cum se pastreaza matelor pt carnati porc
Pagina 5 din 5
... se toaca marunt. Se taie carnatii in bucati mai mari. Intr ... pe flacara potrivita. Se prajesc carnatii circa 7 minute, apoi se scot ... adauga ardeii si bucatile de carnati si se lasa inca 40 ... coapte, 2 cepe, 4 catei de usturoi, 4 carnati afumati, 6 linguri de ulei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau ceapa. - Carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare. - 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper,
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se porneste cuptorul. Se taie carnatii in bucati de 2 cm si ... strat de varza si de carnati, apoi iarasi smantana cu oua ... , piper si chimen macinate, 400 g carnati afumati. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga zarzavatul taiat fidea, sarea si orezul. Cind acestea sint fierte se adauga zeama de varza care a fost fiarta separat si verdeata tocata. - Oase de porc, 1 morcov, 1 ceapa, 1 telina, 1 pastirnac, frunze de patrunjel si leustean, o cescuta de orez, sare, 1/2 litru zeama de varza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... jambonul in fasii subtiri, iar carnatii felii groase de 2 cm. Se ... prajesc apoi si feliile de carnati circa 5 minute. Se scot si ... , deasupra se pun feliile de carnati si se servesc cu felii ... jambon afumat (fara sorici), 500 g carnati afumati, 30 g unt, 1 ceapa mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de fonta, scoateti medalioanele de porc din marinata (marinata o puneti deoparte ... (sparanghel, broccoli, etc.). Carnea de porc poate fi inlocuita cu peste ... putin. - 8 medalioane sau cotlete de porc, 1/4 ceasca suc de portocale, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu ... mai groase. - 400 g muschi de porc, 150 g ciuperci, 150 g cirnaciori, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul de porc se spala, se taie in felii, se condimenteaza ... verdeata tocata. - 1 kg muschi de porc cu grasime, 200 g orez, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr ... cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans ... , piper, sare, 1 kg muschi de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si taiat in fasii subtiri, carnatii taiati in felii subtiri, maslinele ... , se umplu cu compozitia de carnati si se ruleaza. Se servesc ... de ulei, 100 g de castravete, 300 g de carnati oltenesti (sau alti carnati), 5 masline verzi umplute cu ardei, sare, boia dulce de ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se frig cotletele pe ambele parti si se asaza pe un platou unul langa celalalt.Fiecare rondea de ananas se da prin faina ou si apoi iar prin faina si se pune la prajit pe ambele parti in ulei cat sa le acopere;dupa ce se fac aurii se scot si se asaza peste cotlete. Se servesc alaturi de un pahar de vin alb demisec. - 4 cotlete de porc, 4 rondele de ananas din compot, ulei, un ou, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Capul de porc se trece prin flacara si apoi se spala ... piseaza cu sare. Stomacul de porc se opareste, se curata si ... se introduce in stomacul de porc bine curatat si apoi se ... pastrata timp mai indelungat. - 5 kg cap de porc, 1 kg sorici de ... , 1 kg limba de porc, 2 kg carne de porc, 20 g piper macinat ... g usturoi, 3 kg intestine (stomac) de porc, 30 g sare, 1 l...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lasa sa dea cateva clocote. Carnatii se curata de pielita si ... carne sau legume (Knorr + apa), 2 carnati cruzi (circa 300 g), 70 g fidea ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putin taietura si se introduce carnatul. Carnea se sareaza, se prajeste ... prin sita deasupra. - 1 kg cotlet, 1 carnat, 1 lingura de ulei, 1 ceapa, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servindu-l la fel. - Carne de porc, vitel, pui, curcan, iepure domestic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu mamaliguta. - 1/2 kg carne de porc, 1/2 kg ceapa, 4-5 linguri ulei, 1-2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1 ceapa mica, 250 g carne de porc (file), 1 lingura ulei, 50 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... totodata, iahnia de fasole cu carnati numita regional si fasole scazuta ... de iahnie de fasole cu carnati, o felie zdravana de pita si ... fasole boabe 700 grame de carnati grosi (preferabil Trandafir, semiafumati, etc ... razatoare. Taiati sunculita cubulete si carnatii in bucati marisoare. Incingeti o cratita ... pe fasole.[/tip] Fasolea cu carnati se serveste fierbinte, presarata cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se spala oasele, se sparg si se pun la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, apoi se adauga legumele, curatate, spalate si taiate fideluta sau cuburi. Se fierbe totul la foc mic. Se adauga orezul, fiert separat. Cand a fiert bine, se adauga otetul si tarhonul, taiat mai mare si oparit. Se mai dau 2-3 clocote. - 200 g oase de porc, 100 g morcovi, 40 g ceapa, 60 g albitura, 60 g telina, 30 g orez, 10 ml otet, sare, tarhon. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro