Cauta in 21.294 retete
Pentru inceput curatati rosiile de piele si de seminte , apoi taiati in bucati mici. Intr-o tigaie puneti uleiul, usturoiul si rosiile si gatiti la foc mare pentru 10 min.Dupa, adaugati maslinele si lasati pe foc inca 2 minute. Acum puneti feliile de carne in tigaie si gatitile cate 2 minute pe fiecare parte.Secretul este ca , carnea sa nu devina dura . Cand este aproape gata presarati cu oregano. Se serveste cald ,cu piure de cartofi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas se fierbe carnea cu piper ,condimente ,sare dupa gust ,2-3 catei de usturoi si separat intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt la prajit cu ulei,cand ceapa este aproape aurie adaugam peste ea ficatul de pui si il lasam sa se patrunda foarte bine,cand este bine patruns adaugam carnea de porc tocata jumari marunte si mai lasam un pic la prajit sa captete si carnea gust de ceapa,apoi punem vasul la rece.Cand s-a racit ,punem la scurs compozitia si cand este scursa bine o dam de doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (in lipsa heringi), 150 g sunca slaba, 100 g svaiter(sau cascaval), 10 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mic. - 250 g ciuperci, 250 g sunca slaba, 4 oua, faina, lapte, unt, cascaval ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca ingredientele si se lasa apoi salata la rece timp de 1 ora. - Salata: 1 broccoli fiert taiat in bucati mici, 1/2 ceasca de cartofi fierti taiati, 1/4 ceasca de ceapa taiata marunt, 1/3 ceasca de branza taiata, 1 ou fiert taiat, 3-4 felii sunca slaba. Sos: 3-4 linguri maioneza vegetala, 1 lingura zahar, 1 lingura otet de mere, 1 lingura suc de lamaie, 1 catel de usturoi taiat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... faina, piper, 1-2 felii de sunca slaba, 1/4 pahar vin, 1/2 pahar lapte Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , patrunjel, ceapa, bulion rosii, otet slab, zahar, condimente Mod de preparare ... in cratita 1/2 pahar de otet slab, 1-1 1/2 pahare supa de carne sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... - 100 g nuci - un borcanel iaurt slab - paine integrala Tipareste pagina (fara ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 150 g, 1 legatura marar, 1 tub maioneza slaba, 300 g, 3 dl smantana de frisca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... doua rondele de lamaie. - 4 cotlete slabe de porc, 3-4 linguri de faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g carne tocata de porc mai slaba, 200 g ficat de porc. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... otet de vin, 1/2kg carne slaba de vita, tocata. Totul se ... , otet de vin, 1/2 kg carne slaba de vaca. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. carne slaba fiarta, 1 morcov fiert, 2 buc. cartofi fierti, o lingura untdelemn, 1 albus, verdeata Mod de preparare: Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu legumele. Se amesteca cu albusul si verdeata si se formeaza crochete potrivite ca marime care se fierb intr-un vas cu untdelemn si putina apa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de vaca sau de porc foarte slaba, o felie franzela uscata, o lingura apa calda, o lingurita suc de ceapa, sare Mod de preparare: Se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu apa si sarea pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute de marime potrivita, care se fierb in aburi sau in putina apa, acoperite. Mod de servire Se servesc cu pireu de cartofi si salata de ardei copti, cu sare, ulei si putin otet diluat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata dovleceii de coaja si se taie rondele nici prea groase, nici prea subtiri. Telemeaua se rade si se amesteca cu crema de brânza, se adauga piper, marar si sare daca mai e necesar, iar ouale se amesteca separat cu iaurtul. Cel mai indicat pentru acest preparat este un vas de yena, care se unge cu unt. Se pune primul strat de dovlecei, apoi amestecul de brânzeturi, si punem astfel aproximativ 4 straturi. Deasupra ultimului strat de dovlecei turna compozitia din oua si iaurt, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar dupa ce a fost spintecat si s-au scos intestinele,se spala repede fara a fi tinut prea mult in apa. Se taie bucati potrivite si cand zarzavatul si orezul sunt aproape fierte,se adauga borsul clocotit in prealabil, 2 catei de usturoi pentru aroma,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare si se adauga ceapa. Se prajeste usor timp de câteva minute, apoi se adauga morcovii, zucchini si ciupercile si se prajeste totul înca 5 minute. Se adauga usturoiul si se mai tine pe foc 1 minut. 2. Se adauga rosiile, sosul Worcestershire si 300ml apa clocotita, apoi se asezoneaza dupa gust. Se aduce la fierbere, se acopera cu un capac, si se lasa pe foc 15 minute. Între timp, se încinge o tigaie anti aderenta si se pune carnea tocata, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care are doar 100 de calorii in fiecare portie. Ingredientele sunt ... . Sfat Eva: Crescand putin continutul caloric, poti inlocui laptele degresat cu o lingura de smantana slaba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sanatos, potrivit pentru cura de slabire, cu putine grasimi si putine calorii. Nu mai vorbesc de confort ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... are doar 45-50 de calorii pe portie! Este buna si ... la regim! Avand un continut caloric atat de mic, poti manca ... imbunatati gustul, dar cresti aportul caloric cu circa 20-30 de calorii per portie, adaugand o lingura de iaurt slab sau o bucata de telemea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro