crochete mexicane picante
Pagina 5 din 5
Umple pe jumatate cu apa o cratita nonaderenta si lasa sa dea în clocot. Adauga pastele si lasa-le sa fiarba timp de 8 minute, amestecând din când în când. Adauga floretele de broccoli în apa si mai lasa la fiert doua minute. Scurge pastele si broccoli de apa si clateste-le cu apa rece într-o sita. Pune pastele si broccoli în cratita, adauga rosiile, crevetii, uleiul, fulgii de chilli si asezoneaza. Lasa pe foc timp de 2-3 minute, amestecând cu doua spatule de lemn, pâna când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
"Regii mesei de Craciun", carnatii sunt prea gustosi pentru a-i omite. Noi te invatam cum sa-i prepari. Vei vedea ca este mai simplu decat credeai. Reteta este preluata din volumul "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti", scrisa de Radu Anton Roman si aparuta la editura Paideia. Ingrediente si cantitati: 3 kg carne macra de porc 1,5 kg de slanina 3 capatani de usturoi mate (se tin in apa rece, sa nu se usuce) mirodenii: cimbru si ienibahar (cam 2 linguri) sare si piper, dupa gust Mod de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... interior, dulci aromate si moderat picante, aripioarele de pui la wok ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pastele picante cu calamari nu sunt altceva decat o imbunatatire adusa clasicelor ... incercati aceasta combinatie. Vezi si pastele picante cu creveti . Reteta: Paste picante cu calamari Ingrediente: 250 grame calamari mici (proaspeti sau congelati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gustul este oarecum asemanator,sarat ,picant) Intai vim face aluatul de ... min . Mentaiko=icre de cod picant(marinat) Amestecam icrele cu untul ...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
200 gr. cascaval, 1/2 kg cartofi, 1 ou, 1 ceasca de ulei, 3 linguri de faina, sare Mod de preparare: Se spala cartofii cu peria, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi. Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor. Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dupa mese repetate cu mancaruri elegante Ne relaxam rontaind quesadillas picante.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... in bucatele egale, se formeaza crochete de grosimea unui mititel, se ... pe ambele parti. La fel se pot prepara crochete cu produse picante ca: putin hering tocat marunt sau peste afumat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui 1/3 cescuta orez 1 pachet amestec mexican 1 ceapa mica Legume proaspete Patrunjel ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... aripioare de pui cu sos picant si dulce, perfecta de servit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , apoi formati din ea mici crochete. Tavaliti-le prin faina. Incingeti uleiul intr-o tigaie si puneti crochetele sa se prajeasca. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, o lingurita unt, 1 ou, 200 gr. faina, sare, 200 gr. parizer, pesmet Mod de preparare: Cartofii se fierb si ze zdrobesc bine. Se amesteca cu unt, oul crud si faina. Se pune putina sare. Se face un sul din aluatul rezultat care se taie felii. Pe fiecare felie se pune o bucata de parizer. Crochetele se dau prin pesmet si se coc in ulei incins. Se scot pe un servetel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aripioarele de pui in stil tunisian la gratar sunt o gustare excelenta alaturi de o bautura rece. Marinate intr-un amestec de ingrediente specific nordului Africii, aripioarele de pui fripte pe gratar se transforma intr-o delicatesa. Portii: 4-6 Timp de preparare: 50 de minute (plus 2 ore la rece) Ingrediente: 2 kilograme aripioare de pui (fara ultima articulatie) 1 lingura de harissa 1 lingura menta uscata 4 linguri de ulei 1 lingura boia de ardei dulce 5 catei de usturoi zeama de la o...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de ardei iuti 3-4 linguri ketchup picant facut in casa 1 legatura patrunjel ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... carne si legume un sos picant de rosii si brânza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pentru cei care nu mananca picant renuntati la ardei 300 gr ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pestele curatat de solzi se asaza pe fundul unui vas yena astfel încât sa îl acopere complet. De de regula un file este suficient, cel de-al doilea ramânând pentru stratul urmator. Legumele fierte si scurse se pun peste peste, se adauga rondele de ceapa cruda, condimente, lamâia taiata bacati mari, jumatate din bulion si pasta de ardei iute. Se continua cu un alt strat de peste, apoi legume, mirondenii, uleiul de masline si la final apa. Se lasa la cuptor aproximativ o ora jumatate la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , exista si muffins...sarate si picante :P, cu sunca, foarte gustoase!!! Ingrediente ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente 1 kg aripioare pui 100 gr miere de albine busuioc chilli ghimbir Mod de preparare Se amesteca condimentele intr-un bol si apoi se freaca cu amestecul rezultat aripioarele si s elasa deoparte cel putin jumatate de ora ca sa se patrunda aromele. Se ung aripioarele cu miere de albine. Apoi se pun pe gratar.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
200 g carne tocata, 1 ceapa, 1 felie groasa de franzela, 1/2 varza, 3 oua, faina, pesmet, sare, piper, 50 g unt, 150 g ulei Mod de preparare: Se inabusa in unt ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se lasa pana scade toata zeama. Se da la o parte si se adauga sare, piper, miezul de la franzela bine inmuiat in lapte sau apa si varza oparita mai intii, scursa si taiata ca fideluta, si un ou. Se fac crochete, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com