ciorb de pui
Pagina 5 din 5
Încalzeste împreuna supa de pui, dovleacul, ceapa, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul pâna ajunge la fierbere, apoi da focul mic si lasa-l sa fiarba neacoperit timp de 30 de minute. Dupa aceea, foloseste un blender pentru amestecul obtinut pâna ajunge o pasta omogena si cremoasa. Pune din nou la fiert la foc mic si lasa-l înca 30 de minute neacoperit. Adauga apoi smântâna si toarna supa crema obtinuta în boluri speciale. Se orneaza cu patrunjel sau seminte de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o parte din supa concentrata de pui sau apa, mixând cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ceapa, cartofii si supa într-un vas la fiert. Lasa aproximativ 15 minute dupa ce a început sa fiarba, la foc mediu. Strecoara supa si pune legumele si laptele evaporat în blender si lasa-le pâna obtii o crema. Toarna crema peste supa si adauga untul, sarea si piperul. Da focul la minim si lasa la încalzit. Se poate servi fie fierbinte, fie rece. Orneaza cu felii de ceapa verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata ceapa verde de radacini si înjumatateste-le pe lungime. Pune-o la cuptor timp de aproximativ 10-15 minute la foc mediu pâna când se înmoaie si devine frageda. Între timp, pune pe foc o tigaie cu ulei de masline si adauga cartofii taiati cuburi, sare si pieper. Lasa-i pe foc pâna se înmoie, aproximativ 10 minute. Adauga apoi vinul alb, se amesteca un minut, dupa care se pune si supa. Se lasa amestecul sa fiarba, dupa care se lasa la foc mic si se mai adauga sare daca mai e...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie, încalzeste uleiul de masline si caleste usturoiul si ceapa. Adauga supa, cartoful, broccoli si lasa-l la fiert. Da apoi focul mic si mai lasa la foc aproximativ 15 minte, pâna legumele devin moi. Pune amestecul obtinut în blender pâna obtii o supa. Toarna supa iar în tigaie si încalzeste-o. Adauga dupa gust sare, piper si nucsoara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o oala se pune la fiert supa (sau apa) si când da în clocot se pune orezul si se lasa si el sa fiarba 20 minute. Intre timp, se amesteca iaurtul, faina si un galbenus. La urma, se pune încet supa amestecând si diluând. Apoi se toarna în supa si se lasa sa fiarba circa 10 minute. Se potriveste de sare si se serveste cu menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala bine conopida si rupe-o în mai multe buchetele. Topeste untul într-o oala si caleste conopida timp de cinci minute. Dupa ce fierbi mazarea, toarna supa, pune sare si piper dupa gust, si pune-o pe foc. Când ajunge la punctul de fierbere, redu focul si mai las-o la fiert timp de 20 de minute. Între timp, taie baconul în bucatele mici si caleste-l în ulei. Paseaza bine conopida, pune-o iarasi pe foc, adauga smântâna, amesteca din nou, iar când supa începe sa clocoteasca ia-o de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie legumele cubulete. Toaca marunt varza. Pune-le la fiert, împreuna cu frunzele de dafin, în supa clocotita. Adauga sare dupa gust. Lasa la fiert 30 de minute, apoi adauga boabele de fasole si pastele fierte. Lasa sa mai dea în câteva clocote apoi ia oala de pe foc si adauga patrunjelul tocat. Se serveste cu parmezan ras presarat deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina 4 1/2 cesti cu supa de pui 2 cesti cu buchetele de broccoli ... foc si adauga supa de pui, treptat. Adu vasul din nou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... clasica, din doua copane. Carnea o pui bucatele in castron la servit ... , trei cani cu supa de pui, coriandru proaspat si busuioc uscat ... ceapa. Stinge cu supa de pui. Da prin razatoarea mare morcovii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care se scurge. În acelasi timp, pui untul într-o tigaie, la foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sase portii. Ingrediente: un piept de pui sau sase aripioare de pui, o cutie mica de mazare verde, o cutie de porumb dulce, o cutie ... carnea (daca foloseti piept de pui, portioneaza sase portii) si pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... telina taiate bucati si cartofii. 2. Pui supa si laptele si fierbi ... , il stergi cu prosoape absorbante. Pui intr-un blender cateii de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cantitati: 4 cesti cu supa de pui sau de legume 3 linguri cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dulce. Ingrediente : trei pulpe de pui, un morcov, doua cepe, doua ... porumb. Preparare: Taie pulpele de pui in doua, elimina pielea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tari. Ingrediente: - un piept de pui dezosat, fiert si taiat cubulete ... porumb - o conserva cu rosii pentru ciorba - jumatate de ceasca cu ceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Luni - Supa crema de conopida Marti - Porc cu praz si paste de porumb Miercuri - Salata de toamna cu ton Joi - Ciorba cremoasa de potroace Vineri - Pui cu cocos si salata de castraveti Sambata - Aripioare picante Duminica - Friptura italiana de iepure Mic dejun - Gris cu lapte si capsuni Desert - Desert cu mere
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com