Cauta in 17.642 retete
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
150 ml lapte, o lingura orez, o lingurita zahar, coaja de lamiie, o lingurita dulceata de capsuni Mod de preparare: Orezul, curatat si spalat, zaharul si coaja de lamiie se pun sa fiarba in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba incet pana cind se inmoaie boabele. Mod de servire Se serveste cu dulceata de capsuni
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. macaroane, 400 ml lapte, zahar dupa gust, 1 ou, zahar vanilat, 20 gr. unt, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa rece si se pun intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se toarna laptele indulcit si batut cu oul. Se coace la cuptor pana cind tot laptele este absorbit. Mod de servire Se serveste pudrata cu zahar vanilat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... care urmeaza sa gatim intreaga ciorba (poate fi castronul pentru supa ... pe toate si punem deasupra laptele (ori borsul dulce - si atunci putem servi cu smantana). Ciorba este gata si se poate ... de ardei dulce, 1 litru de lapte dulce proaspat (sau bors dulce ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare Mod de preparare: Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Mod de servire Se servesc cu salata verde sau de castraveti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pahar lapte, o lingura zahar, 1/2 lingurita amidon, 1/5 baton vanilie Mod de preparare: Se amesteca amidonul cu o lingura de apa rece si se pune la fiert in laptele clocotit, impreuna cu vanilia, 8-10 minute. Se ia de pe foc si se strecoara prin tifon. Mod de servire Se serveste rece sau cald
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oala in care vei face ciorba prajesti 100 g slaninuta afumata taiata ... din 2 oua, un pic de lapte si faina si o prajesti bine ... , apoi o tai fasii, o adaugi in ciorba si dai oala deoparte. Este ... de usturoi, 2 oua, 50 ml lapte, 50 g faina. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Asta-i o ciorba atât de simpla încât o poate face si o studenta la ... sferturi de ceas apoi stoarceti în ciorba zeama dintr-o jumatate de lamâie. Stingeti focul si piparati ciorba apoi puneti în ea niscai frunze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai ... , dar si supele de toamna . Ciorba de carne (vaca sau pui ... galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 ceapa, 1 morcov, 1 borcan iaurt sau lapte batut, 2 linguri orez, vegeta, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro