Cauta in 21.294 retete
... vanilie. Amesteca din nou. Adauga sucul de ananas si faina, alternativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sticloasa,se adauga vinul alb, suc de lamaie si coaja, si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Apa se fierbe cu zaharul 2-3 clocote iar dupa ce s-a racit se adauga sucul de lamaie. Se tine la frigider pentru a se raci bine si se poate servi cu apa minerala sau sifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... menta tocate 1-2 linguri cimbru 1 lingura suc de lamaie 1-2 linguri de miere ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... foile de gelatina la înmuiat, sucul de portocale pe foc. Se ... de apa si se adauga în sucul de portocale caldut. Separat într ... pune frisca lichida batuta si sucul de portocale cu foile de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca marunt legumele si se pun la fiert. Se curata pestele si se taie bucatele.Eu am avut un peste mare de vreo 4 kg,dar am folosit doar jumatate,restul l-am prajit. Dupa ce s-au fiert legumele se adauga pestele, sucul de rosii,otetul,sare,piper si vegeta si se mai da in cateva clocote pana se fierbe si pestele. Dupa ce s-a fiert pestele se opreste focul si se adauga leusteanul tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt 1/2 cana de vin alb suc de lamaie un borcanel de ... -o alta tigaie amestecam vinul cu sucul de lamaie, caperele si untul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi taiati feliute, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca usor si cand sunt fierte se scurg de apa. Se pun pastele intr-un bol, se adauga sosul de ciuperci, cascavalul ras, se amesteca si se servesc calde. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dupa amestecare, torni smantana si sucul de lamaie. Framanti aluatul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la scurs si am pastrat sucul ca sa fac tort-jelee ... 250 ml de apa sau suc...mie mi-a iesit doar 75 de ml suc de capsuni, restul am completat cu apa...dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Merele se taie in jumatati, se scoate miezul (avand grija ca perete ceramane sa aiba cel putin 5 mm grosime) si se ung cu suc proaspat de lamaie. Pulpa de mar se toaca si se amesteca cu celalte ingrediente. Se umplu jumatatile de mar cu aceasta compozitie si se decoreaza cu felii de mandarina sau de portocala si se servesc imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala si curata foarte bine pestele, se unge cu sare si piper si se aseaza in tava de la cuptor, care a fost unsa in prealabil cu ulei. Dupa 30 minute se scoate din cuptor, se adauga rondelele de rosii, sucul de rosii si cateva rondele de usturoi si se da din nou la cuptor inca 30 de minute. Cuptorul electric - 200 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele in apa, cu putina sare si ulei, si nu se lasa foarte mult pentru a fi al dente. Intre timp se taie ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul, iar dupa aceea adaugam sucul de rosii si tonul maruntit. Dupa ce fierb pastele, le scurgem de apa si le amestecam cu sosul rezultat. Pentru un gust mai deosebit , se pune putin parmezan ras deasupra pastelor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... va place, sare si piper,sucul de rosii si amestecam bine ... iasa sarmalele pufoase .Mai adaugati suc de rosii daca considerati ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cand se coaguleaza - se toarna sucul de rosii si se fiebe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la umplutura cu nuca si suc de portocala de la mucenici ... o portocala mica si am adaugat sucul in compozitie si gata aluatul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o cratita care merge la cuptor se aseaza pestele spalat si curatat in prealabil, legumele taiate rondele, se adauga patrunjelul, sarea, piperul, foile de dafin si usturoiul, iar la final vinul si supa. Se adauga sucul de lamaie si se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , iar cu o strecuratoare am scurs sucul. Intr-o cratita, am amestecat amidonul ... topit in cateva linguri de suc de pepene, apoi am turnat si restul sucului treptat, amestecand si am pus pe foc. Atentie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro