Cauta in 21.292 retete
... Nucile se coc pentru 10 minute la cuptor. Dupa ce se ... sunt gata se adauga stafidele, nucile coapte, scortisoara si cacaua. Intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se pun la fiert quinoa, scortisoara, ghimbirul, sarea si laptele, sub capac, la foc mediu aproximativ 15 minute pâna ce observi ca boabele de quinoa devin transparente. 2. Dupa ce opresti focul se adauga nucile maruntite, iar dupa ce se raceste budinca se pune putin zahar nerafinat, dupa gust. 3. Feliile de banane se pun deasupra în momentul în care vrei sa consumi budinca. O alta optiune este sa pisezi banana si sa o amesteci cu budinca de quinoa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
intr-un vas adins se amesteca untul, margarina si zaharul,pina se inmoaie bine,se agauga un praf de sare si se omogenizeaza rapid. se adauga ouale ,unul cite unul, se mesteca bine si se toarna faina in ploaie. in aluat se amesteca si nucile sfarimate, si esenta de lamiie.Pe o tava neunsa se aseaza fursecurile(se ia din compozitie cu o lingurita). se coc la foc iute. CIND SE DESPRIND DE PE TAVA, INSEAMNA CA SINT COAPTE.. Dupa ce se racesc putin se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza, se amesteca toate ingredientele si se framânta pâna se obtin o coca omogena. Pe o planseta, se întinde o foaie de 1 cm care se taie înn rotunduri cu ajutorul unui paharel de tuica. Aceste bucatele de coca se ung cu apa îndulcita cu zahar si apoi, peste ele, se presara nuca sfarâmata. În mijloc se aleaza o visina, stafida, etc., dupa care fursecurile se aseaza în tava si se baga la cuptor. Când sunt gata, prajiturelele se pudreaza cu zahar vanilat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Fulgii de cocos se amesteca cu laptele condensat, se modeleaza putin cu o lingura pentru înghetata si se pun în tava de copt tapetata cu hârtie. Se lasa la cuptor aproximativ 14-16 minute pâna când se rumenesc. Mare atentie, deoarece se pot arde foarte usor!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... copt, scortisoara si miezul de nuca, apoi se adauga amestecand cu ... pe blat. Se orneaza cu bucati de ciocolata, nuca, ness, etc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apucat sa fac fursecuri pentru Craciun, mai ales pentru ca imi ... n-am simtit diferenta) - 100 gr nuca (macinata) - 1 lingurita cu nucsoara (zice ... krjek Se adauga zaharul pudra, nucile macinate, mirodeniile si se amesteca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1 ) Cernem faina, o amestecam cu sifonul, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si uleiul. 2 ) Nuca macinata o amestecam cu cacaua si scortisoara, apoi cu nuca taiata si dulceata de visine, pe care le punem in aluat. 3 ) Compozitia obtinuta o coacem la un foc potrivit. 4 ) Dupa ce s-a copt o taiem si o pudram cu zahar. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se cerne faina, iar in mijlocul ei se pun 50 g zahar, uleiul, coaja de lamaie, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se framanta si se acopera aluatul. Dupa 45 minute, se imparte aluatul in doua. Se intinde o foaie si se asaza in tava. Se acopera cu miezul de nuca fiert putin in apa cu zaharul ramas. Se intinde a doua foaie care se unge cu zahar si se presara cu zahar tos, ori se orneaza cu sirop de ciocolata. Se coace timp de 30 de minute, la foc potrivit. VA...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Deasupra se presara zahar si nuca macinata. Se lasa în cuptor circa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... egal. Rupem cativa miezi de nuca si ii presaram deasupra. Introducem ... , le lasam sa se raceasca apoi servim. Este foarte foarte pufos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca mierea cu nucile zdrobite si cu un albus, se bate pana se obtine o crema groasa. Celelalte 2 albusuri se bat cu zaharul vanilat, ca pentru bezea si se incorporeaza apoi in compozitia cu nuci. Se toarna intr-o tava, unsa si tapetata, fursecuri de marimea unei monede. Se lasa un spatiu intre ele, sa nu se lipeasca. Se coc la foc potrivit, circa 30 de minute. Dupa ce s-au racorit se orneaza cu ciocolata topita la bain-marie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pascale. Fara aroma de cozonaci proaspeti si pufosi, nu ne putem ... gustul, savoarea si aspectul cozonacului traditional. De Craciunul anului 2015, s-au cumparat din magazine 7,3 milioane de cozonaci ... de prezentare. Un cozonac adevarat trebuie sa fie pufos, sa se topeasca in gura. Cel ... Compozitie: faina alba 000, zahar, nuca macinata 20% (*) ,...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... sul cate 125g miez de nuca si 125g zahar tos. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleacul se curata de coaja, il dam pe razatoare sau il taiem cu ajutorul robotului de bucatarie. Calim dovleacul si il "condimentam" dupa gust cu scortisoara, zahar si un praf de sare. Indepartam surplusul de suc, pe care dovleacul si-l va lasa. Dizolvam drojdia si framantam un aluat din ingredientele pe mai sus (doar 100 grame unt). Nu necesita timp de dospire. Aluatul se imparte in doua si se intind intr-un strat cat mai subtire doua foi. Pe fiecare foaie se intinde umplutura de dovleac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vânata se taie rondele si se coace fie în cuptor, fie pe o tigaie grill. Se amesteca apoi cu rondele de rosie, bucati de brânza feta, nucile si usturoiul pisat. Se asezoneaza cu ulei, otet balsamic, sare, piper si fulgi de ardei iute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in prealabil incins.Intre timp nuca se da la cuptor pentru ... adauga scortisoara,zaharul vanilat si nuca si se amesteca bine.Apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Cand laptele s-a incalzit se adauga nucile, zaharul, zaharul vanilat, esentele, cacao ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu un amestec obtinut din nuci si miere. Taiem foitajul fâsii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza în blender pâna când obtii o pasta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro