cum se pregateste frisca ola la
Pagina 4 din 5
Ti-am prezentat recent o serie de retete usor de pregatit si potrivite pentru aceasta perioada a anului. Fie din motive religioase, din motive ce tin de obisnuinta sau pentru ca dorim sa ne curatam organismul de toxine inaintea sarbatorilor de iarna, spunem "nu" produselor de origine animala si pregatim numai mancaruri bazate pe fructe sau legume. Foarte usoare si sanatoase, mancarurile de post se prepara rapid si iti asigura o energie de invidiat pe parcursul intregii zile, datorita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gusturile lui atunci cand ii pregatesti pachetul pentru pranz si, chiar ... , fara multe grasimi si zahar. Pregateste-i sanvisuri in care sa incluzi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Indiene cu frisca si glazura de ciocolata E o reteta simpla care trebuie-ncercata. INGREDIENTE pentru blat 3 oua 3 linguri zahar 3 lingui faina ingrediente pentru sirop 150 ml apa 2 linguri de zahar Pentru umplutura 200 ml frisca lichida ingrediente pentru glazura de ciocolata 50 gr ciocolata 20 gr unt 20 ml smantana dulce [&] Post-ul INDIENE CU FRISCA SI GLAZURA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... 200 gr iaurt 500 gr frisca lichida 4 linguri miere de albine ... si mierea de albine. Mixam. Frisca lichida o batem pana se intareste ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
De multa vreme tot pregatesc pachetelul pentru scoala sau pentru lucru, mai mare sau mai mic. Din toamna urmeaza marea incercare, pentru ca va trebui sa pregatesc un pachetel mic, cu gustari sanatoase si irezistibile pentru Natalia. Plus sa ii tina de foame micutului rontaitor. Desi de multe ori nu aveti de ales, incercati sa evitati sa puneti zi de zi doar sandwichuri traditionale, doua felii de paine unse cu ceva. Alegeti salate cu cartofi, paste, orez, ba chiar si mamaliga poate deveni o...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-un bol se amesteca faina, cacaua, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Într-un bol separat se piseaza bananele cu furculita si se ameteca cu pasta gelatinoasa din seminte de in si apa si uleiul. Se amesteca ingredientele lichide cu cele solide. Se adauga nucile si ciocolata neagra, amestecând cu grija. Se toarna amestecul în tava pentru chec tapetata cu putin ulei si faina. Se lasa la cuptor 55-65 de minute,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Va prezint un tort ... parca-i vrajit! Cu bezea, frisca si crema delicioasa Te face sa te simti iubit Si ziua, dintr-odata, e voioasa. INGREDIENTE pentru doua blaturi de bezea 8 albusuri 300 gr zahar (eu am folosit zahar tos, se poate folosi foarte bine zahar pudra) 2 lingurite amidon 2 linguri zeama de lamaie [&] Post-ul TORT PAVLOVA CU CREMA DE VANILIE SI FRISCA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Crema caramel,sos de ciocolata cu nuci pralinate,crema vanilie cu zmeura-2,2 kg.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
Maimutica Coada Lunga Se relaxeaza in jungla Atarnata de-o liana Isi ia desertul cu banana. INGREDIENTE pentru blat 5 oua 180 gr faina 100 gr zahar tos 50 ml ulei 1 plic praf de copt pentru ganache de ciocolata 200 ml smantana lichida 200 gr ciocolata cu 50% cacao pentru topping 200 gr frisca lichida [&] Post-ul PRAJITURA CU BANANE FRISCA SI CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Daca ai luat pana acum contact cu bucataria italiana autentica, probabil ca pastele se numara printre preferintele tale culinare. Noi intelegem de ce: sunt usoare, gustoase si iti permit o sumedenie de combinatii, cu diferite arome si condimente. Bucataria italiana este una dintre cele mai apreciate la nivel international, castigandu-si multi adepti de-a lungul timpului. Italienii sunt adevarati maestri ai gatitului, iar celebrele pizza sau lasagna stau drept marturie a acestui lucru. Cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un tort simplu, usor de facut si racoros sursa blaturilor : www.lalena.ro Ingrediente: pandispan de cacao: 1/2 pahar de cacao zeama de lamaie 20 ml apa clocotita 6 oua la temperatura camerei 300 gr zahar 120 ml ulei de floarea sorelui 280 gr faina 1 plic praf de copt esenta de rom nuci, stafide obtional siropul: 500 ml apa 250 gr zahar 2 lingurite esenta de cafea cognac pandispanul alb: 5 oua la temperatura camerei 180 gr zahar 80 gr faina 2 linguri amidon alimentar coaja de portocale coaja...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se pun la fiert urechile, piciorul, limba, carnea, inima, si slanina cu sorici. Rinichii se fierb separat, deoarece au nevoie de un timp de gatire mult mai scurt. Dupa ce au fiert se maruntesc toate ingredientele. Limba su curata înainte de pielita alba si apoi se taie bucati. În zeama care contine gelatina si va lega toate ingredientele se pun toate condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere toate ingredientele taiate, lasându-le sa mai fiarba încet...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cum se pregateste friptura de porc, pui, rata, curcan sau vita pentru Craciun si...
Adauga la favorite
Regina a meselor festive, atractie centrala a zilelor de sarbatoare, friptura are un rol ritualic, cu multe conotatii religioase si sociale. Fripturile de Craciun si Revelion sunt cu adevarat deosebite. Pregatite cu dragoste si atentie pentru a fi savurate impreuna cu familia si prietenii, fripturile sarbatorilor de iarna celebreaza nasterea fiului lui Dumnezeu si marcheaza trecerea dintre ani. Pentru a va usura alegerea celei mai potrivite fripturi, v-am pregatit un ghid cu sfaturi generale...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Stii& cu gandul poti ajunge Pe loc, in orice punct de pe atlas. La insorite tropice eu ma trezesc Cand mananc prajitura cu-ananas.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... Imi amintesc perfect cofetaria de pe colt. Acolo ne era deseori popasul dupa ce ieseam de la scoala. Prietena mea isi lua un choux ori un ecler. Eu imi luam negresit o indiana. Era preferata mea, dintre prajiturile de cofetarie. Buna, zemoasa, racoroasa. ... Apoi au trecut ani, multa vreme nu am mai mers prin cofetarii, apoi au aparut alte retete, alte trenduri, tarte frantuzesti,
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Ingrediente blat: 8 oua 16 lg zahar 16 lg faina 4 lg cacao 4 lg ulei praf de copt Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,uleiul si la urma faina amestecata cu praful de copt si cacao.Se aseaza compozitia in tava de la aragaz(mare),tapetata cu hartia de copt si se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitori.Apoi rasturnam blatul peste un prosop ud si rulam cu
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
.... sau "Capsuni + Busuioc = LOVE" Din nou m-am inspirat dintr-o revista de dulciuri. Din nou m-a atras o fotografie. Este foarte clar ca am o slabiciune pentru preparatele care contin rosu, alb si verde. Asa s-a intamplat si de data asta, am vazut fotografia, mi-a placut tare mult si mi-am dorit sa realizez si eu ceva asemanator. Desigur, am fost putin sceptica vazand combinatia
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
... cernute. Se amesteca usor. Se pregateste o tava (in forma de inima ... ciocolata si se topeste cu frisca lichida. Se lasa la racit. Frisca 250 ml se bate bine cu 2 linguri de zahar si ... cu sirop Se pune putina frisca batuta pe blatul insiropat. Se face om mica bordura din frisca pe marginea blatului. In mijloc ... si racita. Se complecteaza cu frisca ramasa peste ciocolata. Se pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 3 blaturi. Crema de vanilie se pregateste din 400 ml lapte, 4 linguri ... peste noapte. Scoatem din forma a doua zi si decoram cu frisca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro