Cauta in 20.697 retete
... umpluti. Se adauga plicul de conservant dizolvat anterior în apa. Borcanul trebuie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie castravetii si rosiile felii iar ceapa si ardeii ii taiem rondele. Asezam pe o farfurie,adaugam porumbul si tonul din conserva, asezonam cu sare si piper, zeama de lamaie dupa gust si servim. Ulei nu mai e nevoie sa punem fiindca este suficient cel de la conserva de ton.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Duminica dimineata trecuta m-a invitat al meu sot sa iesim la o plimbare prin Bucurestiul inzapezit. Am acceptat cam greu, ce-i drept, dar tare bine mi-a parut ca m-am lasat induplecata. In plimbarea noastra am inclus doua obiective: parcul Herastrau si parcul Moghioros, urmand sa luam masa de pranz la mama-soacra in Drumul Taberei. Desi frigul si ninsoarea abundenta ne-au zadarnicit multe
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Se curata tecile de moate si se rup in doua; rosiile se dau prin masina de separat seminte. Se pun la fiert intr-un vas tecile, rosiile, sarea si zaharul. Se fierb pana se inmoaie tecile, dupa care se dau jos de pe foc si se adauga patrunjelul. Se amesteca bine si se pun la borcane de 800 g(atentie, borcanele se vor umple pana in umeri), se pun capacele, dupa care se pun la cuptor cu focul mic timp de 1 ora pentru sterilizare. - 4 kg fasole pastai, 5 kg rosii, 100 g zahar, 50 g sare, 10-15 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ardeii se coc, se curata, se pun intr-un vas. Zaharul, otetul, sarea, piperul, dafinul se dau intr-un clocot si se lasa la racit (se poate pune si conservant). Apoi amestecul se toarna peste ardeii pusi in borcane. - 1 kg ardei, 100 g zahar, 100 ml otet, 1 lingurita sare, piper, foi de dafin. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bamele intregi se spala si se scurg. Ceapa si restul se taie julien (pestisori). Se pune la fiert otet (o parte la 2-3 de apa) si condimentele, mierea, etc. Cind clocoteste, se pune la oparit bamele si zarzavatul, 2-3 minute apoi se scoate afara si se pune in borcane, dupa care cu grija turnam otet fierbinte pina se umple borcanul. Se pun imediat capacele si se rastoarna cu fundul in sus, asa le pastram in camara. Pentru cele cu celofan, trebuie refierte 20 minute la bain-marie (un vas cu apa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un aparat pentru presare. Pentru a conserva o lamaie, puneti jumatatea de lamaie ... lamaia verde Lamaia verde se conserva mai bine, nu se strica ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ardei grasi si varza murata Castraveti murati Chutney de rosii verzi Compot de mere rusesc Crema de tartinat cu alune Dulceata de cirese Dulceata de gutui Dulceata de ringlote Dulceata de rosii verzi Dulceata de smochine cu pere Rosii uscate
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Toate ingredientele se toaca la dimensiuni de 2-3 cm, se amesteca bine si se pun in borcan, butoi. Otetul se fierbe cu sarea, foile de dafin, piperul si cu apa la un litru de otet 1 1/2 apa. Cind otetul a fiert se toarna peste zarzavaturi si se acopera cu capacul. Dupa 2-3 zile, salata se poate servi. - Morcov, ardei gras, gogosari, fasole verde, conopida, castraveti, ardei iute, hrean, telina - radacina, frunze, gogonele, sfecla rosie, varza rosie, sare, otet, apa, foi de dafin, piper,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se taie ceapa marunt, morcovii se spal
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rad morcovul, ridichea si ceapa. Cartofii fierti sau copti se taie bucatele mici, se amesteca cu usturoiul pisat, nucile macinate, zaharul si sarea, apoi se toarna untdelemnul amestecat cu zeama de lamiie. Se amesteca totul bine, se aranjeaza pe farfurie si se garniseste cu foi frumoase de salata verde. - 1 morcov, 1 ridiche neagra, 2 cartofi fierti sau copti cu coaja, 1 lingura nuci, 1 ceapa mica de apa, 1 catel de usturoi, putin zahar, untdelemn, sare, zeama de lamiie, 1 salata verde. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se caleste ceapa tocata in untdelemn, se adauga pe rand morcovii, ardeii, fasolea si vinetele. Se amesteca toate si se fierb cam 3/4 ore, apoi se adauga 3,5 kg rosii curatate de coaja si taiate. Se fierbe totul 1-2 ore. Ghiveciul se pune fierbinte in borcane, care se fierb 1 ora in aburi. - 1,5 kg ceapa, 3/4 l ulei, 2 kg morcovi curatati si taiati rondele, 2 kg ardei taiati marunt, 2 kg fasole verde rupta bucatele, 5 kg vinete curatate de coaja si taiate cubulete, 3,5 kg rosii curatate de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane. - 1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata vinetele, gogosarii, ceapa, usturoiul, dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3 cm, iar gogosarii, usturoiul si ceapa se taie fideluta si se calesc in ulei (fiecare ingredient separat). Rosiile se dau prin masina de separat seminte, iar sucul de rosii se amesteca cu otetul sarea si zaharul. Dupa ce avem toate ingredientele pregatite, se vor pune in fiecare borcan cate 2 linguri de amestec de suc cu 2 frunze de telina si o frunza de dafin, dupa care se aseaza in straturi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta oala sau se scoate zarzavatul cu o spumiera. Se asaza din nou la foc, se adauga untul sau untdelemnul si sucul de rosii, iar cind clocoteste se pune si garnitura care consta in:...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita mare la foc, se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune fasolea taiata si se pune sare peste ea, se lasa sa fiarba bine. Cind e gata fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si seminte. Apoi se lasa sa mai fiarba putin, se pun in borcane, se leaga si se dau la dunst sau se pun in cuptor. - 5 kg fasole verde, 700 ml ulei, 9 cepe albe, 3 kg rosii,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cateii de usturoi se pun in borcane si se acopera cu un otet bun. Se-nchid borcanele si se lasa sa stea un an. Cu timpul, usturoiul devine tot mai gustos si se consuma in loc de castraveciori murati. - Usturoi, otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preferat murata), 2 cepe potrivite, zarzavat conservat ptr. ciorbe, sare, 1/2 litru bors sau zeama de varza, un ciolan ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... greasi patrunjel 2 catei de usturoi 1 conserva sardine 50 g parmezan 2 linguri cuburi ... tocat, 2 catei de usturoi pisati, conserva de sardine si parmezan. Ardeii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com