Cauta in 20.697 retete
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta veche, tocmai de aceea, garantata. Ingrediente: 250 de grame de unt, 250 de grame de zahar pudra, 2 oua intregi, 4 galbenusuri, un baton de vanilie (sau o lingura de zahar vanilat preparat in casa), 250 de grame de faina, 100 de grame de stafide, 150 de grame de fulgi de migdale, un praf de sare. Preparare: freaca untul cu zaharul pudra, pana cand acesta se topeste complet, adauga cele patru galbenusuri si o lingura de zahar vanilat sau semintele unui baton de vanilie. Amesteca totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute la rece. Praful de cappuccino se dizolva in 3-4 linguri de ... adauga branza de vaci si cappuccino, iar la sfarsit, se incorporeaza ... , 5 oua, grasime, 5 linguri praf de cappuccino (instant), 750 g prune, 150 g frisca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se servesc calde, cu sos vienez cu hrean turnat deasupra. Pentru ... g unt, 100 g cascaval, 2-3 linguri sos vienez cu hrean, pesmet. Pentru sos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... populare fripturi la tigaie, snitelul vienez este raspandit astazi in intreaga ... sa, calda sau rece. Snitelul vienez apare in secolul XIX in ... medievalul preparat milanez si cel vienez consta in carnea folosita la ... fleica de vita pentru cel vienez. Chiar daca in prezent snitelul ... si uneori de porc in Viena, si din multe alte carnuri ... la cuptor. [/readalso] Reteta: Snitel...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in galbenusuri pui praful de cappuccino si la final torni compozitia ... zahar, 1 l frisca, 300 g fragute, 2 plicuri cappuccino clasic sau cu alte arome ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prin vene, stie vals, e joviala  e Viena. Suntem norocosi ca stam in ... cu orele cum fac americanii. Viena este una din destinatiile ideale ... amenajate (Wurselstands) peste tot in Viena, iar varietatea satisface si cele ... cu adevarat uriase de snitel vienez servit cu & salata de cartofi ... mai multe restaurante Centimeter in Viena  verificati website-ul lor pentru ... de dovleac si multe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 250g unt moale 2 galbenusurie 2 linguri cappuccino 2/3 cani de nuca macinata Untul ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... zahar 1 plic zahar vanilat 2 linguri cappuccino 2 oua 1/2 cana faina 1/2 cana nuca ... ciocolata cu untul, se adauga cappuccino, zaharul, vanilia, se amesteca pana ... unt 1/4 cana frisca lichida 2 linguri cappuccino pt glazura: topim ciocolata cu untul, frisca si cappuccino. Intindem crema pe blat si dam la ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
1 kg. pulpa vitel, 2 oua, 1 pahar pesmet, 1 pahar faina, 2 linguri untura Mod de preparare: Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul fibrelor. Se bat feliile usor cu ciocanul de lemn. Se sareaza, apoi se trec prin faina, ou batut si prin pesmet. Se prajesc in tigaie, in grasime foarte bine incinsa. La inceput la foc iute, apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa. Mod de servire Se serveste cu cartofi prajiti, cartofi fierti si opariti cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cu siguranta ti-ar placea sa-ti pregatesti singura un capucinno traditional, asa cum este el servit in Italia. Proportiile corecte sunt 1/3 de espresso cald si 2/3 de spuma de lapte si frisca. Se umple trei sferturi un pahar cu lapte proaspat, apoi se toarna espresso cald deasupra laptelui. Apoi se toarna spuma de lapte sau frisca cu foarte multe grija, pentru a nu se dizolva inainte de a fi servita. Se pudreaza cu cacao neindulcita si cu praf de ciocolata (preferabil neagra). Se serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
...si iata, cum va spuneam, astazi va aducem o alta portie de fursecuri, fursecurile "espresso" in forma de ou :P, la fel de incantatoare si delicioase ca cele cu unt ...caci da, aspectul asta am uitat sa-l mentionez :)) Ambele portii au fost suuuuuper-bune!!!!!!!!! Daca e Craciun, dati-le forma de globuri, decupand aluatul cu gura unui pahar, si apoi ornati-le cat mai fantezist :))) Ingrediente: Pentru figurine: - 100 g. alune/migdale/nuci - 275 g. faina - 200 g. unt (rece) - 1 galbenus - 1...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se taie ceapa marunt, se pune in vasul ceramic termorezistent, in amestec cu putin ulei de masline si condimente. Se adauga pieptul de pui taiat fasii si condimentat, se amesteca totul si se baga la cuptor. Se lasa 15 minute pana cand ceapa si pieptul de pui fierb, apoi se adauga ciupercile feliute ( dupa ce au fost calite separat, pana cand nu mai lasa apa ) si cartofii taiati cubulete. Se pune o folie de staniol deasupra vasului si se introduce din nou la cuptor pentru 20 de minute. Intre...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne de vitel, 2 linguri grasime, 2 oua, faina, pesmet, sare Mod de preparare: Se taie carnea dea curmezisul fibrelor, in bucati potrivit de mari, nici prea groase, nici prea subtiri. Se bat cu ciocanul de lemn, dar nu prea tare pentru a nu se distruge fibrele. Daca vitelul este tinar, se poate bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa. Se pune sare, se trec bucatile prin faina, apoi prin ou batut, prin pesmet amestecat cu putina faina si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamiie, faina, ou, pesmet Mod de preparare: Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa grasime, la inceput pe foc viu, apoi la foc mai moale. Cind snitelele sunt gata se pune cite o felie de lamiie pe fiecare si se servesc cu cartofi prajiti si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt. Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet.Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cat este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie).Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul fibrelor. Se bat feliile usor cu ciocanul de lemn. Se sareaza, apoi se trec prin faina, ou batut si prin pesmet. Se prajesc in tigaie, in grasime foarte bine incinsa, la inceput la foc iute, apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa. Se serveste cu cartofi prajiti, cartofi fierti si opariti cu unt si verdeata tocata marunt, piure de cartofi sau cu diferite legume fierte si oparite cu unt. De...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa grasime, la inceput pe foc viu, apoi la foc mai moale. Cind snitelele sint gata se pune cite o felie de lamiie pe fiecare si se servesc cu cartofi prajiti si salata verde. - 1 kg carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamiie, faina, ou, pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea de-a curmezisul fibrelor, in bucati potrivit de mari, nici prea groase, nici prea subtiri. Se bat cu ciocanul de lemn, dar nu prea tare, pentru a nu se distruge fibrele. Daca vitelul este tinar, se poate bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa. Se pune sare, se trec bucatile prin faina, apoi prin ou batut, prin pesmet amestecat cu putina faina si fara sa se bata cu palma, ci numai scuturat, se mai trece inca o data prin ou si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro