bureti negri
Pagina 5 din 5
Se spala pestele, apoi se decapiteaza si se scot maruntaiele. Se spala bine si cu atentie fara ai zdrobi se adauga intr-un bol . Se completeaza cu apa pentru a fi desarati pentru o ora , dupa care se scurge apa si se clatesc in doua ,trei ape . Morcovul se curata , se spala si se da prin razatoare.Ceapa rosie se curata ,se spala si se taie in doua pe lungime, apoi fiecare jumatate se taie fidelute pe verticala, pentru a obtine semicercuri.O lamaie se taie in doua pe lungime, apoi se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Am spalat si curatat de codite toate fructele pe care le-am folosit ca decor (capsuni, mure si coacaze rosii), apoi le-am lasat la scurs într-o strecuratoare (am folosit si prosoape de hârtie pentru a le usca foarte foarte bine) Am luat o lamâie potrivita, am spalat-o si am dat-o pe razatoare. De asemenea, am stors si sucul de la lamâie. 2. Deasupra unui bol, într-o strecuratoare mai mica, am pus rând pe rând 8 linguri de dulceata de zmeura si am pisat-o pâna ce am obtinut un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , piper proaspat macinat, 100 g masline negre (eventual fara samburi), 350 g smantana ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 300 g taitei proaspeti, 300 g masline negre fara simburi, 100 g costita afumata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g), 2 catei de usturoi, 100 g masline negre, 1 lingura de capere, 1 cutie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pun toate, impreuna cu maslinele negre, peste salata de cartofi. Se ... mica), 150 g telemea, 100 g masline negre fara samburi, seminte de pin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi, 2 ardei iuti, 400 g masline negre, 4 linguri patrunjel verde tocat, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inghetata de vanilie. - 1/2 kg prune negre, 1/2 kg boabe de struguri albi si negri, 200 g zahar tos, 1 lingurita margarina, 250 ml vin, zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g boabe de struguri albi si negri, 2 pere, 200 g branza de capra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g faina, 120 g zahar, 450 g struguri negri, 100 g stafide, 100 g miez de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masline, 2 rosii tocate marunt, 6 masline negre taiate felii, 6 fire de ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de alune pisate, 80 g masline negre fara samburi, 2 linguri de stafide ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vin alb sec, 100 g masline negre (fara samburi), 2 crengute maghiran, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 50 g masline verzi, 50 g masline negre Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ton, un peste cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatam feliile de paine de coaja si 300g de miez de paine amestecam cu 75 g unt pana cand se inmoaie si formam astfel primul blat. La fel am procedat si cu blatul doi, in schimb, la blatul trei mi-au ramas doar cojile si le-am folosit pe cele de la o singura paine. Le-am inmuiat cu putin lapte caldut prima data, vreo 100ml, apoi cu putin unt, 50g si am format blatul trei. Nu o sa va vina sa credeti dar am cumparat pentru prima data branza Philadelphia. Mi se parea enorm de scumpa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ananasul, para, piersicile si banana se curata, rand pe rand, de coaja si se taie in diverse forme,de preferat ,longitudinal. Strugurii, capsunile si murele se spala bine de praf sub jet de apa rece. Se iau frigaruile si se infig cu grija fructele, alternandu-le dupa preferinta. In continuare se pregateste siropul pentru fructe.Intr-un vas, turnati zaharul si o jumatate de ceasca de apa. Fierbeti pe foc mic amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Adaugati apoi paharul de vin, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu am facut 2 aperitive ,"arici teposi",pentru a infinge betisoarele de bambus am folosit ananas ca e frumos ca decor,puteti folosi si portocala mai mare sau pepene galben .. Spalati legumele si fructele ,taiati cuburi mai mari sau rondele ,de exemplu castravetii rondele cu ajutorul unei forme de inimioara sau zimtata ca da frumos ca decor ,la fel si cu ardeii ,sau cuburi mai mari ,;mozzarela ,rosiile si maslinele si strugurii le lasati asa..apoi infingeti cate una pe fiecare bat pana...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu untul,apoi cu zaharul,sarea,oul si cateva linguri de lapte caldut pentru a obtine un aluat potrivit pentru a putea intinde o foaie. Aluatul se pune intr-o forma cu peretii detasabil,se intinde putin si pe pereti si se coace. Umplutura se pregateste astfel: Gelatina se pune la inmuiat in putina apa rece. Galbenusurile impreuna cu 100 gr zahar si zeama de lamaie se pune la bain-marie.se adauga coaja de lamaie si apoi gelatina pentru a se dizolva complet.Se amesteca cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro