bursuc ulei medicinal
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
peste borcan ulei, ardei capia prajiti ulei, vinete borcan usturoi ulei iarna, cornulete fragede cu ulei, rosii uscate in ulei, conserva macrou ulei, conserva peste ulei iarna, stavrid in ulei la borcan, cartofi dati prin razatoare cu ou si prajiti in ulei, saratele cu ulei
... pune la fiert cescuta ce ulei cu cea de apa( cantitatea de ulei trebuie sa fie egala cu cea de apa).Dupa ... -o tava foarte putin unsa cu ulei se pune o foaie, se intinde ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -un vas cu 3 linguri de ulei si 4 catei de usturoi. Se ... cubulete.Se toarna restul de ulei în tigaie, apoi usturoiul, chilli si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine, apoi i-am uns cu ulei de masline si i-am impuns ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mirodeniile. Intr-o tava unsa cu ulei/un/margarina se aseaza 3 foi ... placinta, unse intre ele cu ulei/unt/margarina. Se aseaza un ... (3 buc) unse intre ele cu ulei/unt/margarina. Se pune si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se caleste intr-o lingura de ulei. Adaugam spanacul ( eu am folosit ... foile de placinta, unse cu ulei fiecare, peste ele se pune ... foile ramase unse fiecare cu ulei, apoi se pune tava la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoiul zdrobit si carnea, în putin ulei. Se amesteca ingredientele, la care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Urzicile se spala si se oparesc in apa, apoi se paseaza putin la blender. Ceapa tocata fin se caleste in ulei si se adauga urzicile peste ea, se pun si cateva linguri de zeama de la urzici si se lasa sa fiarba pentru 5-10 min, Se adauga si usturoiul pisat fin si se condimenteaza. Spaghetele fierte se aseara pe farfurie si se serveste cu sosul de urzici. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Scoatem miezul de la avocado cu ajutorul unei linguri. Spalam legumele. Tocam toate ingredientele marunt, amestecam cu 2-3 linguri ulei de masline,asezonam cu sare,piper,boia si zeama de lamaie,dupa gust . Servim cu chips tortillas . Deliciu garantat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , usturoiul pisat si 2 linguri de ulei. La sfarsit se potriveste de ... strat de mamaliguta. Turnam putin ulei deasupra si presaram busuioc. Dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mexicane la calit in putin ulei si condimentam cu sare si ... vas de Yena, uns cu ulei si tapetat cu faina asezam ... usturoiul si il calim in ulei apoi adaugam o lingura de faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -15 minute amestecand. Adauga putin ulei, doar daca este cazul. Stinge ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incingem gratarul si prajim nucile , iar feliile de paine le facem crutoane. Spalam rosiile si rucola. Jumatate din rucola o asezam in vasul de servit si stropim cu o lingura de ulei. Deasupra asezam feliile de branza de capra, rosiile taiate jumatati, nucile si crutoanele de paine. Stropim cu cealalta lingura de ulei. ( Intrucat branza de capra are un gust puternic , este sarata si are deja mirodenii nu mai este nevoie sa condimentam sau sa adaugam sare)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 500g ficatei de pui - 2 linguri ulei de masline - 100g maioneza - 200g ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... verde 250g rosii in bulion ulei de masline sare si piper ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se face un aluat din faina, drojdie, sare, apa si ulei de masline si se lasa sa se odihneasca 15 min. Ceapa se taie julien si se pune la calit cu putina sare, dupa ce e calita se adauga boiaua de ardei. Aluatul se intinde in forma dorita, se pune umplutura de ceapa si se pune la cuptor aprox 30 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carnea intr-o tigaie incinsa cu ulei si o calesti picurand din cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se face un aluat din : faina ,drojdie,oua, ulei se prepara un amestec de mere ,zahar ,scortisoara se aseaza in tava un strat de margarina ,1/2 din aluat , compozitia de mere , apoi 1/2 aluat
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le rumenim pe toate partile în ulei de masline încins amestecat cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem la prajit in putin ulei pentru 3 minute. Adaugam carnatii (taiati in bucati de 1cm-1,5 cm) si patrunjelul tocat marunt si amestecam. Turnam o jumatate de pahar de vin si lasam sa se evapore, dupa care adaugam si pasta de tomate, putina apa si mai lasam 20-25 de minute ca sa se formeze sosul. Potrivim de sare si piper. Sosul se amesteca cu spaghetele si se servesc cu telemea de...
Reţetă de pe retete.eva.ro