caviar
Pagina 2 din 2
Dupa ce ai fiert carnea si legumele cu putina sare în apa, le scoti din apa si pui totul deoparte într-un castron. Pâna se racesc acestea, taie castravetii cubulete si stoarce-i bine în pumn, apoi asaza-i într-un lighean. Tot de aceeasi marime taie si restul legumelor, tot cubulete. La final, dai carnea de pui prin masina de tocat si apoi carnea tocata o adaugi la legumele deja taiate. Adauga sarea, piperul si câteva linguri de mustar. Lasa totul deoparte si prepara 500 g de maioneza....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care varsa icrele negre,vestitul caviar Este un peste cu carne ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : fasii de ardei iute, rosii, caviar, felii de oua fierte, ierburi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... afumat Blini cu smantana si caviar Tartine cu somon si crema ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in Calarasi, se hraneau cu caviar si sampanie Moet & Chandon. Ce ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro