Cauta in 16.361 retete
Blat: Albusurile impreuna cu apa se bat spuma,adaugam apoi zaharulsi batem pana se topeste.Incorporam si galbenusurile.Faina se amesteca usor in compozitie pana se uniformizeaza.Blatul se coace in forma rotunda la foc mediu.Scoatem din forma dupa coacere si-l lasam sa se raceasca. Cand blatul este rece se taie pe mijloc si obtinem doua foi. Crema: Ouale si zaharul se amesteca,apoi se pun pe baie de abur si le amestecam pana cand crema se ingroasa ca o smantana,(avem grija sa nu gatim ouale)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nuca tocata 2 linguri de coniac alexandrion 1 lamaie mica 1 steluta de anason ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... camerei 2 linguri mari de cognac alexandrion 2 linguri (28 gr) unt la ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , 4 intregi si 4 galbenusuri 1 lgt coniac alexandrion Punem intr-un vas mare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... esenta de rom 3 linguri coniac Alexandrion 1 lgt coaja portocale 1 lgt coaja ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... (gigantice) si aurii 3 linguri coniac Alexandrion 2 linguri esenta de rom 1 lingurita ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... a fost inventat cel mai scump coctail din lume. In fond, "Diamonds ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro