crau supa romaneasca
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
supa gulas unguresc, supa a la grec de piept de pui si smantana, kraus supa, crau supa, supa crema de ciuperci, supa de pui, supa de rosii, supa crema, supa linte verde turceasca, supa
... face o crema subtire, ca si o supa sau una mai densa, ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se pun cartofii, telina, ceapa, patrunjelul, sarea si piperul. Peste legume se adauga suficienta apa cât sa le acopere. Totul se lasa la fiert pâna când legumele se înmoaie. Mai apoi, se adauga laptele care a fost fiert în prealabil în alt vas. Se fierbe supa pâna când devine cremoasa, dupa care se adauga brânza si sunca. Dupa ce brânza se topeste supa este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... patrunjel, o ceapa potrivita, sare, piper. supa de carne(1-2litrii);crutoane de ... de consistenta smintinei. Se adauga supa de carne. Se serveste alaturi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . conopida, 1-2 linguri untdelemn, 1/2 lingura faina, 1 l supa de carne, apa, 2 fire praz ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dulciuri. Pentru astazi Ama v-a pregatit o supa hranitoare, care va incanta atat simturile, cat si stomacul vostru: SUPA DE PUI CU CHIMEN Ingrediente ... raceala, adauga in farfuria de supa fierbinte un catel de usturoi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 pachet supa concentrata, 100 gr. orez, 2 buc. oua, zeama de la o lamiie, o lingurita patrunjel tocat, 1,5 l apa Mod de preparare: Se prepara supa si cind da in clocot se adauga orezul care a fost bine spalat in prealabil si se lasa sa mai fiarba cca 15 minute. Se bat ouale ca pentru omleta si se adauga in momentul cind orezul este fiert. Se toarna treptat zeama de lamiie si se adauga patrunjelul. Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
supa de carne, 2-3 cartofi, 1 lingura unt, 2 oua intregi, 1 lingura faina, sare ... pun intr-un castron, iar deasupra se toarna supa de carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 ml supa de zarzavat, o lingura gris, o lingurita unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de zarzavat si se lasa sa fiarba 5-10 minute. La sfirsit, se adauga untul si verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... senzatia de foame. Iti prezentam o supa delicioasa si sanatoasa, fie ca ... : 4 litri de apa, zarzavat pentru supa (morcovi, telina, albitura, ardei etc ... , turnand din cand in cand supa peste ele. Cojile ramase se ... pasta de fasole rezultata cu supa. Se mai da intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este aceasta reteta greceasca, pentru o supa cu ou si lamaie - este neobisnuita pentru bucataria romaneasca a supelor si ciorbelor cu o abundenta de ingrediente si este si o experienta ... vedere al gustului. Avgolemono este o supa cremoasa si acrisoara, usoara si ... orez cu bobul lung . Cand supa este gata, adaugati in ea ... una cateva linguri de supa. Luati supa...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com