Cauta in 21.294 retete
Eu am injumatatit reteta. Am avut doar 400g merluciu, doua trunchiuri, si am folosit doar 3 portocale. Stoarce portocalele si pastreaza zeama. 1. Curata bine pestele, desfa-l fileuri si taie-le bucati mari. Tavaleste bucatile de peste prin faina, scutura-le si prajeste-le in uleiul incins. Scoate-le pe hartie absorbanta sa se scurga, apoi transfera-le intr-o tava ca sa se raceasca. 2. Intre timp, pune la fiert zeama de portocale aromatizata cu boabele de piper si frunzele de dafin. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... borcane, indeasa-le si pune sucul lasat. Strange capacele bine si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pielite si seminte, iar sucul astfel obtinut se pune la ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... de mililitri ai dozei de suc, veti afla cantitatea de zahar ... grame pentru 330 mililitri de suc. Dar cat inseamna asta? O fi ... bea o sticla de 2,5 litri de suc pe zi  la pret de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/2 kg zahar, 1/2 kg fructe de sezon, 1 litru apa Mod de preparare: Se amesteca 1 litru de apa cu sucul sau pulpa de fructe(de preferat cu diverse adaosuri), intr-un vas. Se strecoara bine prin sita, zdrobind fructul cu o lingura de lemn. Se adauga zaharul si se pune pe foc citeva minute pana se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca si se pune la inghetat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. sfecla rosie Mod de preparare: Se spala sfecla, se curata, se da pe razatoare si se lasa sa stea pana cind incepe sa se scurga zeama. Se stoarce apoi intre miini si se strecoara prin tifon. Mod de servire Se serveste sucul simplu sau indulcit. Sucul de sfecla se poate servi cu o lingurita de suc de lamiie si citeva seminte de chimen.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... foarte-foarte gustoasa - Pancakes cu suc de portocale . Trebuie sa recunosc ... top 3 preferate! Ingrediente 300 ml suc proaspat de portocale 2 oua mari ... si untul, apoi am adaugat sucul de portocale si am amestecat ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1/2 zahar, 300 g caise decojite si strivite, zeama de la 2 lamii, 60 ml apa Mod de preparare: Se face un sirop gros din zahar si apa. Cind s-a racit, se adauga fructele si zeama de lamiie. Se fierbe pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se pune la congelator.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. cartofi, 2 buc. morcovi, 200 gr. frunze de spanac, 200 gr. salata verde Mod de preparare: Se curata cartofii si morcovii, se spala, se dau pe razatoare si se lasa sa stea citeva minute. Frunzele de spanac si salata se spala, se toaca marunt si se storc prin tifon, apoi se amesteca cu sucul de cartofi. Mod de servire Se serveste proaspat sau se adauga la diferite mincaruri cind sunt gata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca 1 litru de apa cu sucul sau pulpa de fructe (de preferat cu diverse adaosuri), intr-un vas. Se strecoara bine prin sita, zdrobind fructul cu o lingura de lemn. Se adauga zaharul si se pune pe foc citeva minute pina se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca si se pune la inghetat. - 1/2 kg zahar, 1/2 kg fructe de sezon, 1 litru apa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . se trec prin masina de suc.Sucul, obtinut din una sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
3 banane, 2 linguri zahar pudra, zeama unei jumatati de portocale Mod de preparare: Se curata bananele, se taie in felii, se stoarce portocala peste ele si se amesteca cu zaharul pudra. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute in untul incins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se dunstuiasca - cu capac - circa 5 minute, adaugand, eventual, putina apa. - Se stoarce portocala, se toarna zeama impreuna cu mierea peste morcovi si se lasa sa mai fiarba incet - fara capac - aproximativ 5 minute. - Se spala busuiocul, se scutura bine si se taie marunt. Bucatile de carne spalate si zvantate se presara cu piper, dupa care se prajesc 3-4 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , amestecata cu lichidul din borcan, sucul va fermenta mai repede, in ... bere, numai cu drojdii salbatice, sucul va avea un gust mai ... .In oricare varianta, dupa ce sucul a devenit putin sifonat, se strecoara ... la rece imediat; fara drojdie, sucul va fermenta mai lent, in ... alcoolizata.Cind se deschide sticla, sucul spumeaza ca o sampanie.Se poate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face un sirop gros din zahar si apa. Cand s-a racit, se adauga fructele si zeama de lamaie. Se fierbe pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se pune la congelator. - 1/2 kg zahar, 300 g caise decojite si strivite, zeama de la 2 lamai, 60 ml apa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Stim cu totii ca sucurile contin zahar. Socant e cat demutl zahar contin. Mult mai mult decat va imaginati sau folositi in alte bauturi pe care le preparati singuri.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si se pun in storcator. Sucul se amesteca cu restul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de fructe poate fi folosit:suc de lamiie diluat cu apa ... etc.Gelatina se inmoaie in sucul rece, lasind-o pina cind il ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Parerile despre corp sunt ca si corpul insusi. Fiecare din noi are un corp si are cel putin o parere despre el. Se presupune ca daca traim in fiecare zi in corpul nostru ar trebui sa stim si ce se petrece cu el si sa il putem stapani. Dar oare se intampla asta ? Chiar si in rezumat, povestea despre ce se intampla in corpul nostru la fiecare moment e mai fascinanta decat cea mai tare emisiune despre stiinta de pe Discovery....
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com