cocteil mohito bauturi
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
bauturi, bauturi racoritoare braga, bauturi coniac casa, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, cocteil, bauturi cvas de casa, bauturi racoritoare cvas, cocteil cu vin, retete bauturi
200 ml lapte, 3-4 picaturi de rom, 3-4 picaturi de coniac, 10 gr. ciocolata rasa, zahar dupa preferinta Mod de preparare: Intr-o ceasca, se toarna 200 ml lapte fierbinte, se stropeste cu rom si coniac, se indulceste dupa preferinta, iar la urma se rade ciocolata deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 2 portii: un ananas, 1 grapefruit, o lamiie, 50 ml sirop de capsune Mod de preparare: Se curata ananasul de coaja, se taie felii si se trece prin storcator. La fel se procedeaza si cu grapefruitul. Se imparte sucul in 2 pahare. Se adauga cite jumatate din sucul unei lamii, si cite 25 ml sirop de capsune. Se orneaza paharul cu bucatele de ananas si se serveste cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 l votca, zeama de la 3 lamii, 4 linguri zahar Mod de preparare: Se amesteca votca cu zeama celor trei lamii si cu zaharul. Mod de servire Se serveste cu sifon.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. vin rosu, 20 gr. coniac, 25 gr. zahar pudra, 50 gr. vermut, 5 gr. suc de lamiie, 10 gr. bitter, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca bine vinul rosu cu coniac, suc de lamiie, zahar pudra, vermut si bitter. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata in pahar; se bea cu paiul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
40 gr. suc de portocale, 60 gr. coniac, 10 gr. zahar pudra, 5 g bitter, cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca sucul de portocala cu zahar pudra, coniac si bitter. Se da le rece. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata in pahar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g miere, 1/8 litru lapte, 1 portocala, 1 lingura suc de grapefruit, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune in mixer gheata pisata, se adauga laptele amestecat in prealabil cu mierea, portocala decojita si taiata in bucati, precum si sucul de grapefruit. Se bate 1 minut. Se strecoara si se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 galbenus crud, 2 linguri zahar, 40 ml punch de vin Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu vinul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 125 gr. zahar, 2 lingurite esenta de ceai, 1/2 l vin alb, zeama de la 1 lamiie Mod de preparare: Se freaca ouale cu zaharul, iar apoi se bat cu telul cu esenta de ceai, vinul si zeama de la lamiie. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 lingurita zahar, 1 felie portocala, 1 felie ananas, 2 visine din visinata, 1 paharel coniac, 50 ml vin Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-o cupa si se dau la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. miere, 200 ml lapte, 3 mere, 3 lingurite suc de ananas, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se punem gheata si laptele in mixer, se adauga merele curatate de coaja si simburi, taiate in bucati. Se amesteca mierea cu sucul de ananas si se adauga in compozitie. Se bate cu mixerul 2 minute, la turatie mai joasa Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 ml martini alb, 100 ml gin, 125 ml apa tonica, Mod de preparare: Intr-un pahar mare de 400 ml se amesteca toate ingredientele, se pune gheata si se orneaza cu lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 litru rom, 2 oua intregi, 1/4 ceasca de miere, 1/4 litru lapte Mod de preparare: Se bat toate ingredientele cu mixerul, pentru a le amesteca cat mai bine. Se serveste foarte rece, adaugind cubulete de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cesti de cafea tare, 6 lingurite sau 6 bucati zahar, 6 linguri coniac Mod de preparare: Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura de coniac. Se flambeaza si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Lichiorul favorit al detectivului Hercule Poirot , creme de cassis este un lichior din coacaze extrem de popular in Franta. Originar din Burgundia unde a fost mentionat pentru prima data in 1841, creme de cassis s-a raspadit in toata Franta, Luxemburg si a trecut oceanul in Quebec-ul canadian. Cu toate acestea, din 1997, asociatia producatorilor de creme de cassis a obtinut certificarea denumirii de origine controlata pentru produsul Creme de Cassis de Bourgogne. Astfel, asemeni cognacului...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
pentru o portie: 200 ml sirop portocale, 100 ml vin rosu, 1 felie portocala Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru o portie: 1 pahar cu sampanie, 2 galbenusuri, 2 lingurite zahar pudra, 10 ml lichior portocale, 10 ml lichior amarui Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul peste care se toarna si restul ingredientelor si se serveste cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50g miere, 40g ciocolata, 1/4 baton vanilie, 1/2 litru lapte, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune mierea intr-un vas smaltuit, se adauga batonul de vanilie zdrobit, ciocolata rasa, 1 lingura din cantitatea de lapte si se amesteca totul pe abur, pana ce se topeste complet ciocolata. Dupa ce compozitia s-a racit, se toarna deasupra restul de lapte, se amesteca, se pune in mixer in care s-a pus inainte gheata pisata si se mixeaza totul timp de 1-2 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 ml vin rosu sec, 50 ml visinata, 50 ml Sprite, 50 ml afinata (facultativ), lamiie Mod de preparare: Se amesteca vinul cu visinata, Sprite si afinata. Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata si o felie de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ou, 1 lingura miere, sucul de la o portocala, sucul de la o lamiie Mod de preparare: Se separa galbenusul de albus. Se bate, cu mixerul, galbenusul cu restul ingredientelor. La urma, se adauga albusul batut spuma, separat. Mod de servire Se serveste in cupe, cu gheata sfarimata, deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com