cocteil
Pagina 2 din 2
3 oua, 125 gr. zahar, 2 lingurite esenta de ceai, 1/2 l vin alb, zeama de la 1 lamiie Mod de preparare: Se freaca ouale cu zaharul, iar apoi se bat cu telul cu esenta de ceai, vinul si zeama de la lamiie. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 lingurita zahar, 1 felie portocala, 1 felie ananas, 2 visine din visinata, 1 paharel coniac, 50 ml vin Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-o cupa si se dau la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. miere, 200 ml lapte, 3 mere, 3 lingurite suc de ananas, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se punem gheata si laptele in mixer, se adauga merele curatate de coaja si simburi, taiate in bucati. Se amesteca mierea cu sucul de ananas si se adauga in compozitie. Se bate cu mixerul 2 minute, la turatie mai joasa Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 ml martini alb, 100 ml gin, 125 ml apa tonica, Mod de preparare: Intr-un pahar mare de 400 ml se amesteca toate ingredientele, se pune gheata si se orneaza cu lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cesti de cafea tare, 6 lingurite sau 6 bucati zahar, 6 linguri coniac Mod de preparare: Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura de coniac. Se flambeaza si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 200 ml sirop portocale, 100 ml vin rosu, 1 felie portocala Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 pahar cu sampanie, 2 galbenusuri, 2 lingurite zahar pudra, 10 ml lichior portocale, 10 ml lichior amarui Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul peste care se toarna si restul ingredientelor si se serveste cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ou, 1 lingura miere, sucul de la o portocala, sucul de la o lamiie Mod de preparare: Se separa galbenusul de albus. Se bate, cu mixerul, galbenusul cu restul ingredientelor. La urma, se adauga albusul batut spuma, separat. Mod de servire Se serveste in cupe, cu gheata sfarimata, deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. miere, 2 linguri lapte praf, 1/2 plic zahar vanilat, 5 linguri smantana, 250 ml lapte, 3 linguri cacao Mod de preparare: Se amesteca bine mierea cu laptele praf si zaharul vanilat. Se toarna deasupra smantana si laptele. Se amesteca si se lasa la frigider. Dupa ce s-a racit bine, se pune in mixer, se adauga cacao si se bate cca 30 secunde Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mango se curata de coaja, se desprinde de sambure si se taie in cuburi de marime medie. Piersica se spala si se taie in doua, se indeparteaza samburele, apoi pulpa se taie marunt. Lamaia se curata de coaja, se taie in doua si se indeparteaza samburii. Pastreaza o felie rotunda pentru a decora paharul. Mixeaza fructele, varsa sucul intr-un pahar si adauga cateva cuburi de gheata. Decoreaza paharul cu o rondea de lamaie verde. Auriu si onctuos, acest suc este stimulant si hranitor. - Un mango,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servesc calde cu diferite adaosuri. Cocteilul din fructe de mare, in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scot fructele de ananas din compot. Separat, se prepara un sirop din zeama de la compot, in care se adauga vodca, esenta de vanilie si esenta de rom. Amestecul obtinut se toarna peste fructele de ananas si se lasa la frigider. Se serveste cu ananas proaspat. - 1 borcan compot de ananas, 1 fruct de ananas, esenta de vanilie, esenta de rom, 100 ml vodca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... praf de copt. Umplutura: o conserva cocteil de fructe, 2 linguri rom, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro