Cauta in 21.294 retete
BLAT Se topeste ciocolata la bain-marie, impreuna cu untul, amestecand pana devine o crema matasoasa. Se lasa apoi la racit, pana la temperatura corpului, amestecand pentru a preveni formarea pojghitei. Se adauga zaharul si ouale, pe rand, cate unul. Dupa omogenizare, adaugam faina, sarea si semintele de vanilie, iar la final, dupa ce compozitia e unitara, punem si ciocolata maruntita. Compozitia astfel rezultata se toarna intr-o forma rotunda (24-26 cm), cu fund detasabil (ar fi cel mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiecare sortiment si reteta de cafea are farmecul ei aparte. Astfel ... iti refuza placerea degustarii unei cafele, le fel de speciala ca ... de nuca 1 lingurita zahar 1 1/2 cesti cafea foarte tare, fierbinte Mod de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 litru apa, 3 lingurite cafea, 3 lingurite zahar, 1/4 lingurita scortisoara, o lingurita zahar vanilat Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se lasa la foc, pana se formeaza o spuma. Se amesteca inainte de servire.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
te culinare - Feluri de mancare - Dulciuri - Torturi - Tort rece cu cafea Mod de preparare: linare - Feluri de mancare - Dulciuri - Torturi - Tort rece cu cafea
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. cafea boabe prajita, 1/2 l alcool, 300 gr. zahar, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Cafeaua se piseaza mare si se pune in alcool, la macerat, timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se raceste si se amesteca cu primul preparat, apoi se lasa inca 3 zile. Se filtreaza printr-un tifon des, se toarna in sticle si se astupa bine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 cesti de cafea, 2 cesti rom, 4 linguri zahar Mod de preparare: Se prepara o cafea tare si cind este foarte fierbinte se amesteca cu romul si zaharul, se bate bine si se pune in termos Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cesti de cafea tare, 6 lingurite sau 6 bucati zahar, 6 linguri coniac Mod de preparare: Se prepara cafeaua si se toarna fierbinte intr-un termos. Cind se serveste, se adauga usor - ca sa ramina deasupra - la fiecare ceasca, cite o lingura de coniac. Se flambeaza si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de alune cu frisca si cafea 150 g alune, 150 g zahar, 150 ... , 1/2 kg frisca, 1/2 ceasca esenta de cafea naturala Mod de preparare: Se ... se amesteca cu esenta de cafea si se indulceste dupa gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. cafea macinata, 800 gr. zahar, 1 l alcool de 60 de grade, vanilie Mod de preparare: Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune cafeaua si se lasa sa fiarba incet 2-3 minute. Separat, se pune in alt vas
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 lingurite cafea instant, un sfert de cana lapte condensat, 2 albusuri de ou, 1/2 lingurita sare, un sfert de ceasca zahar, 1/8 lingurita extract de migdale, un sfert de cana de migdale tocat, frisca vegetala Mod de preparare: Se dizolva cafeaua in lapte. Se bate albusul de ou pana devine spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca apoi cu laptele cu cafea, extractul de migdale si migdalele. Se decoreaza cu frisca ,se serveste in pahare de parfait si se decoreaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg lapte, 400 gr. zahar, 3 cescute cafea concentrata si strecurata, 300 gr. frisca, vanilie Mod de preparare: Se fierbe laptele cu putina vanilie (baton). Se ia de pe foc si se amesteca cu zaharul si cafeaua. Cind s-a racit bine, se adauga frisca si se pune la inghetat Mod de servire Se serveste cu putina frisca batuta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O sortiment delicios de cafea e cafeaua irlandeza, insa trebuie bauta cu multa grija si eventual seara, deoarece contine alcool. Se toarna intr-un pahar mare o ceasca de cafea neagra fierbinte, se indulceste dupa gust, apoi se adauga un deget de whisky, iar la sfarsit se orneaza cu frisca. O alta variatie a cafelei irlandeze se prepara din cafea normala dar neindulcita, la care se adauga cateva lingurite de liqueur de cafea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... combinatiile bauturilor cele mai rafinate. Cafea irlandeza Pentru preparare aveti nevoie de: 1 1/4 Irish Whisky, 1/2 cl Kahlua, cafea, frisca, crema de menta. Turnati ... menta si decorati cu o cireasa. Cafea italieneasca Pentru preparare aveti nevoie ... frisca si garnisiti cu o cireasa. Cafea englezeasca Pentru preparare aveti nevoie ... ,Tia Maria & crema de cacao, cafea, frisca. Se combina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face din cafea o esenta tare. Se amesteca cu zaharul. Se ... toarna pe deasupra siropul de cafea, pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza ... se intareste foarte repede. - 150 g cafea naturala, 500 g zahar, 200 g nuci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pune cafeaua si mirodeniile in filtru de cafea si pregateste-o ca de obicei, apoi las-o la racit. Intr-un pahar inalt, dizolva 1 sau doua lingurite de zahar si adauga 5-6 cuburi de gheata apoi adauga cafeaua. Decoreaza paharul cu frisca si bucura-te de gustul unic al cafelei Thai. - 6 linguri de cafea, 1/4 linguri de coriandru, 4-5 boabe de cardamom, zahar, frisca, gheata pisata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piure de castane (400 g), 1 cescuta cafea concentrata, zahar vanilat, 4-5 linguri margarina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se prepara din boabe de cafea macinate fin, ca o faina, in ... . Intr-un ibric se pune cafea, in functie de numarul persoanelor ... fierbinte, masurata cu cescuta de cafea. Ibricul se trece pe foc ... , fierbinte. - O lingurita cu virf (15 g) cafea macinata, o lingurita zahar (sau dupa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/2 lingurita scortisoara pisata, 20 gr. cafea macinata fin, 1 lingura rom, crema de cafea, glazura de rom, glazura de cacao Mod de preparare ... se umple cu crema de cafea, se aplica o glazura de rom ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. zahar, 1/4 kg. cafea, 1/2 litru alcool Mod de preparare: Cafea prajita, macinata proaspat, se amesteca cu alcoolul intr-o sticla, lasindu-se sa stea 15 zile. Se adauga apoi un sirop preparat din jumatate de kg zahar, potrivit legat si se mai lasa sa stea 15-20 de zile, apoi se filtreaza si se pune in sticle. La fel se prepara si lichiorul de cacao.
Reţetă de pe www.retete-bune.com