Cauta in 16.331 retete
... vedem ce sa mancam atunci cand consumam bauturi alcoolice. [readalso] Vezi ... porcariile . Ce sa nu mananci cand bei Un subcapitol la fel ... ce sa nu mananci atunci cand bei. In special sunt de ... (de tipul supelor), in special cand se bea bere. Supele si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de acest gen, mai ales cand vine vorba de clatite. Luati ... de dulceata lor si la iarna. Portii: 7,5 kilograme Timp de preparare ... amestecand treptat aproximativ 1 ora pana cand dulceata face spuma si fructele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pun retete, dar vad ca iarna ne-a luat pe nepregatite asa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , nu-i la misto, insa nu cand imi rup degetele. mai e chestia ... imi face comparatie cu zilele cand ies la alergat in Bucurestii ... prins in ziua aia si cand in sfarsit esti acolo tie ... interior. painea o pui la sfarsit, cand ciupercile's gata. umplutura merge la ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Stiti cu totii cat de mult imi place sa gatesc si sa experimentez cat mai multe retete. Insa, va vine sau nu sa credeti, exista momente in care efectiv nu am nici o dispozitie pentru gatit, sau nu am ingredientele necesare la indemana. Sau se intampla sa avem musafiri neanuntati si sa nu am timp sa pregatesc ceva. In astfel de momente, solutia este sa comandam ceva de mancare. Un concept care ne place foarte mult, dar care exista deocamdata doar in Bucuresti, este cel al celor de la...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... la care sa te astepti cand iei cina cu un blogger ... buna lumina naturala pentru fotografii. 3. Cand mancarea este gata, ea va ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de marime medie, rasi 1 cana ridichi rase 4 cepe verzi tocate 1/2 ceasca ... -un vas, se amesteca morcovii, ridichile si cepele verzi. 2. In alt ... amesteca uleiul si otetul pana cand compozitia devine omogena, dupa care ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Profitati de sezonul ridichilor pentru a le introduce in acest sandvis alaturi ... grame pastrama (porc sau vita) 2-3 ridichi de sezon (cele rosii cu ... si curatati (taiati-le varfurile) ridichile. Amestecati maioneza, mustarul si putin ... . Asezati pastrama in straturi si ridichile peste ea. Adaugati restul de ... inchideti sandvisul. Serviti sandvisul imediat pentru a va bucura de prospetimea...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor. [note]Desi exista inca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Sa fi trecut o saptamana de cand nu mai fumam si am incercat din nou. Gafaiala a aparut cand mai aveam, poate, 10-15 ... avut acum aproape doi ani, cand mi-am taiat singura parul ... ! De dupa doua saptamani de cand am renuntat la tigari. Pierdeam ... - neaparat puneti accentul pe multe cand cititi. Si dintr-o data abia ... imi lipseste ceva, nici macar cand beau un pahar de vin ......
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Spectaculos!!!! Asa a descris sotul meu tortuletul asta aseara cand l-a gustat. Este prima oara cand il fac si va spun sincer ca pe mine m-a atras mai ales aspecul lui. In revista in care l-am gasit arata ca desprins dintr-o poveste. Si am vrut si eu sa incerc macar sa reproduc povestea. Iar rezultatul... a fost cu totul neasteptat: de frumusel, e frumusel, insa pe noi toti
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
... metoda de conservare a rosiilor pentru iarna o reprezinta pastrarea lor in bulion ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor  alaturi de cea in saramura  consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Continuand ideea lansata saptamana trecuta (cititi aici primul articol), va propun din nou un meniu economic, potrivit sezonului si bland cu bugetul! :) Probabil ca cea mai buna metoda de a economisi gatind este sa tineti un meniu saptamanal si sa cumparati doar strict ce puneti pe lista si sa construiti meniul in functie de ceea ce aveti deja in casa. De exemplu, in cazul supei recomandate de azi, ea consuma extrem de eficient o mana de mazare congelata ramasa de la o alta mancare, ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... scada. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se ... trebui sa amestecati mai rar Cand sucul a scazut destul de mult ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... amestecand treptat aproximativ 1 ora pana cand dulceata face spuma si fructele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
by Alice albinutza Fursecuri sfaramicioase pentru iernile friguroase... la gura sobei... o ciocolata calda... colinde... si asteptarea lui Mos Craciun. Asadar ingrediente : 300 gr faina 150 gr unt 150 gr zahar pudra 2 oua 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt un varf de cutit de sare Intr-un bol mixeaza untul moale cu zaharul pudra. Incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt si sarea. Adauga apoi ouale batute, ca pentru omleta, cu zaharul vanilat. Framanta bine pana obtii...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Varianta I : 1 kg ardei iute 1 l otet de 9 grade 8 lgt rase de zahar alb sau brun 4 lgt rase de sare pentru muraturi 4 lgt bobite de mustar piper boabe foi de dafin Se aleg ardeii, se spala si se aseaza in borcane de 400 gr. Se pune in fiecare borcan : otet rece, nefiert direct din sticla pana la jumatatea borcanului, 1/2 lgt boabe de mustar, 1 lgt rasa de zahar, 1/2 lgt rasa de sare, piper, foi de dafin dupa gust. Se completeaza restul borcanului de jumatate cu apa si se capacesc. Daca...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
12 kg de vinete 2 kg ardei galben (cei de umplut de ex) 2 kg gogosari 2 kg ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan) 4 kg rosii 3 kg ceapa 1 litru suc de rosii sare,piper,foi de dafin. Vinete,ardeiul galben,gogosari de coc si se curata de coaja se lasa la scur (eventual pina a doua zi)dupa care se toc marunt. Ceapa se curata se toaca mic(patratele) si ardeiul capia la fel.Se pune intr-o cratita mare ulei( 1 1/2)la incins dupa care se adauga ceapa si la 15 minute...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com