Cauta in 21.294 retete
Mai întâi, toaca ardeiul si caleste-l putin în ulei, apoi scoate-l si pune-l pe un blat. Bate ouale bine, adauga o lingura de apa si fa-le într-o tigaie ca pe o omleta pe care o întorci pe o parte si pe alta ca sa se rumeneasca la foc. Când omleta e bine facuta, tai-o în doua si pune câte o jumatate pe fiecare lipie. Poti sa pui si o frunza de salata, apoi adaugi ardeii în mijloc si rulezi lipia. La sfârsit, taie fiecare burrito în bucati mai mici.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu ai nevoie de prea multe indicatii pentru aceasta mâncare delicioasa. Trebuie doar sa combini smântâna, usturoiul, sucul de lime si sarea si sa obtii un sos. Fierbe orezul si amesteca-l apoi cu sosul. Adauga salata verde, porumbul, fasolea, rosiile, avocadoul si coriandrul si prânzul tau este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Nu e nicio figura de stil. Burrito in spaniola inseamna magarus . Cum ... ca datorita asemanarii vagi dintre burrito si urechea unui magarus. C'mon ... , eu nu am mancat niciodata burrito ca la mama lor. Nu ... (tara care a adoptat si transformat burrito in versiunea cunoscuta de noi ... cu smantana. Am facut acest burrito dupa ureche (nu de magarus ... l-am mancat pe el, el burrito...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... umpluturi. Ce face diferenta intre burrito, enchilada si tacos este faptul ca la burrito, tortilla este inchisa perfect in jurul umpluturii. Voi ... fac o varianta light, dietetica a unui burrito clasic, asa ca am inlocuit ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele într-un castron. Lipiile se pun putin într-o tigaie ca sa le încalzesti si sa fie mai usor de rulat. Se pun câte doua linguri de guacamole, se întinde pe jumatate de lipie, dupa care se adauga salsa si boabele de fasole. Se ruleaza bine si se manânca cu multa pofta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie pieptul de pui si frige-l la tigaie sau la gratar, apoi taie-l în fâsii si presara pe el sare si piper. Curata avocado si taie-l în felii pe lungime, dupa care toaca patrunjelul si taie mozzarella în cubulete. Amesteca toate ingredientele, apoi împarte-le egal pe cele patru tortillas pe care le rulezi si le rumenesti pe ambele parti în cele doua linguri de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre. - Ulei de masline, 2 capatini de usturoi...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca faina cu malaiul si sarea, apoi se adauga uleiul. Se amesteca din nou compozitia, se adauga apa putin câte putin si se amesteca, folosind pentru început o lingura, apoi cu mâna. Se formeaza o sfera de aluat în care se presara malai ca sa obtii foi de taco crocante, se înveleste în folie alimentara si se lasa timp de 10 minute la temperatura camerei. Aluatul se împarte în opt parti, iar fiecare bucata se întinde si se pune între doua foi de hârtie de copt, apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro