Cauta in 21.294 retete
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt.se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min. Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplutura: nuca se amesteca cu cacaoa si cu vreo 3 linguri de ... spuma. apoi se adauga uniform cacaoa, nuca si stafidele. Se ruleaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rece, 2 linguri zahar, 50 gr. cacao, 100 gr. frisca sau gem ... de o parte si se pune cacao amestecand mereu. Se toarna in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
7 oua, 3 linguri pline de cacao, 100 gr. nuci, 30 gr. unt,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
doua oua, 7 linguri zahar, 100 gr. cacao Mod de preparare: Se amesteca ouale cu zaharul si cu cacao si se pun la bain marie. Se amesteca in permanenta pana se omogenizeaza. Se lasa la racit si poate fi folosita la torturi si prajituri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 275 gr. zahar pudra, 2 linguri cacao, 300 gr. faina, 1 plic praf ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
SE FREACA GALBENUSURILE CU ZAHARUL PINA SE OBTINE O CREMA,APOI ADAUGAM FAINA,,ZAHARUL VANILAT,CACAUA,SI COAJA DE LAMAIE.SE BAT ALBUSURILE SPUMA SI SE ADAUGA PESTE COMPOZITIA DE MAI SUS,AMESTECAND DE JOS IN SUS.SE UNGE TAVA SPECIALA IN FORMA DE INIMA, CU MARGARINA,PUNEM COMPOZITIA,SI DAM LA CUPTOR MIC,25 MINUTE.DUPA CE S-A COPT LASAM LA RACIT SI DAM CU ZAHAR PUDRA
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. biscuiti cu cacao, 150 gr. ciocolata, 80 gr. zahar pudra, 4 oua, 1/4 kg. frisca, rom Mod de preparare: Se inmoaie ciocolata in foarte putina apa calduta. Se adauga galbenusurile, zaharul si albusurile batute spuma. Intre doua straturi de biscuiti se stropeste cu rom, se pune crema spuma obtinuta. Se tine la rece 1-2 ore si se serveste cu frisca deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin ulei. Se pun într-un bol untul, zaharul sau magiunul si oul, amestecându-le putin cu o lingura de lemn. Apoi se încorporeaza faina si se amesteca bine, înainte de a pune cacaua pudra. La final se adauga laptele, iar cu o lingura se pune câte putin din compozitie în fiecare forma pentru briose. Optional, se poate pune deasupra câte o bucatica de ciocolata neagra. Se introduce tava la cuptorul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 200 ml. lapte, 50 gr. cacao, 5 linguri de zahar, 400-500 gr. biscuiti cu cacao. Pentru crema: un pachet de unt, 100 ... fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana dau in clocot. Se ... intinde crema peste foaia de cacao, apoi se ruleaza cu grija ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . faina, 100 ml ulei, 5 lingurite cacao, zeama de lamaie Mod de ... . Partea ramasa se amesteca cu cacao. Se toarna si aceasta deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vanilie si una de cacao. La inghetata de vanilie se ... baton de vanilie. Pentru inghetata de cacao, am pus 3 linguri de cacao si 3 esente de rom. Noua ne-a placut foarte foarte mult ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingredientele de mai sus se pun in ordinea mentionata, amestecand cu o lingura de lemn dupa adaugarea fiecarui ingredient. Pentru masurarea cantitatii se va folosi aceeasi ceasca sau cesti de marimi apropiate. Este posibil ca atunci cand adaugati faina sa se formeze bulgarasi, dar acestia se vor sparge cu lingura de lemn si checul va iesi perfect in cele din urma. Se coace aprox. o ora in cuptorul preincalzit la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 linguri zahar, 2 linguri cacao, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pachetel vanilie, 1/2 l lapte, 2-3 linguri rom, 2-3 linguri frisca Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu cacaoa, faina, vanilia si putin lapte rece. Cind amestecul este ca o pasta, se adauga restul de lapte (acesta clocotit) si untul. Se fierbe 10 minute pe foc mic, amestecand mereu. Se da deoparte si dupa ce s-a racorit se adauga romul si se pune compozitia in cupe. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intregi, 250 gr. zahar, 3 linguri cacao, 250 gr. unt, o lingura apa ... ouale cu zaharul, se adauga cacao subtiata cu apa, se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se bat galbenusurile cu 2 linguri de apa calduta si zahar. Albusurile se bat separat, cu sare. Se amesteca faina impreuna cu amidonul si cacaua si se cern peste albusuri; toate se inglobeaza apoi in crema de galbenusuri. Puneti apoi aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin unt, pentru a nu se lipi. Se coace timp de 40 minute, la foc mediu. Cand e rece aluatul, se scoate din forma si se taie pe 2 locuri si obtinem 3 foi. Se amesteca migdalele macinate cu zahar pudra. Se imparte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. cartofi sapunari, 4-5 oua, 250 gr. zahar, 100 gr. nuci, 4 linguri cacao, coaja de lamiie, zahar vanilat, 1 plic praf de copt, putin ulei pentru uns forma Mod de preparare: Cartofii se fierb inainte cu o zi. Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si cacaua. Se adauga nucile pisate in piulita, cartofii rasi, zaharul vanilat, praful de copt, coaja de lamiie, albusurile batute spuma. Se coace aproape o ora intr-o forma de chec, unsa bine, la foc tare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... un ou si romul, apoi cacao sau ciocolata. In crema obtinuta ... , 250 g unt, 300 g biscuiti, 50 g cacao sau ciocolata rasa. 1 paharel rom ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de copt, 1 zahar vanilat, o lingurita cacao. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg biscuiti, 200g unt, 200g zahar, 1 lingura cacao, 2 linguri rom, 1 pahar lapte indulcit, citeva nuci Mod de preparare: Se face o crema din unt bine frecat cu zahar, cacao si rom. Se inmoaie biscuitii in lapte indulcit si se asaza pe farfurie un rind de biscuiti, un strat subtire de crema. Se repeta, terminind cu un rind de biscuiti. Se acopera tortul cu crema si se presara nuci pisate. Biscuitii pot fi inlocuiti cu foi de tort.
Reţetă de pe www.retete-bune.com