), se fierbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100 g costita afumata, 1 pahar cu vin alb, 1 ceasca zeama de carne ... zeama de carne. Se toarna vinul peste carne, se adauga untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grasime, o lingura faina, 1 pahar de vin, o lingura bulion, sare, piper, cimbru ... bulion si un pahar de vin. Se lasa sa fiarba inabusit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pere, 2 pahare vin rosu, 150 gr zahar, 2 crengute de menta, 1 creanga ... , se pun intr-o craticioara cu vinul rosu, zaharul apa, o ramura de ... si se fierbe in continuare vinul cu ingredientele pana se mai ... o pira, cu putin sirop de vin si cu o frunzulita de menta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com