Cauta in 21.051 retete
2 pui mici, 100 g unt, 2 linguri faina, 2 oua, 1 ceapa, 2-3 ciuperci, 2 linguri de pesmet, 200 g ulei,sare, piper, salata verde Mod de preparare: Puii curatati si spalati se inabusa cu 50 g unt, impreuna cu ceapa intreaga, ciupercile taiate, o cescuta cu apa si sare. Dupa ce s-au fragezit, se scot, se lasa sa se raceasca putin, se curata de piele si oase, cautind a pastra bucatile cat mai intregi (pulpele, pieptul). Se trec printr-o compozitie preparata astfel: 50 g unt topit in cratita se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si ulei se framanta un aluat, care se pune apoi la ... ora. 2.Se face apoi din aluat o painisoara mai mare sau patru ... o forma pentru pizza, se pune aluatul intins, se trag marginile usor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de preparare: Se prepara o coca, fie aluat frantuzesc, fie un alt aluat preparat din faina, unt si otet. Se inabusa bine de ... se termina. Se string marginile aluatului si se inchide compozitia in ... la cuptor potrivit. Foaia de aluat se poate asterne intr-o forma ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pun in functiune programul pentru aluatul dospit, deci o durata de 1.25 ore. Dupa ce aluatul a fost framantat si a crescut, il depun pe ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
1 kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi fierti, 6 linguri smantana, 4 linguri pesmet, 4 linguri unt, nuca tamiioasa rasa, sare, piper Mod de preparare: Se desprind oasele (daca este cazul) de carne. Se pipereaza carnea si se pune la fript. Se reduce focul, se adauga ceapa tocata, se inchide capacul si se lasa la fiert cca 90 minute. Se face o coleasa de cartofi putin sarata dintr-un amestec de cartofi fierti si rasi, smantana si putin unt. Se condimenteaza coleasa cu nuca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... nu necesita faina in plus. Aluatul se pune pe o foaie de ... in lighenasul in care s-a preparat aluatul se pun restul de 450 ... in trei parti aproximativ egale. Aluatul de pe masa se modeleaza ... , ca sa nu se deformeze aluatul. Partea neunsa se aduce peste ... indoaie incet nailonul impreuna cu aluatul, incepind chiar din locul unde ... si cealalta parte la fel. Aluatul, astfel...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 gr carne tocata, verdeata, piper, usturoi, 2-3 oua, faina si sare; foi congelate pentru pateuri (din comert); salata Tzatziki: 1 iaurt bun (450 gr), ceapa si usturoi verde, castravete, marar, sare si zeama de lamiie Mod de preparare: Se incorporeaza cu carnea tocata verdeata , usturoiul, ouale, sarea si piperul. Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc. Se intindei foaia pentru pateuri si se decupeaza cerculete cu un pahar mai ascutit la gura. Se pun intr-o tava tapetata cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , frecand mereu, pana se desprinde aluatul de pe cratita. Se da ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu sare pina se prepara aluatul. Se bate oul spuma se ... cu furculita, se trece prin aluat si se pune la prajit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sparanghelul curatat si taiat in bucati cat un deget se fierbe in apa putin sarata si indulcita si se strecoara. Se amesteca faina cu galbenusul si cu atata bere cat sa obtinem un aluat gros de clatite. Sparanghelul se inmoaie in acest aluat si se rumeneste in mult ulei. - 600 g sparanghel, 1 ou, 500 g faina, bere, sare dupa gust, 3 cuburi de zahar. Pentru prajire: mult ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 g faina, 125 g unt, 50 g zahar vanilat, 1-2 galbenusuri Mod de preparare: Se amesteca faina cu sarea, zaharul, untul putin muiat si, la sfarsit, galbenusurile. Se framanta putin, atat cat sa fie toate bine amestecate. Se da forma unei sfere si se lasa 1 -2 ore la rece, sau mai mult, pana a doua zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Adaugati 1 ou, amestecati si framintati aluatul, incorporind cele 2 oua ramase (unul ... unul) si la sfirsit aluatelul. (Aluatul trebuie sa fie suplu si ... cu mixerul si incorporati-l in aluat, avind grija sa se amestece ... din nou o bila si tineti aluatul cel putin 3 ore la frigider ... pina a doua zi. Pentru ca aluatul sa creasca repede, tineti-l pur ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 gr faina, 200 gr unt sau 250 gr margarina, 100 gr zahar, 3 galbenusuri, Mod de preparare: Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muita si la sirsit galbenusurile. Se framinta putin, atit cat sa fie toate bine amestecate. Se face ca o sfera si se lasa 1-2 ore, la rece, sau mai mult, chiar pana a doua zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se adauga faina pina aluatul devine grod ca cel de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa (in total 250 ml). Aluatul astfel preparat se lasa cateva ... , se pipereaza, se dau prin aluatul de clatite si se prajesc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frantuzesc, fie un alt aluat preparat din faina, unt si otet ... se termina. Se string marginile aluatului si se inchide compozitia in ... la cuptor potrivit. Foaia de aluat se poate asterne intr-o forma ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pe ea si se aduna aluatul in jurul ei, formand o galusca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prin faina si apoi prin aluatul de bere, pe care il ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pregatiti morcovii, eventual sectionati-i. Fierbeti-i 8-10 minute in apa cu sare. Amestecati faina, malaiul, praful de copt, sarea si boiaua. Bateti oul cu lapte si ulei si incorporati cu amestecul de faina. Bateti branza dulce de vaci, crema de branza, sarea si piperul. Spalati verdeata, curatati-o, tocati-o si adaugati-o in amestecul de mai sus. Incingeti grasimea la 175
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si faina se face un aluat. Se separa separa ouale. Albusele ... uleiul. Se dau pulpele prin aluat si se pun la prajit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro