Cauta in 21.436 retete
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina,margarina si coaja de lamaie se amesteca bine. Incorporam ,zaharul,smantana,laptele caldut,drojdia dizolvata cu o lingura de zahar si ouale.Framantam un aluat bine lucrat,pe care il lasam sa se odihneasca 20-25 min. Impartim aluatul in bucati cam cat un ou mai mare din care intindem foi rotunde pe care le taiem in forma de triunghiuri.Punem dulceata la baza triungiului apoi rulam. Coacem la foc mediu si apoi le pudram cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplute cu nuca.... o reteta de cornulete potrivita pentru masa de Craciun ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... subtire de 3 mm, se modeleaza cornulete. Se lasa 20 minute la ... grade, timp de 25 minute. Cornuletele caldute se dau prin sirop ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
250g margarina 120gr zahar 1ou 450-500 gr faina , 1/2praf de copt, un virf de sare Margarina se freaca cu zaharul. Se adauga oul, faina, praful de copt, sarea si se framinta bine, la nevoie se adauga putin lapte pana obtinem un aluat moale, nelipicios.. Se lasa la rece o ora . Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu o cana sau un pahar mai mare. Pe fiecare bucatica se pune nuca macinata amestecata cu zahar, esente, cacao. Se lipesc marginele apasind usor furculita. Se pot umple si cu...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se prepara un maiaua amestecând zaharul, 2 linguri faina, drojdia si putina apa calda. Maiaua se lasa la crescut 10 minute apoi se amesteca cu restul ingredientelor cu exceptia brânzei. se framânta un aluat elastic care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se rup bucati de marimea unui mar, se întind sub forma unui disc de cca.0,5 cm si se taie sub forma unor ,,raze,,. Telemeaua se taie in bastonase potrivite si se învelesc în aluat. Se coc 30-35 minute in cuptorul încins la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se dizolva drojdia in cana de apa, pe care o incalzim. Adaugam sarea, zaharul, uleiul si faina. Se framanta un aluat tare. Se lasa la dospit cam 30 minute. Se intinde o foaie subtire; din care se taie triunghiuri; se asaza pe fiecare triunghi cate o bucatica de rahat apoi se ruleaza. Se coc la foc mic pentru 15-20 minute. Le pudram cu zahar si le putem servi in orice perioada fiind o reteta buna si pentru cei care tin post si doresc totusi ceva dulce!
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 g faina 200 g nuca macinata 250+150 g zahar praf 2 oua 4 linguri smantana 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt 250 g unt esenta de rom esenta de vanilie coaja de la o lamaie Se freaca spuma untul cu zaharul ,se adauga ouale, smantana, nucile, esentele, coaja de lamaie si faina. Se framanta un aluat moalesi se da la rece 1 ora. Se formeaza suluri cu diametru de aproximativ 1cm si lungi de 5-6 cm, se da forma de semicerc. Se aseaza in tava cu hartie de copt si se coc Calde se tavalesc...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
1 pachet aluat foietaj gem, rahat, nuca ... Se taie aluatul in doua cercuri, care se impart in 8 raze fiecare Fiecare raza va primi o lingurita de gem la baza, apoi se va rula si se va aseza in tava 15 min, 230 gr Pofta buna! :))
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... cind sa racit se dau cornuletele prin sirop si nuca/cocos ... se va da forma de cornulet. Dupa care se coc la ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... fiecarui patrat si se fac cornulete. Se coc la foc ceva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si le rulam pentru a forma cornulete. Le asezam in tava acoperita ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... . Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rahat colorat zahar pudra tavalit cornuletele coapte * am amestecat totul intr ... zaharul intr-un castron, adaugam cornuletele fierbinti si le amestecam acolo ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... li se da forma de cornulete. Se tapeteaza o tava cu hartie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caramelizeaza intr-o craticioara 4 linguri de zahar, apoi se stinge cu putina apa, se lasa sa fiarba incet, pana se topeste tot zaharul si se lasa sa se raceasca. Se framanta faina cu untura (osanza de pe burta), restul zaharului, ouale, zaharul caramelizat, praful de cuisoare si de scortisoara. Se intinde o foaie cu sucitorul, se taie covrigei cu o forma (sau rotunduri cu o gura de paharel), se tavalesc prin zahar tos si se coc la foc moale. - 500 g faina, 2 linguri untura, 250 g zahar, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ruleaza aluatul pe diagonala formand cornulete. Se ung cu galbenus, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face un aluat, se intinde foaia si se taie semilune cu un paharel, se coc 15 min. la foc potrivit si se tavalesc fierbinti prin zahar farin. - 1 pahar smantana, 1 pahar nuca macinata, 1 pachet margarina sau unt, drojdie cat o nuca, faina cat cuprinde, zahar farin. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fraged, bun la biscuiti, fursecuri, cornulete. Aici am combinat aluatul de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si smantana si am modelat cornuletele. Le-am asezat in tava ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com