Cauta in 21.294 retete
... ânca, în care pui apoi usturoiul, ciupercile si ceapa, taiate marunt. Dupa ... amesteca pâna când sosul de ciuperci se închide la culoare. Toarna ... un strat de sos de ciuperci pe fundul unei tavi termorezistente ... , un strat de sos de ciuperci, o treime din cantitatea de mozzarella ... ramasa, spanacul ramas, sos de ciuperci si aceeasi cantitate de mozzarella ... si adauga deasupra sosul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca sa nu devina amar. Ciupercile spalate se pun pe o bucata ... fierbinte. Pentru a nu se raci ciupercile pot fi aduse la masa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marunt 200-250 grame de ciuperci tocate si ele in bucati ... si am adaugat ceapa si ciupercile tocate. Le-am lasat sa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... tocat marunt. Se pun apoi ciupercile taiate marunt si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am calit ceapa taiata intr-un pic de ulei,am pus apoi ciupercile taiate,am lasat sa fiarba putin,am pus orezul si o lingura de boia de ardei , gogosarul maruntit, sare,piper.Daca este prea multa zeama se scurge din compozitie si se adauga peste sarmalele gata facute in oala. Se fac sarmalele obisnuit ,se pun in oala la fiert cu cimbru,foi dafin si apa cu bulion de casa. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 230 de grade Celsius Pe o tava de aragaz, asaza o foaie pentru copt Pune sparanghelul si ciupercile într-un bol stropeste cu uleiul de masline, apoi presara rozmarimul, sarea si piperul. Amesteca bine si asaza sparanghelul si ciupercile în tava, într-un strat uniform. Pune la cuptor si lasa timp de 15 minute, pâna ce sparanghelul se înmoaie putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea ... alternând, rânduri de peste, ciuperci, sos, brânza. Ultimul rând ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . In acest timp se calesc ciupercile impreuna cu ceapa timp de ... de cascaval apoi se pun ciupercile si se ruleaza usor pentru a nu curge ciupercile. Se leaga apoi cu o ata rezistena ,se pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele ... cam 2’, la calit apoi adaugam ciupercile. Amestecam si lasam sa se ... cam 15’, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de apa, arpagicul curatat si ciupercile. Când puiul este destul de ... zarzavat si mirodenii, se pun ciupercile si arpagicul bine scazute, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebuie curatat si tocat marunt. Ciupercile trebuie sa le cureti, sa ... sa capete o culoare aurie adauga ciupercile si lasa-le cateva minute ... o farfurie intinsa. Toarna amestecul cu ciuperci si presara patrunjelul tocat marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se fierb la foc mic. Intre timp, se calesc ciupercile cu o lingura ulei de masline si 3-4 catei de usturoi taiat marunt. Se adauga apoi rosiile taiate cuburi si se lasa pe foc mic cca 15 minute. Cand sunt fierte, pastele se scurg si se trec prin jet de apa rece si se pun in vasul de servire. Deasupra punem sosul de rosii si ciuperci, asezonat cu sare, piper, cimbru. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marunt ceapa, tai in doua ciupercile mai mici si in patru ... , pana devine aurie, apoi adaugi ciupercile, ardeiul, rosia si usturoiul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ardei) Procedura: se toaca coditele ciupercilor impreuna cu ceapa si usturoiul ... , frunze de patrunjel). Se umplu ciupercile si se introduc la cuptor ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Într-un vas, amesteca mustarul, otetul, busuiocul, ardeiul si uleiul de masline. Spala ciupercile si taie-le felii. Toarna apoi peste ele amestecul de mustar si lasa-le la marinat timp de aproximativ 15 minute. Pe feliile de pâine prajita întinde foile de salata, apoi câte o lingura din amestecul cu ciuperci si peste o felie de avocado. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se caleasca. Se adauga ciupercile, o ceasca de apa si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe varza de Bruxelles timp de zece minute într-o oala cu apa usor sarata. Toarna varza de Bruxelles într-o strecuratoare si las-o câteva minute pâna ce apa este scursa complet. Topeste untul într-o tigaie mare. Adauga ciupercile si lasa-le pâna ce devin usor maronii. Adauga varza de Bruxelles, patrunjelul, usturoiul, zeama de lamâie, sarea si piperul si amesteca bine, apoi ia de pe foc. Serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune cuscusul si condimentele într-un bol de sticla, se toarna apa fierbinte, se amesteca si se acopera 5 minute. Dupa ce a absorbit integral apa se pune uleiul de masline, patrunjelul si usturoiul, amestecându-se bine. Se caleste ceapa în ulei si putina apa, dupa care se adauga pasta de ardei, condimentele, ciupercile, apa cât sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute. Se asaza în farfurie cuscusul si câteva linguri de sus de ciuperci peste el.
Reţetă de pe retete.eva.ro
calesti ceapa,pui ciupercile si lasi sa se caleasca putin ompreuna,dupa 10 minute adaugi un pahar de apa calda in care s-a dizolvat un cubulet de delicat legume..se lasa pana nu mia ramane foarte multa apa,dupa care se pune orezul si se adauga apa cat este nevoie pana cand orezul este gata.La sfarsit de adauga putin unt.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încinge cuptorul la 220° C/gaz 7. Se încinge uleiul într-o tigaie si se soteaza ciupercile la foc mare, timp de cinci minute. Se adauga usturoiul, bucatile de rosii, pesmetul, nucile, patrunjelul, fulgii de chilli si sosul pesto pâna se combina complet. 2. Se taie ardeii pe jumatate. Se scot semintele si membranele albe cu grija. Se asaza într-o tava tapetata cu hârtie de copt si se umplu cu amestecul de ciuperci. Se acopera cu folie de...
Reţetă de pe retete.eva.ro