bureti negri conservati
Pagina 4 din 5
                                                         ...  decojite si umple una dintre conserve cu apa pe jumatate (aproximativ ... 
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                         Cartofii se spala, se curata, iar se spala si se pun intregi la fiert in apa cu sare. Tonul se lasa la scurs, la fel si porumbul dupa ce-l clatim in mai multe ape. Maslinele le decojim si le taiem marunt. Dupa ce au fiert cartofii si s-au racit, ii taiem cubulete, ii amestecam cu ton si maioneza. Pe o farfurie alba-simbolizand ziua-montam salata ca pe un cerc plin generos, presaram porumb,apoi masline in mijloc. Aranjam frumos chipsurile in forma de petale, cu curbura in jos. Chipsurile sunt...
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                        Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                        Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita mare la foc, se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune fasolea taiata si se pune sare peste ea, se lasa sa fiarba bine. Cind e gata fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si seminte. Apoi se lasa sa mai fiarba putin, se pun in borcane, se leaga si se dau la dunst sau se pun in cuptor. - 5 kg fasole verde, 700 ml ulei, 9 cepe albe, 3 kg rosii,...
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                        Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si  ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                        Cateii de usturoi se pun in borcane si se acopera cu un otet bun. Se-nchid borcanele si se lasa sa stea un an. Cu timpul, usturoiul devine tot mai gustos si se consuma in loc de castraveciori murati. - Usturoi, otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ...  paine toast taiata in cubulete - o conserva de mandarine (scursa) - 3 tije de ...  - 4-5 linguri de gem de coacaze negre - 3 linguri de pesmet - sare, piper ... 
                        
                                                Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
                        					
                                                         ... , 4 rosii, 1 ceapa mica taiata inele, 1 conserva de ton in ulei scurs, 1 conserva fileuri de ansoa (scrumbie), 150 g fasole verde oparita, 10 masline negre. Pentru dressing: 2 linguri mustar, 1 lingura ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ...  cruzi, 2 oua, 50 g porumb boabe din conserva, 100 g rosii, 30 g masline negre, o lingurita suc de lamiie, 2 linguri ulei ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ... , sare, 3 dovlecei, 60 g rosii uscate conservate in ulei, 1 legatura busuioc, 2 linguri ulei, piper, 50 g masline negre taiate felii, 20 g unt. Livrare ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ... , 2 ardei verzi (capia), 12 masline negre, o jumatate de sfecla rosie fiarta, 50 g boabe de porumb din conserva, o legatura de ridichi, 180 g branza ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ...  de apa si fasolea din conserva. Se mai lasa sa fiarba ...  cu verdeata tocata. - 3 dovlecei, 300 g ficatei de pui, 1 conserva fasole boabe negre, 2 cepe, 1 morcov, 1/2 telina, ulei de masline, sare, piper ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ...  cu busuioc si patrunjel tocat. - 1 conserva cu fileuri de sardele (50 g), 2 catei de usturoi, 100 g masline negre, 1 lingura de capere, 1 cutie de ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ...  mancare. - 2 cutii ton bucati conservat in ulei, 1/2 conserva porumb, 50 g masline verzi, 50 g masline negre Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         ...  somon, creveti, un rac, scoici, 2 conserve ton, un peste cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion. Livrare ... 
                        
                                                Reţetă de pe www.eculinar.ro
                        					
                                                         Încinge cuptorul la 220ºC/gaz 7. Asaza ardeii, ceapa, rosiile si maslinele într-o tava încapatoare si da-le la cuptor 15 minute, pâna se înmoaie si se rumenesc usor. 2. Adauga passata, asezoneaza si formeaza printre legume 4 spatii mici, în care asaza fileurile de peste. Mai da la cuptor 15 minute, pâna când se patrunde codul. Presara busuiocul si serveste cu pâine crocanta, dupa preferinta. 3. V.N. per portie: 284 kilocalorii, 37g proteine, 3g grasimi, 1g grasimi saturate, 27g...
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                         Se taie castravetii si rosiile felii iar ceapa si ardeii ii taiem rondele. Asezam pe o farfurie,adaugam porumbul si tonul din conserva, asezonam cu sare si piper, zeama de lamaie dupa gust si servim. Ulei nu mai e nevoie sa punem fiindca este suficient cel de la conserva de ton. 
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro
                        					
                                                         ...  greasi patrunjel 2 catei de usturoi 1 conserva sardine 50 g parmezan 2 linguri cuburi ...  tocat, 2 catei de usturoi pisati, conserva de sardine si parmezan. Ardeii ... 
                        
                                                Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
                        					
                                                        Nu va era un pic dor sa mancam ceva foarte usurel? Cum ar fi o salata cu verdeturi si legume? Cu un sos usurel si foarte aromat? Mie imi era dor si am profitat ca am gasit din nou leurda la piata si apio proaspat, asa ca m-am pus pe treaba. Ingrediente: - 2 legaturi leurda - 3 oua - un ardei rosu gras - o conserva de porumb - 3-4 tije de apio - 200g pastrama de piept de pui - 400ml sana - 3 linguri maioneza light - 2 lingurite oregano uscat - 4-5 frunze busuioc verde - 
                        
                                                Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
                        					
                                                         Se spala salata, se zvanta ,se rupe cu mana si se pune intr un bol. Se adauga ceapa tocata marunt,avocado,rosiile taiate feliute si masline. Se adauga apoi oul feliute si pestele scurs de sosul din conserva. Se amesteca cu 2 linguri ulei, o lingura otet, se sareaza,se pipereaza si se poate servi. 
                        
                                                Reţetă de pe retete.eva.ro