Cauta in 21.294 retete
... presara cu patrunjel proaspat tocat. Pastravul se curata de solzi si ... lipi, este mai bine ca pastravul sa se infasoare in hartie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat si spalat foarte bine il frecam cu sare de mare atat la interior, cat si la exterior. Condimentam cu putin piper, apoi ii umplem cu cateva jumatati de rosii, niste ace de rozmarin, putina coaja rasa de lamaie. Intr-un vas termorezistent punem restul de rosii si masline, pastravii, uleiul si vinul. Punem printre rosii restul de rozmarin si acoperim vasul. Dam vasul la cuptor la 200°C timp de 20 minute acoperit, apoi inca 15-20 minute fara sa fie acoperit
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegi si speli orezul, apoi il pui la fiert cu 250 ml apa usor sarata, impreuna cu 1 lingura ulei. Din cand in cand amesteci pentru a nu se prinde de baza cratitei. Intr-un castron amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piperul dupa gust. Speli fileurile de peste, le tai in bucati de marime medie si le treci prin amestecul pregatit. Calesti bucatile de peste in uleiul ramas. Daca mai este nevoie, se mai poate adauga ulei. Intre timp, cureti si speli ardeii. Ii tai in fasii, dupa care ii...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-o tava de teflon am pus pestele spalat si curatat cu bucatele de ardei inauntrul . 2.Am adaugat ulei de masline si condimente pentru peste si l-am pus in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 15 minute. 3.L-am intors, am adaugat 1 cana de vin si i-am mai lasat 5 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg. pastravi, ulei, lamiie, sare Mod de preparare: Pestele se curata, se spala, se sareaza si se usuca. Se unge cu ulei si se inveleste in hirtie de pergament. Se frige pe gratar. Cind este gata se scoate din hirtie. Mod de servire Se serveste cu lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
150- 200 gr. pastravi, 2-3 felii morcov, 5 gr. unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se curata pastravii, se spala si se fierb in zeama in care au fiert feliile de morcov, 20 de minute, la foc mic. Se scot cu atentie ca sa nu se sfarime. Mod de servire Se servesc cu untul si verdeata deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pastravi de 300 gr. bucata, 200 gr. ciuperci din conserva, 200 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Cartea de bucate romanesti", aparuta la editura Rao, ne ofera in ... de urzici cu oua si bureti", urmand ca, in urmatoarele episoade ... . Ingrediente si cantitati: 1 ciur de bureti 1 ciur de urzici 5-6 cepe mijlocii ... aurie. Apoi se adauga si buretii tocati marunt. 3. Cand urzicile sunt ... toaca si se pun peste bureti. 4. Se amesteca in compozitie ouale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , Mod de preparare: Se curata pastravii si se spala in apa ... se rupe bucatele. Se aseaza pastravii intr-o forma rezistenta la caldura ... , care trebuie aproape sa acopere pastravii. Se acopera vasul cu o folie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , untdelemn Mod de preparare: Pastravul se curata de solzi, i se scot ... i se usca prea mult carnea, pastravul se inveleste in hartie pergament ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, piper Mod de preparare: Buretii se curata si se spala ... sau zeama de lamiie (o lingurita). Buretii care sunt mai mari se ... si cind s-a topit se adauga buretii. Se potriveste focul, se acopera ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Omogenizati bine amestecul si tavaliti pastravii prin el. Introduceti tava la ... de un vin alb sec. - 4 pastravi a cate 250 g fiecare, 1 lamaie mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofii si se pun imprejurul pastravilor, pe acelasi platou. Cartofii se ... au fiert, pe rind, legumele, pastravii si cartofii si se adauga ... separat la masa, intr-o sosiera. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se eviscereaza si se spala. Se ung cu ... sau salata de sfecla rosie. - 4 pastravi, 500 g arpagic, 100 g masline verzi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati pastravii, ii spalati si ii uscati pe un servet de ... apa rece si amestecati repede. - 6 pastravi, 2 linguri otet, 3 linguri apa, 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, dar nu se inlatura capul, ci doar urechile. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se trece fiecare peste prin faina si se prajeste in ulei incins. Se serveste cu garnitura de morcovi tineri si stropiti cu zeama de la o lamaie. - 6 pastravi, 1 ceasca ulei, 1 lamaie, sare, 1 lingura faina, piper macinat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lingurita praf de mustar, 4 pastravi (200 gr. fiecare), 90 gr unt ... Mod de preparare: 1. Se curata pastravii se spala si se taie ... pune suc de lamiie pe pastravi dupa care se tavalesc iarasi ... un servet absorbant. Se pun pastravii la prajit pe foc potrivit ... se ingroasa se adauga migdalele. 5. Pastravii se aseaza pe un platou ... ) si se toarna sosul peste pastravi. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... marunt si putin piper macinat. - 6 pastravi, sare, 2 linguri otet, 3 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro