caramel
Pagina 4 din 5
Blat I: 8 oua, 8 linguri zahar, 8 linguri faina,cacao, un plic praf de copt se bat albusurile spuma ,se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se topeste, se pun si galbenusurile, apoi faina, cacaua si praful de copt. se coace si cand s-a racit se taie in doua pe orizontala si se insiropeaza. Blat II : 6 albusuri, 6 linguri zahar, 6 liguri nuca macinata, 2 linguri faina albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga nuca si faina. se coace la foc potrivit Crema: 300g zahar, 500ml lapte, 5...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ii spune mama lui Gigel Sa stea frumos pe scaunel Cat timp prepara pentru el Tarta cu banane si cu caramel. INGREDIENTE pentru blat 300 gr biscuiti digestivi (eu am folosit biscuiti de la Belvita) 100 gr unt topit ingrediente pentru umplutura 2-3 banane coapte zeama de la jumatate de lamaie 1 borcan de crema [&] Post-ul BANOFFE PIE TARTA CU BANANE SI CARAMEL apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Vrei un desert rapid? Acesta-i cel mai cel Cand soarele este torid Apelam la caramel. INGREDIENTE 7 foi de napolitana (am cumparat din comert foi de napolitane cu diametrul de 25 cm) pentru crema am folosit un borcan de dulce de leche Ingrediente pentru glazura 100 gr ciocolata cu lapte (simpla) 1 lingura de unt [&] Post-ul PRAJITURA NAPOLITANA CU CREMA CARAMEL SI CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Joc in echipa cu Oreo, ii dau o pasa Cupa e in forma de tava, din ciocolata de casa. INGREDIENTE pentru ciocolata de casa 400 gr lapte praf 200 gr unt 200 gr zahar 150 ml apa 50 gr cacao un pachet de biscuiti oreo (6 bucati) pentru stratul de caramel am folosit caramel din [&] Post-ul CIOCOLATA DE CASA CU OREO SI CARAMEL apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Spune cheese& cake!Ca in poza. Iti ajunge doar o doza O felie, mai precis Ca sa te simti ca in vis.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
BLATUL: (Originea retete by Rusia) 300 gr.Faina 250 gr.Zahar 7 oua 1 lingura de Miere albine 2 linguri de Nuca sau alune macinate 2 lingurite Praf de copt 2 zahar vanilat CREMA: 1 cutie de condensmilch Karamel 300gr unt Untul se frecat spuma cu condensmilch. Acesta din imaginea de jos este condensmilch. Din crema obtinuta se va opri un pic de crema(circa 1/4) atit cit sa putem ornamenta blatul pe dinafara intr-un start subtire de crema.Iar restul de crema se pune intre blat(circa 3/4) din...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Ei bine, asa cum v-am spus in postul anterior, o tava de mocha mini muffins, respectiv 24 de bucati, le-am ascuns de ochii pofticiosi, ca sa le aduc un dram de plus valoare cu acest minunat frosting. Deci, celor care iubiti aroma de cafea, va spun cu mana pe inima: nu ezitati si preparati aceste mocha mini cupcakes. Va vor ferici cu siguranta papilele gustative. Si ca sa nu va mai tin de
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... mic sa se dizolve complet caramelul. Se lasa, apoi, sa clocoteasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 pahar smantana, 125 g unt, vanilie, faina cat cuprinde. Crema: 150 g zahar ars, 1 pahar lapte, 150 g zahar pudra, vanilie sau 1 paharel de rom, 150 g unt Mod de preparare: Se face o coca din smantana, unt, vanilie si faina. Se framinta un aluat potrivit de moale. Se lasa sa se odihneasca o jumatate de ora, apoi se imparte in noua bucati egale. Fiecare bucata se intinde cu vergeaua, astfel incit sa se obtina foi rotunde de marimea formei de tort pentru 12 persoane. Se asaza pe rind foile in...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Va prezint astazi desertul nostru de duminica trecuta. Cum la noi in casa prajiturile cu crema de branza au mare succes, acestea sunt si cel mai des prezente pe masa, evident. Am incercat de-a lungul timpului multe tipuri de cheesecake, fiecare cu farmecul lui si aceasta a fost prima oara cand am amestecat caramel in compozitie asteptandu-ma la o savoare speciala.... Desigur, nu m-am
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Astazi, de Sfanta Maria, Trebuie s-o facem lata. Dubla sa fie felia De tort cu ciocolata!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
aluat: 100 g ciocolata alba rasa, 3 oua, 100 g zahar, 60 g amidon, 60 g faina, un praf de copt; Mod de preparare: Pentru blat se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se pun in tava de tort unsa si pudrata cu faina. Se coace blatul la foc potrivit. Gelatina se pune la muiat. Zaharul se caramelizeaza si se toarna 450 ml lapte. Se da in fiert. Restul laptelui se amesteca cu praful de budinca si se toarna peste laptele clocotind. Se fierbe budinca. Se lasa sa se raceasca putin si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
In casa mea exista prostul obicei ca fiecare sa vrea sa manance... ALTCEVA. De regula, altceva decat gatesc eu. David vrea altceva decat vrea Sara, Sara vrea altceva decat vrea Omar, Omar nu mananca orice, daca se mananca in grup (situatie foarta rara), toti mananca doar cand e preparata mancarea, niciodata si a doua zi, iar eu trebuie sa fac fata atator si atator pretentii si mofturi. Singurul
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
... de cateva ori cratita. Cand caramelul este gata, turnati-l intr-un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
La cina luata-n tihna pe-nserat La mic dejun, la pranz, sau intre ele Nu este nimic mai minunat Decat o prajitura de cinci stele. INGREDIENTE pentru blat (tava 40
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Haplea multumeste tuturor Pentru alesele urari Si va propune un indulcitor In prefata altor sarbatori!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... cate 1 lingura din acest sos caramel peste crema din cupe si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rumeneste zaharul intr-o tigaie smaltuita, pina ce capata o culoare galbuie-rosiatica. Se stinge cu apa. Se lasa sa fiarba, ca zaharul sa se topeasca. Se intrebuinteaza pentru colorat diferite sosuri de mincari, la care nu se pune sos de rosii, sau pentru dat gust la anumite salate (sfecla), budinci, creme. La prepararea acestui sos, zaharul nu trebuie sa se arda, deoarece atit gustul cit si culoarea nu mai sunt bune. - 1 lingura zahar, 1/2 ceasca apa. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro