compozitia din ce sunt facute foi yufka
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
crema pt foi de napolitane, dulceata din corcoduse, prajitura rafaelo din lapte praf, sosuri pentru spaghete din bulion, foi de zahar ars, vin din fructe de soc, prepararea coniac din vin, iutica din rosii ardei iute si usturoi si conservant, drob din ficat de porc si carne tocata
PREGATESTI ASA Prima data coci foile;pe prima o mai intinzi putin (cat tava de la aragaz),atentie , se mai strange la copt ! A doua o intinzi exact aceeasi marime, dar o tai inainte de coacere in patrate egale apoi la sfarsit cand asamblezi prajitura asezi patratele coapte, respectand ordinea in care le-ai asezat-e un truc important, asa nu se mai sfarama la copt , cand tai prajitura ! Crema se face in felul urmator:amestecam galbenusurile cu un praf de sare. In laptele pus la fiert intr-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Varza se opareste in apa cu sare si putin otet.Se desfac de pe capatana pe masura ce se oparesc si se pregatesc foile pentru sarmale,adica curatam partea tare din mijlocul frunzei si o portionam in functie de marimea frunzei atat cat aste numai buna de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele daca le-a cules cu codite si apoi le scufundam 2-3 secunde in apa in care am oparit varza si le scoatem repede. Umplutura: ceapa curatata se toaca si se caleste in ulei, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... respectiva, pina cind se omogenizeaza; compozitia se aduna in forma de ... mina se tine de marginea foii, ca sa nu se deformeze ... fie mai usor la ridicarea foii de alut de pe masa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Stevia Rebaudiana Bertoni, cunoscuta sub numele comun de Stevia, este o iarba salbatica care a aparut in padurile sub-tropicale din Paraguay, intr-o regiune unde altitudinea este cuprinsa intre 500 si 1500 metri, precipitatiile sant importante si temperatura variaza intre 6
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ne-am obisnuit sa preparam in casa sunca, kaiser si altele din familia asta pentru ca sunt mai bune decat in comert. Anul trecut am incercat si afumat si garantez ca nu gasesti nimic mai bun. Pentru portia asta am avut piept de porc fara os (sa fie cat mai slab cu putinta) pe care l-am condimentat cu un plic de usturoi uscat, sare mai multa, condiment pentru porc din comert, boia de ardei iute si dulce, piper. Dupa ce l-am condimentat l-am fiert la foc mic iar in oala am adaugat si o crenguta...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Din cand in cand mai am pofta de porcarii. Si, chiar daca McDonald's-ul e la poalele dealului, prefer sa-mi fac poftele in casa. Ei, mai cad si eu in pacatul de a cumpara de la fast-food, dar atat de rar, ca le pot numara pe dejete pentru un an intreg. "Reteta" asta am invatat-o de la sotul meu, care a avut tangenta cu industria fast-food destui ani. Mi-a zis ca in carne poti pune orice, atata timp cat respecti un singur pas, esential de altfel. O sa va arat varianta care ne place noua si...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Parol! Ca la McDonald`s nu-i, Nici macar ca la KFC. Acest cheeseburger de pui E mult mai bun si sanatos, sa stii! INGREDIENTE 1 bucata piept de pui dezosat (pe care o tocam) o jumatate ardei rosu 1 ou un praf de cimbru, telina uscata, sare, piper 1 ceapa mica 4 felii de branza cheddar [&] Post-ul CHEESEBURGER DE PUI FACUT IN CASA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cine s-ar fi gandit la aceasta combinatie intre frunzele de vita de vie murate bine pentru sarmalute si branza fina camembert? Dar o asemenea combinatie este posibila si chiar foarte gustoasa. Reteta de camembert in foaie de vita se prepara la gratar pentru un plus de savoare. Vezi aici si reteta de Ghidul branzeturilor. Reteta: Camembert in foaie de vita la gratar Ingrediente: 1 frunza de vita de vie mare (de la saramura) 1 bucata de branza camembert de 125 grame 1 lingura de miere 15 grame...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
https://divainbucatarie.ro/2011/03/14/pateu-de-ficat-cu-lapte-si-coniac/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ploaie faina pina se obtine o compozitie de consistenta unei smintani. Se ... . Mai intii se bate bine compozitia apoi carnea, pestele sau orice ... si se trece o data prin compozitie. In tigaie trebuie sa fie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Daca se foloseste varza dulce, aceasta se opareste mai intii, apoi se aleg foile, iar restul se toaca in fidea foarte marunta. Daca se prepara cu varza acra, se spala mai intii pentru a-i lua din acreala, se aleg foile, iar restul se toaca de asemenea in fidea foarte marunta. Separat se toaca ceapa foarte marunt si jumatate din intreaga ei cantitate se prajeste in ulei bine incins. Cind ceapa capata culoarea galbena, se adauga orezul, care mai inainte a fost ales, spalat si scurs de apa. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Tot secretul este ca aceasta compozitie sa fie cit mai rece ... sau fileul de peste prin compozitie sa nu se uite sa se omogenizeze bine compozitia. Carnea sau pestele pregatit pentru snitel si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o tigaie zaharul se caramelizeazain culoarea maro deschis dupa asta se stinge cu 150 ml apa fierbintepina se topeste tot zaharul. Untul se amesteca cu oul, smintina si siropul de zahar ars apoi se adauga faina si praful de copt amestecind bine toate fara sa se framinte prea mult. Se imparte aluatul in 4 parti se coc. Foile reci se ung cu crema sau cu orice crema de tort. Se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar. - 450 g faina, 75 g zahar tos, 125 g unt, 100 ml smintina, un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
https://savoriurbane.com/blat-umed-cu-ciocolata-reteta-clasica-cu-unt/
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente: - o cutie de foi pt lasagna (eu nu am gasit decat ... le recomand pe cele Barilla, facute in Italia si mult superioare ... se aseaza primul strat de foi. Apoi se pune un strat ... pune iar un strat de foi si tot asa, astfel incat ultimul strat sa fie de foi. Se unge cu unt deasupra ... faina - Lapte RECE (cat ia compozitia) Se topeste untul, apoi se ... putin adaptata....
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
https://savoriurbane.com/pate-de-ficat-de-pui-reteta-frantuzeasca/ dar fara aspic verde, decoreaza ca la reteta pate de ficat de pui, vita sau porc, fierbi oua de prepelita 3 min, le tai in jumate, pui pe margine si in mijloc o frunza patrunjel Folosim smantana pt frisca nu pt gatit, cea pt gatit e vegetala si sintetica. La 150? electric pe ventilatie apa din vas nuvtre sa fiarba, el se gateste de la abur. Putem coace in forme de silicon sau ceramice induviduale. Daca nu se face maresti de...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Frunzele de vita, curatate si spalate, se oparesc in apa clocotita, apoi se lasa sa se scurga. Ceapa se curata si se toaca foarte marunt sau se da prin masina de tocat, impreuna cu carnea. Orezul, ales si spalat, se fierbe 5 minute, se scurge si se amesteca cu carnea si cu ceapa; se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Pe fiecare frunza de vita se pune cate o lingurita de umplutura si se infasoara sarmalele. Se acopera fundul unei cratite cu frunze de vita, se asaza sarmalele, se presara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro