Cauta in 21.294 retete
... , fie ca sunt folosite in preparate de sine statatoare sau in ... cu o zi inainte de a fi preparati si apoi tinuti la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa tii cont atunci cand prepari sucul de portocale. Sunt sfaturi ... sau la cald inainte de prepararea sucului. Acest lucru va facilita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la fel de usor de preparat cat ai spune 1, 2, 3. Iata cum ... si minerale. Iata cum poti prepara mancarea pentru bebe acasa ! Sunt ... recipiente sterilizate! 4 retete simple pentru prepararea mancarii pentru bebelusi acasa Dovleac ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... , mate de porc Mod de preparare: Se da carnea prin masina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in care se gatesc majoritatea preparatelor din subcontinetul indian, fie ele ... mai neiscusit bucatar. Principiul de preparare al ghee consta in a obtine ... cat mai gras (peste 80%) Preparare: Taiati untul cubulete. Topiti untul ... gatire: 10 minute Portii: 6 Ghee preparat in casa  nevidat  se pastreaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , 1 capatina usturoi, sare Mod de preparare: Se taie vinetele pe lungime ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca alaturi de praful de copt, de bicarbonatul de sodiu, de sare si de apa. Se framânta coca, dupa care se împarte în bucatele mici, carora li se da o forma rotunda. Se prajeste fiecare gogoasa în ulei de arahide, pâna când devine aurie, apoi se servesc reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 lingurita zahar, sare Mod de preparare: Se spala vinetele, se scoate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O mare parte dintre preparatele pe care le pregatesc de Sfintele Sarbatori Pascale sunt cele traditionale. Oua vopsite, drob, stufat, bors de miel, cozonaci si pasca nu trebuie sa lipseasca de pe masa traditionala de Paste. In plus, de fiecare data aleg si alte retete avand ca tema Primavara: flori si gaze, iepurasi si vrabiute, soare, verdeata, bucurie, veselie, pe scurt, renasterea naturii.
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
500 gr. cartofi, 1 buc. ceapa, un fir de praz, 1/2 l lapte, o lamiie, 100 gr. smantana, sare, crutoane Mod de preparare: Cartofii, curatati, spalati si taiati, se fierb intr-un litru de apa cu sare impreuna cu ceapa si prazul marunt taiate. Cind cartofii sunt fierti si se sfarima, se trece totul prin sita, se adauga laptele fiert si se stoarce lamiia. Pentru crutoane, se taie in cuburi felii de piine alba si se rumenesc in cuptor. Mod de servire Inainte de a o servi se drege...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am petrecut ca in povesti, ne-am vizitat toate rudele si prietenii si am gustat din bunatatile pregatite de fiecare - mai mult sau mai putin sanatoase, insa deosebit de gustoase! Cum, insa, nu ne putem intoarce la serviciu grasune ca bondarii si de-a dreptul "intoxicate" de atatea mancaruri grele, Eva.ro iti propune cateva retete simplu de realizat, sanatoase si, cel mai important, usoare pentru digestie. Daca ai posibilitatea sau vointa necesara, poti incepe o cura de detoxifiere cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala si se curata ciupercile, se mai mult desert 1 Placinta cu clatite 1. Se amesteca faina cu laptele si ouale. mai mult Stuffed mushroom 2 Ciupercute umplute 1. Se curata ciupercile de pielite, se mai mult 1. Se cerne faina pe o planseta, se face o adâncitura la mijloc si se pune un ou si sarea. Se adauga untul taiat cuburi si se framânta repede. Se adauga treptat apa si se amesteca pâna se obtine un aluat sfarâmicios. 2. Se înveleste aluatul în folie de plastic si se lasa 30 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am fost foarte multumita, cand am vazut ca Stefan a venit acasa cu cateva sfaturi date de un nutritionist. In clubul unde este inscris, a fost invitat un specialist pentru a le explica, ce trebuie sa manance si sa bea in timpul antrenamentelor sau competitiilor. De asemenea, inainte - in timpul efortului - si dupa efort. Ii spuneam tot timpul ca ce bea contine prea mult zahar, dar degeaba... Rolul bauturii energetice - serveste la conservarea unei surse constante de energie pentru muschi. Ce...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se curata ceapa si usturoiul. Se piseaza usturoiul si se taie ceapa rondele. Se taie ardeiul in doua pe lung, se scot semintele si filamentele albe si se taie in lamele fine. Se taie si se stoarce sucul portocalei si al lamiilor. Se taie pestele in cuburi sau in felioare. Se pune pestele pe fundul unei salatiere. Se acopera cu usturoiul, ceapa si ardeiul. Se sareaza si se varsa sucul citricelor pe deasupra. Se lasa la frigider pentru cel putin 4 ore, amestecindu-se din cind in cind. Se spala...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Telina se curata si se da pe razatoarea de parmezan, se sareaza, se lasa sa se inmoaie, se stoarce, se trece printr-un jet de apa si se lasa sa se scurga bine. Se adauga merele rase (julien) si maioneza amestecata cu o lingura de mustar, o lingura de otet si doua linguri de apa. - 500 g telina, 500 g mere, 400 g maioneza, 20 g mustar, 20 ml otet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scot fileurile dintr-o scrumbie de preferat foarte proaspata, care se tin invelite in sare 4-6 ore. Dupa aceea se spala bine de sare, se taie in fasii de aprox, 0,5 cm grosime, care se stropesc bine cu zeama de lamaie. Se amesteca bine din timp in timp ca sa se patrunda fasiile de scrumbie timp de 30 min. sau se poate lasa chiar 12 ore, dupa gust. Se servesc cu ceapa taiata felii si asezata deasupra sau in salata orientala. - Scrumbie de Dunare, sare, lamaie, eventual ceapa. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala, se curata si se taie marunt toate legumele si se asaza pe un platou (ceva mai adanc). Intr-un bol termorezistent se sfarma sardinele spalate si zvantate si se amesteca bine cu usturoiul presat. Se pune pe baie de apa si se adauga otetul, batand intruna cu telul. Se incorporeaza uleiul - putin cate putin - si cand sosul se-ngroasa si devine omogen, se condimenteaza cu piper. Sosul se serveste caldut, impreuna cu cruditatile. Pentru aceasta salata. se pot folosi si alte legume:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Alegem papadie tanara, inlaturand foile galbene. Spalam in apa cu sare. Clatim. Muiem salata intai in otet, apoi turnam uleiul, presaram sare si piper. Papadia trebuie spalata mai bine decat orice alta salata in apa sarata, apoi turnam intai otetul, amestecand bine, ca masura de igiena, deoarece papadia se culege de pe maidane vizitate de tot felul de animale. - 1/2 kg frunze de papadie tanara, 2-3 linguri ulei, 1 lingura otet, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii, curatati, spalati si taiati, se fierb intr-un litru de apa cu sare impreuna cu ceapa si prazul marunt taiate. Cind cartofii sint fierti si se sfarima, se trece totul prin sita, se adauga laptele fiert si se stoarce lamiia. Pentru crutoane, se taie in cuburi felii de piine alba si se rumenesc in cuptor. Inainte de a o servi se drege supa cu smintina. - 500 g cartofi, 1 buc. ceapa, un fir de praz, 1/2 l lapte, o lamiie, 100 g smintina, sare, crutoane. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro