Cauta in 21.294 retete
... caise uscate, un pahar de vin alb, 2 linguri de zahar brun ... unt, 50 de mililitri de coniac, sare. Preparare: - Pune caisele uscate ... un pahar apa calda. Adauga coniacul, acopera si lasa-le sa ... apoi cateva linguri cu apa, vinul si acopera bine vasul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca iaurtul cu vinul si zaharul, cu romul, fructele strivite si gelatina dizolvata. Se pune in forme si se ingheata. - 1 cutie (borcan) mare cu iaurt, 1 pahar de vin (in care s-au pus 2 lingurite de zahar), 1 lingurita de rom sau coniac, 300 g fructe strivite (capsuni, zmeura, visine), 2 foi de gelatina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca zaharul cu otetul, se caramelizeaza si se stinge cu vin alb sec, sos Madeira, zeama de lamaie si portocale, dupa care se gusta. Se leaga cu o lingurita de amidon si se mai adauga cateva picaturi de coniac, dupa gust. Se serveste la friptura de pasare. - Sucul de la 2 portocale, sucul de la 2 lamii, 10 ml coniac, 1 lingurita de amidon, sos Madeira (din comert), 50 ml otet, 100 ml vin alb sec. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
carne de pasare, ciuperci, sunca presata, cascaval, vin rosu, 50 ml coniac, putin unt pentru calit ciuperci, sare, piper ... -un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana ... si se toarna sosul de vin in care a fiert carnea( nu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ora. Se stropeste rata cu coniac si cu Cointreau. Se acopera ... , o crenguta de cimbru, doua linguri coniac, 4 linguri Cointreau (lichior de portocale amare), o lingura otet de vin alb, doua lingurite faina, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ml sos brun, 10 ml coniac, 2 felii piine toast Mod de ... o crusta maronie se flambeaza cu coniac dupa care se adauga ciupercile ... serveste cald alaturi de un vin rosu, de preferinta Cabernet sauvgnon ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. vin rosu, 20 gr. coniac, 25 gr. zahar pudra, 50 gr. vermut, 5 gr. suc de lamiie, 10 gr. bitter, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata in pahar; se bea cu paiul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sarea, piperul, nucsoara cit doua boabe de piper rasa, coniac sau vin. Se umple gaina. Se cos toate rupturile facute in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... focul, se adauga supa si vinul. Mai apoi se pun prunele ... la cald. Faina impreuna cu coniacul se amesteca si se pune ... supa de vita, 150 ml vin rosu, 3 linguri jeleu de coacaze ... carnoase,2 linguri de faina, 2 linguri coniac, 900 gr. cartofi, 1/2 lingurita de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , coaja de portocala, plantele aromate si mirodeniile. Turnati deasupra coniacul si vinul rosu, acoperiti vasul cu un capac si lasati carnea ... . - 1 pulpa de miel (circa 1,8 kg), 1/2 sticla vin rosu sec, 50 ml coniac, 1 ceapa, 1 morcov, 1 tulpina de telina, 4 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de dafin, cotoarele de tarhon, vinul, otetul, albusul, se amesteca si ... g morcovi, 50 g telina, o foaie de dafin, 100 ml vin, 20 ml coniac, 10 boabe piper, 2-3 fire tarhon, otet si sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . supa de vita, 150 ml. vin rosu, 3 linguri jeleu de coacaze ... carnoase,2 linguri de faina, 2 linguri coniac, 900 gr. cartofi, 1/2 lingurita de ... focul, se adauga supa si vinul. Mai apoi se pun prunele ... la cald. Faina impreuna cu coniacul se amesteca si se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ficatul gainii, 1 galbenus, 100 g unt, sare, piper, nucsoara, 1 pahar coniac sau vin, 1 ceasca zeama de carne Mod de preparare: Se curata ... , sarea, piperul, nucsoara cat doua boabe de piper rasa, coniac sau vin. Se umple gaina. Se cos toate rupturile facute in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Dupa strecurarea supei, se adauga coniacul si gelatina spalata in prealabil ... legume, precum si piperul, otetul, vinul, foaia de dafin si se ... -20 ml otet, 100 ml vin, 10 boabe piper, 2-3 albusuri, 20 ml coniac, 100-200 g carne tocata macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , apoi se flambeaza cu putin coniac sau brandy, se pune sare ... . Se mai adauga putin unt, vinul alb, iar la sfarsit peste ... gr unt pentru prajit, 1 lingura coniac sau brandy, sare, piper, un strop de vin alb, 1 lingura ulei de trufe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... legume, precum si piperul, otetul, vinul, foaia de dafin si se ... -20 ml otet, 100 ml vin, 10 boabe piper, 2-3 albusuri, 20 rnl coniac, 100-200 g carne tocata macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiat felii subtiri, 200 ml vin, 10 boabe de piper, 1/2 frunza ... tarhon, o lingura de otet de vin, 1/2kg carne slaba de vita ... foloseste la prepararea aspicului si coniacul, dar daca nu e de buna ... , 2 cepe, telina, morcov, 200 ml vin, piper boabe, frunze dafin, tarhon, otet de vin, 1/2 kg carne slaba de vaca. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 1 lgt rasa de scortisoara 2 lgt coniac 1 vf lgt de cardamon 1 vf ... proaspat 2 lgt rase condimente pentru vin fiert de la galeo Merele ... punem restul de zahar si coniac. Intotdeauna folosesc o parte din zahar ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Branza maturata in vin rosu, cu nuci in coniac, leurda, busuioc, chimen, cu piper verde, neagra cu carbune vegetal, cu chilli si ciocolata, cu ierburi de provence, simpla si cu busuioc mi-a placut cel mai mult
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... - 2 catei de usuroi - 1 paharut de coniac - 2 cuisoare - o lingura de sos de peste - 100g vin alb sec - 100g unt - 400g ... , patrunjel proaspat. raci inabusiti in vin - fierbe cartofii taiati in jumatati ... mai caleste-l doua minute - adauga coniacul si lasa-l sa scada - adauga sosul de peste, vinul, cimbrul, oregano si orataniile marii ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com