Cauta in 16.319 retete
Pestele ales tare bine curatam . Taiem in felie, piperam cu sare si piper macinat alb sau negru dupa care invelim cu malai. Se lasa asa 2 ore. Luam o tigaie teflonate in care punem ulei si punem la foc cand fierbe fielele de peste punem in teflon, . prajim in foc mediu 8 minute. . La servire putem folosi langa peste cartofi de paie. cu castraveti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune fasolea la fiert si se da un clocot doua apoi se arunca apa ,se spala fasolea si se pune din nou la fiert la foc mic cu capac pe oala sa fiarba usor.Separat tocam o ceapa ,doua si o punem la undit cand este aurie se pune carnea taiata bucati,se adauga o canita de apa,condimente,sare si se lasa la foc mic cu capac pana se patrunde bine.Cand fasolea este fiarta o adaugam peste ceapa prajita si o lasam cateva minute la prajit sa capete gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente (pentru 4 persoane): - 1 kg de cartofi - 4 catei de usturoi tocat marunt - 2 linguri de ulei - 2 linguri de patrunjel tocat - sare si piper Preancalziti cuptorul la 200
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Curatam pestele ,il taiem bucati ,il dam prin malai si il prajim in ulei incins,curatam usturoiul ,il tocam cu putina sare si adaugam peste el un pic de apa minerala.Se serveste cald cu mamaliga
Reţetă de pe retete.eva.ro
... :P ...dupa fiecare tura de vinete prajite, caci se arrrrd si sint ... 200 grade C. Feliile de vinete prajite se aseaza pe o tava unsa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... metoda de conservare a acestora pentru iarna. Simplu de realizat, daca respectati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... un platou, alaturi de chiflele prajite. 4. V.N. per portie: 138 kilocalorii, 12g ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastaile de fasole, denumite regional fasole verde sau teci, sunt una dintre bucuriile sezoniere pe care le ofera pamantul. Cu o durata de viata scurta, mai sarace in carbohidrati si amidon decat fasolea, pastaile sunt ideale pentru supe, garnituri sau salate. Pentru a va bucura de ele si in anotimpul rece, conservati-le din timp prospetimea. Exista 2 tipuri de pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent de metoda de conservare pentru care optati,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... faina si se pun la prajit cu o lingura de ulei in ... taie rondele. Se aseaza ficateii prajiti pe jumatatea unui platou iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca formula de conservare pentru iarna, sucul de rosii se poate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... faina si se pun la prajit cu o lingura de ulei in ... taie rondele. Se aseaza ficateii prajiti pe jumatatea unui platou iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nucsoara si servita cu nuci prajite, crema de dovleac va va ... apa, adaugati putina sare si prajiti nuca, amestecind constant, intr-o tigaie ... , cu putina smantana si nuci prajite. Optional, se poate consuma cu ... paine. [warning]Aveti grija cind prajiti nuca sa nu o ardeti. Uleiurile ... bine, inainte de a fi prea prajita.[/warning] [tip]Daca folositi supa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor. [note]Desi exista inca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pestele se decongeleaza in lapte sa stea de pe-o zi pe alta. Se sterge bine, se curata, se sareaza si se da prin faina sau malai si se prajeste. Se scurg pe servetele. Servim cu mamaliguta, lamaie sau mujdei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata cartofii si se taie felii, se spala si se zvânta cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza fileurile de peste cu sare si piper, se tamponeaza usor cu faina, pentru a permite aluatului sa se lipeasca de peste. Se cerne faina într-un vas, se adauga un vârf de cutit de sare si se toarna berea treptat, amestecând bine cu telul, pâna se obtine un aluat potrivit de gros; daca este prea gros, mai adaugati putina bere. Se trec fielurile de peste prin aluat (trebuie acoperite bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem apa la incalzit un pic sa fie asa ca apa de vara ,intr-un vas punem cubul de drojdie si un pic de sare ,peste drojdie adaugam apa sa inmuiem drojdia si apoi vom framanta un aluat potrivit de tare ,dupa care il lasam la crescut cam o ora.Punem ulei in tigaie si lasam sa se infierbante bine apoi punem o turta la prajit pe o parte si pe alta.Dintr-un kg.de faina ne iese cam 10 turte prajite!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... metoda de conservare a rosiilor pentru iarna o reprezinta pastrarea lor in bulion ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , lasate cateva minute si stoarse de suc, inainte de a fi prajite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor  alaturi de cea in saramura  consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro