Cauta in 21.294 retete
se curata crapul si se spala bine, apoi se desface in doua si se aseaza in tava. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu sare si ulei pana devine o pasta in care se adauga apoi piper si boia. Se unge pestele cu aceasta pasta, se adauga sucul de rosii, se completeaza cu apa. La cotor se tine aproximativ 1 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala bine pestele, se sareaza si se pipereaza dupa gust pe toate partile si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Inauntru pestelui si deasupra se pune ceapa taiata rondele, usturoiul taiat felii, rosiile si lamaile taiate felii. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si se toarna peste peste, apoi se da la cuptor pentru 45 minute. Cand este gata, se taie si se serveste cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
un crap de 1,5 kg, 3 linguri de ulei, un pahar de vin ... Mod de preparare: Se curata crapul, se sareaza pe afara si ... si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se omogenizeaza. Dupa ce curatam crapul de solzi , il taiem pe ... de unt aromat,se unge crapul pe exterior, iar cu cealalta ... . Cand este gata, putem servi crapul si alaturi de sosul delicios ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1,5 kg crap, 100 gr. rosii in bulion, 50 ml Mod de preparare: Pestele se curata, se despica pe burta, se spala. Se detaseaza burta, se taie in bucati care, dupa ce se ung cu ulei, se condimenteaza su sare, piper si cimbru. Se frig pe o plita sau pe un gratar. Dupa ce s-au fript, se asaza pe un platou. Se fierb 300 ml apa cu sare. Uleiul ramas si rosiile in bulion se amesteca cu usturoiul pisat. Apa fiarta se toarna peste peste, apoi se adauga sosul de rosii si usturoiul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 4 linguri ulei, 5-6 cepe mari, 1 lingura bulion, 2 linguri faina, 2-3 boabe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ardei, ceapa, usturoi, ardei iute, crap, sare, piper, ulei Mod de ... sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se ... serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg crap, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, foaie de dafin, 5-6 boabe de piper, 1 radacina de patrunjel, 1/2 kg cartofi, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se fierbe 20-25 minute, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul, pestele curatit. Se scoate pe o farfurie, iar imprejur se asaza cartofii fierti, citeva felii de morcovi taiati rondele sau stelute si presarate cu patrunjel tocat si in gura pestelui se pune un buchetel de frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... crap de 1 kg, 1 pahar mic cu vin, 1/2 pahar otet de vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg. crap, 1/4 kg. cascaval, 300 gr. unt, sare Mod de preparare: Pestele curatat, spalat si lasat la sare o jumatate de ora, se asaza in tava pe niste betisoare. Se umple burta cu bucati de unt si cascaval ras. Deasupra se pune unt neincalzit si cascaval ras. Se da la cuptor, pana ce pestele este bine patruns si frumos rumenit. Mod de servire Se serveste fierbinte cu unt proaspat deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg crap, 2 cepe, 1/2 ceasca orez, 1/2 ceasca stafice, sare, piper, o lingura de ... de preparare: Se curata un crap de 1-2 kg si se sareaza ... de vin alb. Se umple crapul de la burta, nu prea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. crap, o lingurita ulei, 1 buc. ardei iute, sare Mod de preparare: Crapul curatat si spalat se taie in doua de-a lungul sirei spinarii, se sareaza si se lasa sa se zvinte. Se pune pe gratarul uns cu ulei si incins si se rumeneste pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un castron. Separat, se fierbe apa cu sare si se pune ardeiul taiat marunt. Se toarna fierbinte peste peste. Se acopera castronul cu un capac si se lasa 5-10 minute. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 crap cam de 1kg, 1 1/2 lamiie, 1/2 pahar ulei, sare, piper Mod de preparare: Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o jumatate de lamiie curatita de coaja si de camasa alba. Se da sare si putin piper si se asaza intr-o tava. Se toarna uleiul si zeama de la o lamiie. Se lasa pana se rumeneste, stropind din cind in cind cu sosul din tava.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crap de 1 1/2 kg, 2 pahare vin rosu, 150 gr. unt, 1 lingura faina ... se toarna sosul strecurat. Daca crapul are lapti, acestia nu se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un crap de 1,5 kg, 300 ml vin alb, cimbru, 500 g ciuperci ... , o ceapa, lamiie Mod de preparare: Crapul se curata si se spala ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele se spala bine. Legumele le taiem felii. Ungem un vas termorezistent cu ulei si punem un strat de morcovi taiati rondele. Pestele il condimentam cu sare si piper si il punem peste stratul de morcovi. In interior punem 2-3 felii de rosii, 1 felie de ceapa si 2 felii de lamaie. Restul legumelor le asezam frumos pe langa peste si deasupra. Stropim cu putin ulei de masline si bagam la cuptor pentru aprox 30 min. Incercati cu o furculita, daca intra usor in carne inseamna ca este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frumoasa. Se serveste cald. - Un crap de 1-1,5 kg, o varza acra de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro