Cauta in 20.697 retete
... cu faina(cata faina cuprinde pt un aluat nu foarte tare ... deasupra se inteapa cu furculita pt. a nu se umfla. POFTA BUNA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si tapetata cu faina. Coaceti pt cca 25 min in cuptorul ... si apoi dam la frigider pt minim 5-6 ore (de preferat peste ... ). Nivelam si dam la frigider pt 3-4 ore. De preferat este sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Duminica dimineata trecuta m-a invitat al meu sot sa iesim la o plimbare prin Bucurestiul inzapezit. Am acceptat cam greu, ce-i drept, dar tare bine mi-a parut ca m-am lasat induplecata. In plimbarea noastra am inclus doua obiective: parcul Herastrau si parcul Moghioros, urmand sa luam masa de pranz la mama-soacra in Drumul Taberei. Desi frigul si ninsoarea abundenta ne-au zadarnicit multe
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Ieri si astazi am vazut un articol intr-un blog, care contesta o fotografie aparuta intr-o carte de bucate , realizata de un sef. Mai multe persoane au facut testul, ieri, vazand articolul, nimeni nu a ajuns la acelasi rezultat. Una din explicatii - fotografii realizate de fotografi culinari care stiu sa se serveasca de lumina artificiala, de acord. Alta explicatie - calitatea produsului - deci a lintei. In carte este explicata metoda fierberii, apoi in mesaje, da alte explicatii, de ce atita...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Toate ingredientele se toaca la dimensiuni de 2-3 cm, se amesteca bine si se pun in borcan, butoi. Otetul se fierbe cu sarea, foile de dafin, piperul si cu apa la un litru de otet 1 1/2 apa. Cind otetul a fiert se toarna peste zarzavaturi si se acopera cu capacul. Dupa 2-3 zile, salata se poate servi. - Morcov, ardei gras, gogosari, fasole verde, conopida, castraveti, ardei iute, hrean, telina - radacina, frunze, gogonele, sfecla rosie, varza rosie, sare, otet, apa, foi de dafin, piper,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spal
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rad morcovul, ridichea si ceapa. Cartofii fierti sau copti se taie bucatele mici, se amesteca cu usturoiul pisat, nucile macinate, zaharul si sarea, apoi se toarna untdelemnul amestecat cu zeama de lamiie. Se amesteca totul bine, se aranjeaza pe farfurie si se garniseste cu foi frumoase de salata verde. - 1 morcov, 1 ridiche neagra, 2 cartofi fierti sau copti cu coaja, 1 lingura nuci, 1 ceapa mica de apa, 1 catel de usturoi, putin zahar, untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste ceapa tocata in untdelemn, se adauga pe rand morcovii, ardeii, fasolea si vinetele. Se amesteca toate si se fierb cam 3/4 ore, apoi se adauga 3,5 kg rosii curatate de coaja si taiate. Se fierbe totul 1-2 ore. Ghiveciul se pune fierbinte in borcane, care se fierb 1 ora in aburi. - 1,5 kg ceapa, 3/4 l ulei, 2 kg morcovi curatati si taiati rondele, 2 kg ardei taiati marunt, 2 kg fasole verde rupta bucatele, 5 kg vinete curatate de coaja si taiate cubulete, 3,5 kg rosii curatate de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane. - 1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul. Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , eu am ales carnaciorii oltenesti pt ca sunt foarte buni prajiti ... -o tava (nu o ungeti cu nimic, pt ca riscasti sa se inmoaie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se fierb la aburi pentru pastrarea cat mai completa a aromei puternice ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: - o cutie de foi pt lasagna (eu nu am gasit decat ... NEAPARAT cativa stropi de ulei, pt ca altfel se lipesc intre ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... zaharul (opriti 5-6-7 bucati de zmeura pt ornat). In functie de cat ... dam la frigider. Tot acolo pastram si jeleul de zmeura. Dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cea mai buna salata pe care am mancat-o in ultima vreme. Ingrediente: salata verde, porumb, praz, fasole rosie, rulouri de hering cu castraveti murati + 2-3 picuri de ulei de masline + otet de mere + condimente Fuchs pt salata. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Taiem ceapa verde ... cuptor, fara folie de aluminiu pt inca 10 minute. Fierbem o punga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prima trecere prin faina serveste ca baza pt. smantana si apoi pt. fulgii de porumb), apoi prin smantana (smantana daca este prea ... o lamaie, aici nu mai comparam pt. ca este evident, atat mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (optional, daca nu, folositi mararul pt decor). Ciulamaua de ciupercute cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proaspata de vaci (eu folosesc pt bebe numai de la Napolact ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com