Cauta in 16.331 retete
... carne si legume un sos picant de rosii si brânza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat de solzi se asaza pe fundul unui vas yena astfel încât sa îl acopere complet. De de regula un file este suficient, cel de-al doilea ramânând pentru stratul urmator. Legumele fierte si scurse se pun peste peste, se adauga rondele de ceapa cruda, condimente, lamâia taiata bacati mari, jumatate din bulion si pasta de ardei iute. Se continua cu un alt strat de peste, apoi legume, mirondenii, uleiul de masline si la final apa. Se lasa la cuptor aproximativ o ora jumatate la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aripioarele de pui in stil tunisian la gratar sunt o gustare excelenta alaturi de o bautura rece. Marinate intr-un amestec de ingrediente specific nordului Africii, aripioarele de pui fripte pe gratar se transforma intr-o delicatesa. Portii: 4-6 Timp de preparare: 50 de minute (plus 2 ore la rece) Ingrediente: 2 kilograme aripioare de pui (fara ultima articulatie) 1 lingura de harissa 1 lingura menta uscata 4 linguri de ulei 1 lingura boia de ardei dulce 5 catei de usturoi zeama de la o...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de ardei iuti 3-4 linguri ketchup picant facut in casa 1 legatura patrunjel ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , pentru cei care nu mananca picant renuntati la ardei 300 gr ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , exista si muffins...sarate si picante :P, cu sunca, foarte gustoase!!! Ingrediente ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente 1 kg aripioare pui 100 gr miere de albine busuioc chilli ghimbir Mod de preparare Se amesteca condimentele intr-un bol si apoi se freaca cu amestecul rezultat aripioarele si s elasa deoparte cel putin jumatate de ora ca sa se patrunda aromele. Se ung aripioarele cu miere de albine. Apoi se pun pe gratar.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se eviscereaza pestii, se curata branhiile, solzii si se spala bine, apoi se sterg cu hartie absorbanta si se condimenteaza pe dinafara si pe dinauntru. Intr-o tava inalta si mai lunga se aseaza pestii pe un pat de felii de rosii, frunze, verdeata si cateva feliute de ardei iute. Garnisiti pestii si deasupra cu cateva feliute de ardei kapia, de ardei iuti si rosii. Adaugati in tava bulionul, otetul, uleiul si apa cat sa ajunga cam la jumatatea pestilor (sa nu-i acopere de tot). Dati tava la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dulce, am incercat ceva mai picant si foarte aromat. De obicei ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Situata undeva la jumatatea distantei dintre o supa thailandeza de creveti ( Tom Yum Goong ) si una malaieziana ( Laksa ), aceasta compozitie invadeaza papilele gustative. Mixurile echilibrate de dulce, acru, sarat si iute, prezente in acelasi timp dar in mod distinct, sunt caracteristice, in special, bucatariei thailandeze, dar se intalnesc in toate tarile din sud-estul Asiei. Portii: 2 Timp de preparare: 20 minute Ingrediente: 8-10 creveti mari (sau cozi de creveti), cruzi sau prefierti, ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cel mai iubit dintre fructele de mare, pestele este foarte sanatos, gustos si usor de pregatit. Ingrediente si cantitati: 1/2 ceasca de patrunjel proaspat, tocat marunt 1/4 ceasca de suc de lamaie 1 ardei iute rosu, taiat marunt 4 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingurita de chimen macinat 1 kg de somon file 2 linguri cu ulei de masline 3/4 lingurita cu sare 1/2 lingurita cu piper negru macinat 2 rosii, taiate felii subtiri Mod de preparare: 1. Incinge cuptorul, apoi intr-un vas mic amesteca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In weekend am pregatit ceva de rontait sa am ceva pregatit cand ma apuca pofta de junk food. Acesti biscuiti sunt absolut pe sufletul meu de rontaitor in fata televizorului :)) Si Dan a confirmat ca merg perfect si cu un pahar de vin rosu, eu nu am de unde sa stiu, sunt consemnata doar la apa plata. Ingrediente 200 grame de faina 200 grame malai 1 lingurita sare gema mare pliculet praf de copt 1/2 lingurita boia (iute) 1/2 lingurita piper 200 grame de branza Basky de la Lactitalia 50 de grame...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Preparata in stil indian, tocanita va fi delicioasa, preferata celor care adora mancarea condimentata. Ingrediente si cantitati: ulei pentru gatit 4 cepe verzi (partea alba si circa 2,5 cm din partea verde), taiate felii 3 catei mari de usturoi, pisati 2 lingurite cu ghimbir proaspat macinat 1 1/2 lingura cu pudra curry 2 cesti cu supa 2 cartofi, taiati cuburi 3 morcovi, curatati si taiati felii 2 dovlecei mici, taiati cuburi 1/2 lingurita cu coaja rasa de lamaie 1/2 lingurita cu scortisoara...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune bucatile de mango într-un vas de salata. Într-un vas separat, amesteca sucul de lamâie si uleiul de masline. Adauga apoi fulgii de ardei, coriandrul, ceapa, sarea si piperul. Amesteca bine si apoi toarna peste fructele de mango. Lasa la frigider aproximativ 30 de minute înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Portii: 250 ml Pentru:carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente: 120 ml mustar de Dijon (iute) 4 linguri de miere 2 linguri ulei de masline 2 lingurite praf de curry 1 lingurita coaja de lamaie rasa 1/2 lingurita pudra de usturoi 1/2 lingurita sare 1 varf de cutit boia de ardei iute 1 varf de cutit piper negru proaspat macinat Portii : 250 ml Pentru : marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente : 120 ml mustar de Dijon (iute) 4 linguri de miere 2 linguri...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Amesteca toate ingredientele într-un bol si serveste apoi pe pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si reteta de "Tigaie mexicana" sau "Fasole mexicana", in functie de ... sa ramana putin crocante. Tigaia mexicana este o mancare foarte satioasa si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Taie rosiile decojite în bucatele. Pune sucul de rosii cu o cana într-un vas si adauga peste el apa cu aceeasi cana, astfel încât sa ai trei cani si jumatate de lichid. Pune cele 4 lingurite de supa instant în apa cu sosul de rosii. Într-o tigaie mare, încalzeste uleiul la foc mediu. Adauga orezul cu bob lung si amesteca usor pâna când boabele devin aurii. Adauga peste cateii de usturoi tocati, ceapa taiata marunt si chimenul. Tine totul la prajit aproximativ un minut si adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele sunt intotdeauna o sursa inepuizabila de vitamine. Nu stim daca iti place conopida, dar ea este una dintre legumele care poate fi preparata in cele mai variate moduri - mancaruri, salate, toate sunt retete extraordinare care te pot scoate din impasul (inevitabil, de altfel...) exprimat atat de concis de fraza: "Nu mai stiu ce sa gatesc...". Astazi iti oferim, spre punere in aplicare!, o reteta extrem de simplu de realizat si foarte hranitoare. Ingrediente: 250 g conopida taiata in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Friptura de porc, la gratar sau in tigaie in casa, este un ingredient irezistibil langa o salata proaspata de vara. Asa ca nu va sfiiti sa o folositi si sa fiti cat mai inventivi cu putinta in ceea ce priveste marinata si veti avea la fiecare masa o friptura complet diferita. Ingrediente carne porc 2 lingurite fulgi de chilli 1 lingurita de frunzulite de cimbru 3 catei de usturoi dati pe razatoarea fina sucul de la 1 lamaie 1 lingurita de zahar 2-3 linguri de ulei Se face marinata din ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com